Jovana Jeremić raskid demantovala
Svet

15 јула, 2022 14:26

Jovana Jeremić trudna: Rekla sam vam da je kod mene sve moguće (foto)

Fotografija trudne Jovane Jeremić oduševila

Jovana Jeremić od nedavno je u romansi sa Nenadom Stankovićem. Kako je nedavno u jednom intervjuu otkrila, ona taj odnos karakteriše kao prijateljstvo, s obzirom na činjenicu da je ona žena oko koje muškarac svakodnevno mora da se trudi kako bi sebi obezbedio mesto u njenom srcu.

Pročitajte: Jovana Jeremić upoznala devojku bivšeg muža, evo šta kaže o njoj

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Kako je rekla, u svom, za javnost nedefinisanom odnosu sa Nenadom uživa, a njeni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju trenutak u kome će ona otkriti ko je muškarac pored koga će nastaviti život, s obzirom da voditeljka ne krije da želi ponovo da se ostvari u ulozi majke i supruge, piše „Story.“

Da bi ponovo želela da postane majka pojasnila je i svojom poslednjom fotografijom na društvenim mrežama. Trudna Jovana Jeremić pozira u osmom mesecu trudnoće uz objašnjenje da je u drugom stanju uživala i da čak ni tada za nju ništa nije bilo nemoguće.

Pročitajte: Pljušte tužbe – Jovana Jeremić uzima Ćertiću sve pare na sudu, samo je jedna stvar brine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Osmi mesec. Iznela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do 6.meseca. Držala trudničku dijetu i iz porodilista izašla sa 2 kg manje nego kad sam bila devojka, 52kg! U trudnoći sam dobila 9kg! Idealno! Srušila babske priče i tešenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa posle upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce. Rodila Leu Jeremić 56cm, 3.350kg tešku, zdravu bebu i Boga mi, sada već preintelegentnu devojcicu koja ima ličnost i koja je od malena uvek radila kako ONA ŽELI, a ne kako joj okolina nameće da je red (to je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje). Dakle, na ličnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš -bila je iskrena Jovana koja je ovom slikom i opisom sve oduševila.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot