Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug svet portal
Svet

July 3, 2023 22:18

By

Monah Arsenije otkrio veliki greh Ane i Bastijana: Posle njegovih reči gledaćete ih drugim očima

Greh Ane i Bastijana je svima vidljiv, tvrdi monah

Monah Arsenije je čovek čije reči se s velikom pažnjom slušaju već godinama. On je neko ko važi za čoveka koji iz najboljih namera govori sve ono što misli, pa tako neretko iznese svoje mišljenje i o javnim ličnostima na koje se ljudi ugledaju.

Pročitajte Ana Ivanović više ne želi da poštuje stroga pravila Instagrama – Konačno je pokazala porodične fotografije, prizori tope srca FOTO 

Greh Ane i Bastijana

Youtube printscreen

Monah Arsenije smatra da se danas mnoge neprimerene stvari prikazuju kao dobre, te da se glorifikuju u javnosti, što nikako nije dobro za napredak društva. Jednom prilikom je govorio o današnjem snobizmu i nebrizi o ljudskim životima, istaknuvši da se to prikazuje kao nešto dobro, te da se promoviše u našim medijama.

– Snobizam je produkat prodane duše. Volim da listam svašta, neko kaže – vidi ga – kaluđer čita novine, časopise, a negde čitam jer tamo može da ime nešto zanimljivo čime ću da se oplemenim. Nego, tamo viđam i primere ljudskog šašavluka, ludila i kojekakvih gluposti, koji nisu loši za obradu, da bi videli kako ne treba. A ima i finih stvari, neki put da se iznese kao dobar primer –  započeo je priču i dodao:

Pročitajte Mislili su da ih niko ne gleda – Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Greh Ane i Bastijana

ATA images

– Recimo, nedavno nailazim na primer naše bivše teniserke Ane Ivanović, jer kažu da se ne bavi više time, i njenog muža Bastijna Švajnštajgera. Naime, Ana Ivanović i Bastijan Švajntajger živeli su u penthausu od 230 kvadrata u Čikagu koji se nalazi u hotelu “Valdorf Astorija” sa pogledom na jezero Mičigen.

Pročitajte Kakva crna bajka – Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je otišao posle rođenja trećeg deteta

Greh Ane i Bastijana

Instagram

– Oboje su zaradili dovoljno novca. Dakle, tamo piše “Ana i Švajni su se skućili u Čikagu” , žive znači u penthausu, u potkrovlju jednog od najsavremenijih nebodera, pripada lancu hotela “Valdorf Astorija”, bio sam tamo, to je nešto najluksuznije. Ovo su drevni, tradicionalni, beskrajno bogati hoteli. Znači, žive u stanu koji nisu kupili, jer to je hotel, već plaćaju iznajmljivanje 30.000 evra mesečno. Plus 5.000 na rum servise, bazene, saune, toplu vodu. Znači 35.000 evra plaćaju svakog meseca, ali to nije njihov stan i neće nikad ni biti, ali to ih ne zanima. Skućili su se – rekao je monah kroz sarkazam.

Pročitajte Koliko trudnoća i porođaj promene ženu – Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

Greh Ane i Bastijana

Foto: ATA images

Greh Ane i Bastijana je po njegovom mišljenju vrhovni snobizam.

– Tu vidimo vrhovni snobizam i potpunu hladnoću i bezosećajnost za narod koji strada i pati na planeti. Dobro, neću ja sad da idem u neke krajnosti, jer to je smešno. U neku utopiju, pa da ja sad očekujem da će oni svakog meseca da daju ne znam koju sumu. Ali, sama ta činjenica da oni to javno pokazuju, da se ona slika u stanu gde ima šest kupatila… – rekao je monah Arsenije.

Pročitajte Ana Ivanović pokazala trećeg naslednika – Prislonila bebu na grudi i ne ispušta je iz ruku, na koga vam liči FOTO

Greh Ane i Bastijana

Youtube printscreen

Naglasio je da se danas cene pogrešne stvari, koje se predstavljaju kao nešto što je pozitivno.

– Mislim da oko 80 posto čovečanstva živi kako ne treba i da bi moglo mnogo bolje – smatra monah Arsenije.

Podsećamo, Ana Ivanović je godinama bila predstavnik Unicefa.

IZVOR: STIL KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN