Zvezde Granda
Svet

13 Oktobra, 2022 15:42

Dogovor je postignut: Evo kad počinju Grandove emisije i na kojoj televiziji

Emitovanje Zvezda Granda počinje uskoro

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“ ponovo će biti emitovani na Pink televiziji od novembra, a prva emisija ZG biće u dosadašnjem terminu, subotom od 21 čas.

Naime, direktor „Pinka“ Željko Mitrović i vlasnik „Granda“ su postigli dogovor u sredu, a do zvaničnog potpisivanja ugovora doći će u petak, te će nova sezona emitovati na ružičastoj televiziji.

Pročitajte: Članovi žirija Zvezda Granda priznali da su nagrabusili – Saša se ograđuje od svega jer on nije vlasnik Grand produkcije 

Ata images

Iako se spekulisalo da će „Zvezde Granda“ ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promene, a emitovanje nove sezone će početi početkom novembra.

Takođe, na televiziji Pink biće prikazivane i emisije „Pratkična žena“ i „Grand specijal“, piše Kurir

Podsećamo, donedavno Saša Popović nije mogao da odgovori novinarima gde se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda“ i da on vodi pregovore ni gde će se „Zvezde Granda“ emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

Pročitajte: Mili osuo paljbu po kolegama iz Zvezde Granda – Ima dokaz da su svi protiv njega

Ata images

Inače, svima je već poznato da su u novoj sezoni u žiriju Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES