dejan pobegao iz zadruge
Star

12 Novembra, 2021 14:08

Gde je Dejan Dragojević? Roditelji zabrinuti jer je LABILAN!

Dejan Dragojević je pobegao iz Zadruge, nakon što je video snimak Dalile i Cara u zanosu. To ga je načisto dotuklo iako se sam nekoliko trenutaka pre toga još uvek stoički držao.

Gde je Dejan Dragojević?

Ona je prvo sebi gasio cigarete na ruku, a zatim je skočio kroz prozor, pa preko ograde imanja u Šimanovcima. Njegovi roditelji su veoma zabrinuti jer ne znaju kakva je sudbina njihovog deteta, posebno pošto je u poslednje vreme pokazivao znake labilne ličnosti, a često se i samopovređivao. Goran i Biljana se pribojavaju da Dejan u nervnom rastrojstvu nije pomislio na ono najgore.

Inače, pre nego što je Dejan pobrgao, njegov otac se najviše pribojavao ovog scenarija, pa je pre nekoliko dana o tome ovako pričao:

Goran smatra da Dejan treba da prestane sa scenama i povređivanjem sebe, kao i da ne treba da napušta Belu kuću jer će dobiti kaznu od 50.000 evra. On je rekao da se nada pozivu sa sinom, nakon kog tvrdi da bi uspeo da ga podseti zbog čega je ušao i kako treba da nastavi dalje.

Ne znam šta više da komentarišem, više nemam stomak da to gledam, pokušavam da se isključim iz cele te priče jer mi ništa nije jasno. Boli me kada gledam svoje dete kako se samopovređuje, mislim da ni jednom čoveku nije prijatno da gleda one scene, a posebno roditelju da gleda svoje dete u tim stanjima. Osećam se prevareno i slagano, ne interesuje me više ta priča, nezahvalno je bilo šta govoriti dok ne popričam sa njim. Pročitam šta moram, vidim, ali trudim se da se što manje nerviram jer ne mogu ništa da promenim. Voleo bih da produkcija Dejanu obezbedi poziv sa mnom, bio bih im veoma zahvalan. Mislim da bi mu to pomoglo, da bi pozitivno uticalo na njegovu psihu. Rekao bih mu da se mane Dalile, da samo gleda napred i da se ne osvrće. To bi bilo dovoljno, on bi tačno razumeo šta to znači i kako treba dalje. Podsetio bih ga zbog čega je ušao i da treba da izdrži do kraja. Dalili se ne bih obratio, ne bih je pogledao, jer takve osobe ne zaslužuju reč jednu od mene da dobiju – kazao je Goran za „Kurir“.

dalila i car prinstscreen

Dejan nikada nije bio ovakav, skakanje u bazen i to nanošenje fizičkog bola sebi me je ostavilo bez teksta, on nikada ništa slično nije učinio. Kompletno Dejanovo ponašanje u „Zadruzi“ mene iznenađuje i zabrinjava. Sa Biljanom sam u kontaktu, ali slabo, ona i dalje sve prati… Sa Dalilinim ocem se nisam čuo nekoliko dana. On je čovek kao i ja iznanađen i u šoku, on voli Dejana i ne zna kako je došlo do svega ovoga. Ne znam da li će se Dalila uopšte vraćati u očevu kuću, nije na meni da govorim o tome. Ne podržavam Dejana da napusti rijaliti i to bih mu rekao. Dobio bi kaznu od 50.000 evra. Kakvo bežanje, mislim da on neće sebe više povređivati, mora da izgura unutra, valjda se neće više udarati, dovoljno je pametan. Dejan nakon rijalitija može da bude kod mene, a on ima i kuću tamo, koju su zajedno napravili pa može i u nju da se vrati. Kakve veze ima što je ta kuća na imanju njenog oca, pa on je zajedno sa njom radio i ulagao u to, on može da se vrati gde god želi, ima gde. Uvek može i kod mene, ja sam sam u kući. Dejan nikoga nije obrukao i prevario, njemu su sva vrata otvorena – zaključio je Dragojević.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ/ PRINSTSCREEN YOUTUBE