Sinovi Emine Jahović svet portal svet tabloid
Svet

August 15, 2023 09:15

By

Emina muku muči s vaspitanjem sinova a s Mustafom ne komunicira: Otkrila je jednu strašnu stvar

Sinovi Emine Jahović već su veliki dečaci 

Emina Jahović nakratko je prekinula svoj letnji odmor u Turskoj da bi održala nastup u Budvi. Pevačica je posle duže pauze ponovo na Crnogorskom primorju i poručuje da se odlično oseća.

Pročitajte Uradio je neke strašne stvari, on je otac moje dece – Emina Jahović drhativim glasom priznala da ju je bivši muž povredio

ATA images

Ipak, veći deo vremena provodi u Turskoj odakle prati vesti sa domaće estrade.

– Pratim sve koliko mogu, i to preko društvenih mreža, pa i vesti. Izbegavam stvari koje me rastužuju. Što se tiče muzike, naravno. Pratim dosta toga. Vreme se menja, tu su novi trendovi, mora i muzika da se menja, kao i moda što se menja. Mislim da je to potpuno prirodno i okej. Mislim da su naši ljudi navikli na jednu istu matricu i da je to vrlo teško promeniti. Sve što je drugačije, sve to negde padne u vodu.

Pročitajte Emina Jahović u suzama zbog nesreće koja je pogodila Tursku, tamo joj je porodica – Moli za pomoć

Emina Jahović

Ata images

Emina ističe da se ne viđa i ne komunicira sa bivšim suprugom, pevačem Mustafom Sandalom, osim kada su u pitanju deca,

– U okej smo odnosima. Odgajamo decu. On sad ima svoj život. Ne komuniciramo i ne viđamno se osim kad su u pitanju naša deca, kao dva odgovorna roditelja – istakla je Jahovićeva i opisala kako teče vaspitavanje njene dece:

Pročitajte Emina Jahović s hidžabom na glavi – Imala je poseban razlog za njegovo oblačenje FOTO 

Zemljotres u Turskoj

– Moja deca žele da imaju svoju decu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke. Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Instagram