Scandal

24 Oktobra, 2020 18:00

HAOS! Darko Lazić UDARIO Marinu na ULICI!

Pre nedelju dana, dok je još bilo sunčano, Darko Lazić i njegova verenica Marina izveli su sina Alekseja u šetnju, međutim, umesto da uživaju, izbila je žestoka svađa! Čak je Darko nasrnuo na verenicu, pa je jedna od prolaznica htela da pozove policiju, ali je Marina sprečila!

Ipak je stala na Darkovu stranu!

Šetali su sa sinom i kad su prolazili pored prodavnice igračaka, mali je hteo neki bager. Naravno, Darko je odmah krenuo da kupi igračku sinu, ali je tada Marina dreknula: Ne može! Puna nam je kuća igračaka! Ne može da dobije sve što hoće, neću da mi dete bude razmaženo! Ima sve, znaš li ti koliko je gladne dece – prepričava za Scandal! izvor sa lica mesta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) дана

Darko je na to poludeo, pa joj je odbrusio: Ma nema ti meni da prigovaraš oko deteta! Šta urlaš na ulici, gleda nas narod! Ima da mu kupim ako hoću! Baš želim i ja da Aleksej ima ovaj bager – prepričava izvor sa lica mesta i nastavlja:
U svom tom urlanju, Darko je onako ovlaš uhvatio Marinu za ruku i to je delovalo kao da je grub, pa se jedna prolaznica umešala i rekla da će zvati policiju, ali je Marina odmah skočila i objasnila da nema potrebe jer je sve obična rasprava, te da oni tako inače funkcionišu. Naravno, Darko je na kraju kupio ne samo bager, nego pun gepek igračaka za malog, a Marina nije imala kud, pa je i ona sebe počastila novom garderobom – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!