Otac Emine Jahović
Svet

January 3, 2024 10:17

By

Porodična tragedija nanela bol koji ne prolazi: Emini na rukama preminuo muškarac, njena najveća ljubav

Otac Emine Jahović preminuo na njenim rukama

Pevačica Emina Jahović otvorila je dušu o najvećem životnom gubitku. Otac Emine Jahović, Nusret, koji je bio čuveni kardiolog preminuo je, Emina je bila mala devojčica. Ovako izgleda njeno prisećanje…

Otac Emine Jahović

Foto: Ivan Vučićević

Bol posle ovako teških stvari kakve je doživela poznata pevačica večan je, a ona i dalje pušta suzu kada se priseća svega… Naime, dok je još pohađala osnovnu školu, kao devojčica sa svega 13 godina, Jahoviće je zadesila velika tragedija, otac Emine Jahović preminuo je. To je veliki udarac za porodicu, a pogotovo za tako malu devojčicu.

– Ja sam jetim… To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni je otac mnogo rano preselio, bila sam devojčica. Sećam se oca – rekla je Emina.

Otac Emine Jahović

Bojan Vuković

Otac Emine Jahović preminuo od infarkta 

– On je prvi infarkt, sećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dete. Znam da mi je sve vreme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi. To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dete malo izazove jako veliku traumu. Dete nije svesno trenutka boli.

Pročitajte Poptuno razorena traži unutrašnji mir – Emina Jahović priznala da je umorna od svega FOTO

– Kad si stariji to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dete to ti ostane za ceo život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove – istakla je Emina Jahović.

Otac Emine Jahović bio je njena najveća ljubav, uspomene na njega ne blede

– Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne setim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Pre neki dan sam bila na nekoj svadbi, videla sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem.

Pročitajte Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

– Rekla sam – Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživela, ovako nešto postoji.

– Kao da sam taj deo života izbrisala nekako. Uvek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svesna da je samo fizičko telo ono što odlazi. On je tu, duše putuju – dodala je pevačica.

Otac Emine Jahović nedostaje punih 28 godina kasnije, može se zaključiti i po njenim objavama na društvenim mrežama. Pevačica s vreme na vreme objavi očevu fotografiju uz reči prepune ljubavi i opisuje ga kao anđela čuvara.

Pročitajte Emina Jahović krenula dalje – Evo kako živi pevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

 Moj otac nije ni sidro da me zadrži, niti je mornar da me odvede negde, ali je moja zvezda vodilja i njegova ljubav mi pokaže uvek pravi put. Uvek ću voleti mog anđela čuvara – napisala je pevačica na socijalnim mrežama.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images