Star

22 Septembra, 2020 14:55

Haos u najavi! Tara spremna da se OBRAČUNA sa Reom! „Ta jadnica će mi PLATITI za sve!”

Jedna od najmlađih učesnica Zadruge Andrea Anđelković Rea napravila je pravu pometnju kada je počela javno da proziva Taru Simov i naziva je pogrdnim imenima.

Tara: „Svašta lupetara o meni, očigledno je moj fan!“

Kako STAR saznaje, njih dve imaju neki sukob iz prošlosti, a Rea se nada da će sve to raščistiti jedan na jedan kada i Tara uđe u rijaliti.

„Mnogo sam ljuta jer me ta devojka konstantno pominje i ogovara. Nije mi jasno šta hoće od mene, svašta izjavljuje i priča, lupetara da sam ološ i divljakuša, a da je Mina Vrbaški heroj. Pokušavala sam da se setim odakle se to nas dve poznajemo. Ona pominje da je išla sa mnom u školu, pa sam je zezala jer je nosila naočare za vid, a ja sam promenila nekoliko privatnih škola i ne sećam se devojke. Priča non-stop da imamo sukob, ali da poput mene ne voli plastične operacije. Devojka koristi iste rečenice kao ja, očigledno je neki moj veliki fan, rekla je Tara za STAR, šokirana pričama ove zadrugarke, pa jedva čeka da se obračuna sa njom i pogleda je u oči.

Jaka je na rečima, kao svakom se ona suprostavlja, ma jadna je ta devojka. Ima neke pogrešne savetnike za rijaliti. Očigledno je da joj je neko rekao da se nakači za bivše učesnike rijalitija i izvređa ih kako bi bila u centru pažnje. Žao mi je te devojke. Neka se bavi sobom i svojim životom i neka napreduje na osnovu svog talenta za pevanje ako ga uopšte ima, a ne na osnovu Tare Simov”, besno je rekla Tara.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR