Svet

14 Septembra, 2022 22:00

Obistinilo se sve od čega je strahovao: Momčilo Otašević progovorio o deci pa šokirao. Kad me zagrle, osećaj je grozan…

Crnogorski glumac Momčilo Otašević predivno govori o supruzi i deci, ali…

Glumci Jelena Perčin i Momčilo Otašević uživaju u skladnom braku iz kog su dobili i dvoje dece ali ipak, zbog posla su često razdvojeni.

Domaćoj javnosti oduvek je bio zanimljiviji njegov privatni život i odnos s domaćom glumicom Jelenom Perčin u koju se zaljubio na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’ i s kojom se venčao 2018. godine.

Pročitajte: POSAO MU JE BIO VAŽNIJI OD LJUBAVI, stavio ju je na kocku i izgubio – Evo kako izgleda dama koju je Momčilo Otašević voleo pre Jelene (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Iz predivnog braka imaju kćer Mašu i sina Jakšu, a Jelena ima i kćer Lotu koju je dobila u braku s preduzetnikom Kristijanom Babićem.

Iako je Jelena karijeru trenutno stavila po strani, uz posao kojim se oboje bave, često su razdvojeni, a upravo su zato često kolale glasine o problemima o braku. Sada je za „InMagazin“ glumac progovorio o manjku vremena koji trenutno ima za druženje s mališanima i sa suprugom…

Pročitajte: Ovako je Momčilo Otašević otkrio ime naslednika – Sine, do 17 h moraš biti u krevecu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

– Sada već i Maša, moja kćer, uveliko priča. Kada krenem na posao ona kaže: ‘A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš odlaziti na posao‘ ili kada te zagrli oko noge osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve – rekao je glumac i dodao:

– Nađe se vremena za odmor i koliko god sam umoran, uživam u njihovoj sreći, tako da mi nije teško podići se ujutro i otići na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš razmišljati na taj način, gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i što će oni da rade.

Pročitajte: Pevač boluje od neizlečivog psihičkog poremećaja – Karijera mu trpela zbog bolesti, danas je neprepoznatljiv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Ranije je i Jelena za Jutarnji list progovorila o usklađivanju obaveza.

– Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme – izjavila je glumica, prenosi Story.hr

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY.hr

FOTO: Youtube Screenshot