Star

September 3, 2020 19:00

By

Gagijevo OTVORENO PISMO podiglo veliku prašinu! A ko mu je pomogao da ga SROČI!?

Bivši zadrugar i popularni denser Gagi Đogani obratio se svojoj bivšoj supruzi Anabeli Atijas putem Instagrama.

Denser pokazao emocije!

Đogani je odlučio da iznese svoju stranu priče, te pozvao Anabelu na pomirenje i da završe rat koji među njima bukti godinama. Nakono izlaska iz rijalitija, situacija se nije smirila jer je Anabela pokrenula sudski postupak protiv Gagija, zbog zaostalih alimentacija u vrednosti od 20.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gagi Djogani (@gagiidjogani) on

„Mojoj bivšoj ženi. Nikada neću pobiti da si bila najveća ljubav mog života. Stvarali smo skupa naš životni put. Rodili iz ljubavi naša dva anđela. Ne žalim nijednog momenta za svim proživljenim upravo zbog ta dva anđela. Onog dana kad je prošla ljubav nisam izgubio veru da ćemo ostati najbolji prijatelji do kraja života. Grešio sam, priznajem! Grešila si! Verovao sam da možemo da oprostimo jedno drugom do današnjeg dana. Mislio sam šta god drugi rekli o meni, da ona Anabela koju ja poznajem poznaje mene i da u dubini duše zna da sam dobar čovek bez obzira na moje mane, da ti jedina znaš da nikada nikoga ne bih namerno povredio i da ti znaš da se ja za svaku svoju grešku iskreno kajem. Ti znaš sve do današnjeg dana da meni novac nikada nije bio svrha življenja. Kada sam ga imao imali smo ga svi. Život je uradio da samo u jednom momentu ostanem bez istog i samo ga zbog toga nije bilo. Mislio sam da ti znaš bez obzira šta rekla da je sve moje ustvari Lunino i Ninino. Tako jeste tako će i biti. Danas si pokazala da ne poznaješ me načinom i postupkom prema meni. Ipak ću verovati da je ovo neki tvoj revolt i bes, a ne da me ne poznaješ i ne znaš da sam dobar čovek. Sve što želim je mir i tebi i sebi. Dosta smo od života napravili rijaliti, stavimo tačku. Pustimo da svi žive svoje živote, naše porodice, naša deca, a i mi sami bez uvreda i spominjanja nedužnih ljudi. Niko nije kriv, ni naše porodice, ni deca, ni braća, ni sestre što se nama desio takav život. Dosta je rijalitija od našeg života, nastavimo kako znamo i umemo. Svako svojim putem sa najboljim željama. Što se tiče Gazmena Đoganija zatvaramo temu prošlosti, idemo u budućnost, napisao je Gagi pored svoje fotograije.

Uzimajući u obzir koliko su Đoganijevi komentarisani zbog zamršene porodične situacije, ovaj Gagijev potez takođe je podigao veliku prašinu. Među komentarima, jedan je posebno zapažen, a to je da iza ovog pisama ne stoji Gagi već Đole Đogani, koji je u njegovo ime napisao ovo obraćanje.

printscreen

„Ali Gazmenovo otvoreno pismo, ja ne mogu. Dao Đoletu šifru od Fejsbuka, pa se Đole razmlatim*dio pod slikom. Ne zezaj da ima interpunkcije”, glasio je komentar.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ INSTAGRAMPRINTSCREEN