Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin
Svet

April 3, 2023 20:45

By

Rane od razvoda zalečila druga žena: Momčilo Otašević očekuje PRINOVU, evo kako izgleda trudnica FOTO

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin šokirao je sve fanove i pratioce ovog glumačkog para.

Idiličan brak, ljubav na Instagramu, porodičan putovanja prekinuta su u trenu jednim tužnim saopđtenjem -par se razvodi.

Pročitajte: Obistinilo se sve od čega je strahovao – Momčilo Otašević progovorio o deci pa šokirao

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin

ATA images

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin najviše je uzdramao upravo glumca i glumicu, koji su se nadali zajedništvu do kraja životnog veka. Neprospavane noći, suze i preispitivanja morili su Hrvaticu i Crnogorca, koji su po svemu sudeći uz puno truda naposletku uspeli sve da sve ružno ostave za sobom i dalje nastave kao prijatelji.

Pročitajte: Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom i šta joj jako smeta – Neukosuno je…

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin

Screenshot Youtube

Najnovije njihove objave možda čak i najbolje svedoče tome da su Jelena i Momčilo svega tri meseca od razvoda uspeli da zaleče rane, svako na svoj način. Jelena je prihvatila nove projekte, zbog kojih osmeh ne skida sa lica, Momčilo s druge strane najveći deo svog slobodnog vremena provodi u rodnom Cetinju sa porodicom.

Pročitajte: Dugo je tugovao – Momčilo Otašević ljubi novu devojku, sve puca od strasti FOTO

Razvod Momčila Otaševića i Jelene Perčin

Istovremeno drago mu je da sestru i sestriće ugosti u svom domu u Zagrebu. Poslednje druženje Otaševića dogodilo se baš tamo u jednom tržnom centru, a ovekovečeno je i fotografijom, na kojoj se videlo da je glumčeva sestra u poodmakloj trudnoći. Momčilo je drag trenutak podelio sa pratiocima na Instagramu pohvalivši se činjenicom da je svojoj najdražoj osobi pazario sve što će joj u narednom periodu biti neophodno, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story