Kuća Emine Jahović
Svet

August 28, 2023 19:30

By

Poptuno razorena traži unutrašnji mir: Emina Jahović priznala da je umorna od svega FOTO

Fotografija Emine Jahović pokazuje da je pevačici potreban odmor od svega

Iako je u potpunosti srećna što živi žiovt na relaciji Turska-Srbija, Eminu Jahović muka često stigne.

Nakon što se razvela od Mustafe Sandala i preuzela brigu o svojim dečacima, muzička zvezda probleme više ne deli na ravne časti. U sve je uključena kada je vaspitnje i školovanje sinova u pitanju a tu je i karijera koju nikako ne zapostavlja.

Fotografija Emine Jahović

Ata images

Da je sve tako kako i mislimo, dokazuje i slika koju je Emina nedavno objavila putem Instagrama.

Fotografija Emine Jahović otkriva da se tog dana jako umorila i da je rešila da predahne od svih obaveza tog dana koje su je još čekale…

Pročitajte Emina Jahović s hidžabom na glavi – Imala je poseban razlog za njegovo oblačenje FOTO

– Danas me je umor stigao – glasio je opis na fotografiji na kojoj prelepa Emina drži sklopljene oči i mašta…

Fotografija Emine Jahović

Možemo zaključiti da i pored toga što se osećala iznureno izgleda sjajno i negovano pa se nadamo da je ovaj osećaj bio trenutni.

Ipak, Emina veći deo vremena provodi u Turskoj odakle prati vesti sa domaće estrade.

– Pratim sve koliko mogu, i to preko društvenih mreža, pa i vesti. Izbegavam stvari koje me rastužuju. Što se tiče muzike, naravno. Pratim dosta toga. Vreme se menja, tu su novi trendovi, mora i muzika da se menja, kao i moda što se menja. Mislim da je to potpuno prirodno i okej. Mislim da su naši ljudi navikli na jednu istu matricu i da je to vrlo teško promeniti. Sve što je drugačije, sve to negde padne u vodu.

Fotografija Emine Jahović

Emina ističe da se ne viđa i ne komunicira sa bivšim suprugom, pevačem Mustafom Sandalom, osim kada su u pitanju deca…

– U okej smo odnosima. Odgajamo decu. On sad ima svoj život. Ne komuniciramo i ne viđamno se osim kad su u pitanju naša deca, kao dva odgovorna roditelja – istakla je Jahovićeva i opisala kako teče vaspitavanje njene dece:

– Moja deca žele da imaju svoju decu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke. Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images