Star

20 Januara, 2021 18:00

Georgievu UKINULI SANKCIJE! Može ponovo da PUTUJE u Crnu Goru!

Vlado Georgiev konačno je dočekao da ga skinu sa crne liste i ukinu mu zabranu ulaska u Crnu Goru koja mu je izrečena pre tačno pet meseci. Pevač se odmah pohvalio prijateljima, a najsrećniji su njegovi roditelji majka Borka i otac Dragoljub što će konačno moći da vide sina, unuke i snahu.

Georgiev van sebe od sreće!

Presrećan je, čekao je dan kada će mu ta zabrana biti ukinuta i kada će moći da ode u svoj voljeni Herceg Novi da obiđe roditelje. Majka Borka je letos bila u bolnici u jako lošem stanju, ali hvala Bogu, sada je dobro i kod kuće. Mnogo mu znači što će moći da putuje kod njih. I oni su se uželeli dece, pogotovo unuka Sofije i Elene koje nisu videli više od godinu dana. Vlado je već napravio plan i čim proslave Elenin treći rođendan početkom februara, pakuju se i idu u Crnu Goru – ispričao je za STAR pevačev drug Igor Lazić i objasnio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Georgiev Barba (@vladogeorgiev)

Mnogi komentarišu, eto ukinuli mu zabranu, a on i dalje sedi u Beogradu. On uvek putuje kolima, trenutno je jako loše vreme, poledica i sve je zavejano. Zašto bi sada kretao i rizikovao. Čim se vreme malo popravi i temperature budu u plusu, on će krenuti. Sa njim će ići Milica i ćerke. Uželeli su se svi i babe i dede i šetnje po Herceg Novom – zaključio je Igor.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR