Tuga Momčila Otaševića
Svet

15 јануара, 2023 12:30

Na pitanje o porodici se potpuno slomio: Momčilo Otašević grcao u suzama zbog razvoda VIDEO

Tuga Momčila Otaševića zbog raspada porodice je ogromna

2023. godina počela je burno u javnom životu. Trećeg dana nove godine osvanula je vest da se Momčilo Otašević i Jelena Perčin nakon četiri godine braka razvode. Hrvatska glumica je priznala u jednom intervjuu da njihova porodica prolazi kroz veoma težak period, ali da je razlaz jedino racionalno rešenje u njihovom slučaju.

Pročitajte: Momčilo Otašević prevario ženu – Na put njihovoj sreći stala je dobra koleginica, ona im je uništila brak (foto)

Tuga Momčila Otaševića

Foto: Instagram

Ma koliko se trudio da privatni život sačuva daleko od medija, Momčilu Otaševiću to ovih dana ne polazi za rukom. Njegov razvod od hrvatske koleginice puni novinske stupce, a glumac o najbolnijoj temi ne polemiše. Ipak, gostujući u emisiji kod kolege Božidara Zubera na „E“ televiziji govorio je o životu, poslu, a kada je stigao do porodice načisto se slomio. Kada ga je voditelj upitao nešto o sinu Jakši , Momčilo je zaplakao.

– Rastužio si me jer obično imam naviku da mu se javim kada dolazim. Hodam po kući, držim male prste i učim ih da naprave prve čvrste korake – rekao je vidno uznemiren Momčilo na televiziji „E“.

Pročitajte: Obistinilo se sve od čega je strahovao – Momčilo Otašević progovorio o deci pa šokirao. Kad me zagrle, osećaj je grozan

Tuga Momčila Otaševića

Foto: Printscreen Televizija E

U jeku brakorazvodne parnice medijima su se pronele brojne spekulacije da je crnogorski glumac prevario suprugu sa koleginicom na snimanju jedne serije, međutim ovim povodom se akteri nisu oglašavali. Momčilo i Jelena u braku su dobili dvoje dece ćerku Mašu i sina Jakšu koji su centar njihovog sveta.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Printscreen Televizija E