gastoz
Star

7 Januara, 2021 22:00

Gastoz POBRLJAVIO za Naidom! Svaki dan OPSEDA VILU PAROVA!

Nenad Marinković Gastoz se baš promenio nakon izlaska iz Parova! Više ne luduje kao ranije, već samo razmišlja o svojoj devojci Naidi Gedžo. Kako piše novi STAR, on je toliko odlepio za njom da skoro svaki dan dolazi ispred vile Parova i šalje joj ljubavne poruke preko balona.

Gastoz prestao sa opijanjem

„Gastoz je baš zaljubljen. Srećan je što se pomirio sa Naidom jer je ona definitivno ljubav njegovog života, ali je verovao da će kada je on napuštao Vilu i ona da se spakuje i ode sa njim. Malo ga je iznenadila svojim ostankom, ali negde je i razume jer se devojka bori za novac koji joj je potreban kada izađe napolje. Prosto više ne ide kod ortaka gde se ranije opijao i bančio do jutra. Sve je sveo na minimum, a Naida mu mnogo nedostaje. Svaki dan ide do vile, stoji kod ograde i doziva je. Viče joj da je voli, pušta crvene balone kako bi joj dokazao da j enjegova ljubav prema njoj uvek bila velika”, objašnjava Gastozov blizak drug za STAR i nastavlja:

Naida u brusu

Brine za njeno zdravlje jer želi dete

Vidim da Naida plače unutra, to vidi i on i zato mu je mnogo teško. Zbog stresa i svega Naida nije dobila ciklus, zbog čega se mnogo brine i želi da izađe da ide kod lekara. To je Gastoza potpuno poremetilo, jer se i on brine za njeno zdravstveno stanje, naročito jer želi sa njom da zasnuje porodicu. Najviše bi voleo kada bi bila izbačena, želi što pre da je vidi. A što se tiče finansija, on uvek može nešto da reklamira i tako zaradi za oboje s obzirom na to da sada u muzici i njenom modelingu nema posla”, kaže Gastozov drug koji se nada da će njih dvoje uskoro biti zajedno napolju, jer u suprotnom misli da će se Gastoz prepoloviti od brige.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR