Nova devojka Momčila Otaševića
ekskluzivno

February 19, 2023 12:30

By

Dugo je tugovao: Momčilo Otašević ljubi novu devojku, sve puca od strasti FOTO

Nova devojka Momčila Otaševića stalna je tema u medijima

Početkom godine kroz portale i novine pronela se vest da se glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević razvode. O detaljima rastanka nikada javno nisu govorili, a od tada crnogorski glumac je u žiži medijskog interesovanja. Upućeni u njihov odnos tvrdili su da je po sredi treća osoba koja je kriva za krah bračne zajednice, mada je Otašević ubrzo to i demantovao. Ipak, gde ima dima ima i vatre.

Pročitajte: Na pitanje o porodici se potpuno slomio – Momčilo Otašević grcao u suzama zbog razvoda VIDEO

Nova devojka Momčila Otaševića

Foto: Instagram

Na Instagramu je juče osvanula najnovija fotografija Momčila Otaševića na kojoj nežno ljubi lepu koleginicu pa su priče o njegovoj navodnoj prevari samo još više podgrejane. podgrejala  Naime, već neko vreme kao glavni krivci raspada petogodišnjeg braka iz kojeg Jelena i Momčilo imaju ćerku Mašu i sina Jakšu, navode se glumac i njegova prelepa koleginica Ana Uršula Najev, sa kojom je on osvanuo na društvenim mrežama u veoma prisnom odnosu.

Nova devojka Momčila Otaševića kako mnogi navode upravo je njegova lepa koleginica, koju je upoznao isto kao i bivšu suprugu tokom snimanja serije “Kumovi” u kojoj Ana igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju. Zajedničke scene bile su ključni momenat gde su sevnule varnice i gde se navodno rodila ova romansa.

Pročitajte: Momčilo Otašević prevario ženu – Na put njihovoj sreći stala je dobra koleginica, ona im je uništila brak (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @luce_i_janko

Iako je Ana Uršula Najev oštro demantovala navode da bilo kakve veze ima sa krahom njihovog braka i negirala spekulacije da je u vezi sa crnogorskim zavodnikom, fotografija Momčila Otaševića sa koleginicom bez obzira na to što je nastala na snimanju pomenute serije, izazvala je nova šuškanja na ovu temu i mnogi su mišljenja da su emocije vidne. Takođe nikome nije moglo da promakne i to da glumački partneri i dalje dosta vremena van seta provode zajedno kao i da su veoma prisni uprkos pričama koje kruže.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Boško Karanović Story