Glumac Momčilo Otašević
Svet

March 14, 2023 15:45

By

Razvod ga pojeo: Momčilo Otašević pati zbog supruge, nove slike rastužile javnost FOTO

Glumac Momčilo Otašević nije krio da mu razvod od Jelene Perčin teško pada

Crnogorski glumac Momčilo Otašević je u teškoj životnoj fazi, zbog razvoda od hrvatske glumice Jelene Perčin. Njih dvoje su u bili u braku četiri godine i dobili su dvoje dece, a poznaju se već punu deceniju.

Pročitajte: Na pitanje o porodici se potpuno slomio – Momčilo Otašević grcao u suzama zbog razvoda VIDEO

Brak Momčila Otaševića

ATA images

– Radili smo, bili smo super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tada rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao –  ispričao je svojevremeno Momčilo. Glumcu se sada menja čitav život, a kaže i da je oslabio gotovo deset kilograma.

Pročitajte: Momčilo Otašević prevario ženu – Na put njihovoj sreći stala je dobra koleginica, ona im je uništila brak (foto)

Screenshot Youtube

– Izgubio sam desetak kila poslednjih par godina. Smem li to da kažem? 77 kilograma imam u vrh glave! A imao sam nekad 86 i tada sam mislio da mi fale tri kile. Posao, frka-trka, obaveze – objašnjava glumac.

Prema njegovim rečima, često se dogodi da ne stigne ništa da pojede.

Pročitajte: Supruga šokirala odlukom – Tužne vesti zakucale na vrata Momčila Otaševića, napuštaju ga

Nova devojka Momčila Otaševića

Foto: Boško Karanović Story

– Evo danas sam pojeo pola ručka i onda su rekli krećemo na set. Onda sam drugu polovinu poneo sa sobom i doslovno je pojeo dva metra od seta. Sakrio se iza jednog ugla i tu ono brzinski pojeo to što sam imao i nastavio da snimam – objasnio je.

Momčilo priznaje da ne stiže čak ni da vežba. Otkrio je i da mu je najdraža uloga oca.

– Uživam u tome. Zna nekad da bude naporno i zahtevno i psihički i fizički, ali je prelepo i uživam u njihovoj sreći, njihovim prvim iskustvima i otkrićima u životu – kazao je svojevremeno u emisiji “Zvezdana prašina”.

On ne krije da je izuzetno emotivan.

Pročitajte: Šta razvod učini od čoveka – Glumac se podmladio, a njegov novi imidž svi komentarišu FOTO

– Uživam kad me pogledaju i kad se vidi ta iskra u životu. Kad su živi, srećni, ludi – rekao je glumac koji se nije ustručavao ni da zaplače pred kamerama dok je pričao o porodici i prijateljima. U medijima je bilo i napisa kako je uzrok razvoda njegova navodna avantura s jednom koleginicom, ali je ona to oštro demantovala. Ipak, i dalje Momčila na Instagramu neki kritikuju zbog toga. Tako mu je jedna obožavateljka napisala:

– Naći ćeš možda neku ženu, ali majku tvojoj deci nikada!”

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepa & Srećna

FOTO: Youtube Screenshot