Scandal

February 8, 2021 10:00

By

Grupa Đogani na OKUPU! Vesna, Slađa i Đole o svemu što se između njih DEŠAVALO!

Niko nije očekivao da će grupa Đogani ponovo biti na okupu, ali samo ispred kamera. Vesna, Slađa i Đole prisetili su se svega iz njihovih karijera, a najviše su se dotakli Slađinog i Đoletovog razvoda, dok je Vesna ispričali kako su svi nju krivili zbog toga.

Vesna: „Svi su me osuđivali i krivili za razvod”

Nakon razvoda Đoleta i Slađe 2001. godine Vesna Trivić postala je novi vokala grupe, a tek posle godinu dana ona i Đole su uplovili i u emotivni odnos.

Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu „Ponekad” i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole.

Za Đoleta to je bio veoma težak period jer praktično ostao bez svega, žene, porodice, plesne škole…

Bilo mi je teško, jer otišla je i žena, i deca, i posao… Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću dolazi Vesna – dodaje on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

Ono što je sve iznenadilo je da je na mesto Slađe bila planirana i Kaja Ostojić, ali da je ipak krajnji izbor bila Vesna.

Upala sam u estradu kao da sam pala s marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod – iskrena je bila Vesna.

Vesna je podelila i detalj, vezan za njen mega hit, i obajsnila šta je sve presudilo da se priključi grupi Đogani.

Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka pre Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao devojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila ta rečenica iz pesme: „Čak sam i tvoj novi broj pre nje znala” – rekla je Vesna u emisiji „Premijera-Vikend Specijal”.

FOTO: RAJKO RISTIĆ