Cakanin izgled
Svet

September 4, 2022 14:15

By

Puca od samopouzdanja: Haljina Cakane Radosavljević je bezvremeni klasik, njen izgled će vas raspametiti

Haljina Cakane Radosavljević o kojoj ne prestaje da se priča

Popularna pevačica koja je na estradi dugi niz godina, može da se pohvali devojačkom linijom zbog koje je svaki komad garderobe savršeno stoji. Da li je Cakana sklona dijetama ili su joj samo geni savršeni, nismo upućeni, ali ono što vidimo, raj je za svačije oči.

Haljina Cakane Radosavljević – Bezvremeni klasik koji žene obožavaju

Popularna pevačica, raskošnog glasa i lepote pojavljivanjem na ovogodišnjem festivalu u Guči pored svojih koleginica Ane Bekute i Snežane Đurišić izgleda kao devojčurak. Plava kosa kojoj je verna već godinama našoj dami odlično stoji aod kose preko ramena do ravne kose sa šiškama do prelepe piksi frizure, kakvu ima danas, Cakana je zauzela ubedljivo mesto broj jedan kada je reč o stilizovanju.

Pročitajte: Dama sa besprekornim stilom – Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari

I ovo nije jedini put. Dragica RadosavljeviĆ Cakana svrstala se u red najstilizovanijih a o tome svedoči i slika sa Guče koja je pokrenula lavinu komentara. Haljina asimetričnog kroja, animal printa, ali tako nežna i svedeba nila je dobitna kombinacija uz Cakaninu frizuru, ten i boju kose a sandale koje je odabrala uz ovaj model, bile su apsolutni must have ovog leta.

Pročitajte: Cakana je grad zamenila za periferiju – Zavirite u njen ušuškani dom koji odiše toplinom 

Šminka nije bila napadna a elegantnu notu celom izgledu dale su i male skromne minđušice koje su se tek nazirale i svetlucale.

Kažite nam u anketikako vam se dopada haljine Cakane Radosavljević?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images