Svet

26 Septembra, 2022 19:20

Članovi žirija Zvezda Granda priznali da su nagrabusili: Saša se ograđuje od svega jer on nije vlasnik Grand produkcije

Počelo snimanje Zvezda Granda, ali žiri brine jedna stvar

Snimanje nove sezone “Zvezde Granda”, počelo je danas, a kako kažu, članovi žirija koji je ostao nepromenjen i ove godine, ne znaju na kojoj televiziji će se emitovati popularno muzičko takmičenje.

Neki od njih su u strahu da popularno muzičko takmičenje neće biti emitovano na nacionalnoj frekvenciji, što bi automatski značilo da će ga gledati manji broj ljudi.

Đorđe David  je priznao da bi mu bilo žao da se to desi.

Pročitajte: Ostvario svoju najveću želju – Čestitke pljušte sa svih strana, Đorđe David plače od sreće (foto) 

Ata images

– Ne znamo ništa, verujte mi da nije foliranje. Saša Popović je iz inostranstva došao pre neki dan, samo nam je dao informaciju kad počinju snimanja i rasporede do januara meseca. To znači da smo nagrabusili – rekao je Đorđe David pa dodao:

Pročitajte: Đorđe David potkačio kolege – Bekutu i Bosanca je pregazilo vreme, treba da idu u penziju

Ata images

– Ja bih voleo da to samo ne bude na televiziji koja nema nacionalnu frekvenciju. Bila bi šteta za sam format. Mislim da je televizija sa nacionalnom frekvencijom definitivno potrebno. Šta je Saša smislio, videćemo, saznaćemo sada za nekih pola sata. Uželimo se jedni drugih i sve više smo na mreži aktivni. U principu mislim da je ovo ekipa koja je odlična i super funkcionišemo. Svi konflikti su isključivo kada je u pitanju mišlenje ili stav, ali poštovanje jedni prema drugima imamo sigurno.

Saša Popović se ograđuje od svega

Na snimanju novog serijala „Zvezda Granda“ pojavio se i Saša Popović, i otkrio sve ono što je zanimalo javnost. Saša je nasmejan odgovarao na pitanja novinara i priznao da se i dalje ne zna na kojoj će se televiziji emitovati muzičko takmičenje.

Pročitajte: Ko bi rekao da će se ovako ponašati prema njemu – Saša Popović Suzaninog sina doživljava kao svog, a evo kako mu Danijel vraća 

Ata images

– Naši vlasnici pregovaraju, znaćemo za dan, dva, tri. Brena i ja smo prodali Grand i nismo mi u varijanti da pregovaramo. Ja sam ovde kao član žirija, da sve pripremim, kada je u pitanju samo takmičenje, tu sam najodgovorniji. Što se tiče ugovora, to rade novi vlasnici, na njima je da dogovore, bićemo na jednoj od nacionalnih televizija. Dobili smo zadatak da počnemo da snimamo i krećemo. Zbog čega mene pitate? Znate ko je vlasnik, to je United grupa, tamo zakažite intervju, oni će vam reći. Ja sam u penziji već tri godine – rekao je Saša.

Snežana Đurišić veruje u Sašu

Snežana Đurišić, jedna od članica žirija ne brine o tome na kojoj televiziji će se emitovati nova sezona, nju, priznaje nerviraju neke druge stvari.

– Nedostajali su mi svi ovde. Jedino me nervira šminkanje i spremanje. Očekujem uspešnu sezonu za mlade ljudi. Bavim se pored žiriranja, mentorisanjem i daljim radom te dece. Onda mi je zaista lako, ako ta deca pevaju dobro i ne treba sa njima puno da se radi – kaže pevačica, pa dodaje šta očekuje od Popovića.

Pročitajte: Snežana Đurišić smršala do neprepoznatljivosti, evo kako joj je to pošlo za rukom 

Ata images

– Saša Popović ne može više da nas iznenadi, ali uvek očekujemo nešto što nas oduševi. On uvek zna šta radi. Iznenađenje treba da bude upućeno gledaocima i članovima žirija. Mene ništa ne plaši, na kojoj god televiziji da budemo, bićemo najbolji – rekla je Snežana Đurišić.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: BLIC, KURIR

FOTO: ATA IMAGES