

Gulaš Danijele Rodić omiljeno je jelo Veljka Ražnatovića: Kuva ga s ljubavlju, ali ovaj sastojak daje magiju (recept)
Gulaš Danijele Rodić obožavaju svi članovi porodice
Danijela Rodić je prava porodična žena, vredna domaćica a kako ukućani tvrde i odlična kuvarica. Naime, majka Bogdane Ražnatović dosta vremena provodi u kuhinji, a gulaš Danijele Rodić nedavno je oduševio i njenog zeta Veljka Ražnatovića.

Rajko Ristić
Gulaš Danijele Rodić obožava Veljko Ražnatović, sve za zeta
Naime, Cecin sin se svojevremeno putem društvenih mreža pohvalio vojvođanskim specijalitetom koji je za njega spremila tašta kom smo i preko slike mogli da osetimo očaravajući miris.
Pročitajte Porodica Rodić od obične kuće napravila luksuzni dvorac, ovo je njihova oaza FOTO
– Kakav, bre, restoran – poručio je uz fotografiju taštinog gulaša koji je „prste da poližeš“. Gulaš Danijele Rodić je na pomenutoj fotografiji izgledao preukusno, a podsetite se recepta o kom su brujali mediji pre nekog vremena…

Gulaš Danijele Rodić od kvalitetnog mesa i tajnog sastojka
Sastojci:
700 g junećeg mesa
150 g suve slanine
3 glavice crnog luka
3 čena belog luka
200 ml belog vina
Pročitajte Gulaš po receptu Tanje Bošković je potpuno drugačiji od drugih – Bundeva mu daje poseban ukus (recept)
200 ml junećeg bujona
200 ml soka od paradajza
1 kašičica začinske paprike
1/2 kašičice ljute tucane paprike
so, biber

Pexels
Priprema:
Meso isecite na veće kocke, a slaninu nešto sitnije. U šerpu stavite slaninu, pa je kratko propržite, a zatim dodajte crni luk isečen na trakice. Disntajte dok luk ne omekša, a zatim dodajte meso. Ubacite sitno seckani beli luk, dodajte sok od paradajza, pa krčkajte 5-10 minuta. Sipajte vino i goveđi bujon, dodajte začine, sve promešajte i poklopite. Krčkajte na laganoj vatri dok meso ne bude u potpunosti mekano.
Još recepata poznatih pročitajte OVDE.
Ukoliko ima potrebe u toku kuvanja dolivajte po malo vode. Uz gulaš serviraje pire krompir ili testeninu.