Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 02.03.2021.

Posao: Imate naglašenu intuiciju koju treba da ispoštujete. Ukoliko to uradite očekuje vas uspeh.

Ljubav: Imate tajnu simpatiju na poslu. Problem je što je neko od vas dvoje zauzet pa veza može biti isključivo tajnog tipa.

Zdravlje: Mogući su problemi sa hormonima.

Nedeljni horoskop za period: 01.03.2021. - 07.03.2021.

Posao: Jako ste vredni i želite da odradite što više obaveza u što kraćem periodu. Imate naglašenu intuiciju i oslanjate se na nju prilikom donošenja poslovnih odluka

Ljubav: Emotivno ste zadovoljni ukoliko imate partnera. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo i buđenje interesovanja.

Zdravlje: Mogući su problemi sa grlom ili genitalijama.

Mesečni horoskop za mart 2021.

Posao: Sreća na poslu će vam biti prilično naklonjena ovog meseca. Jupiter u Jarcu donosi vam stabilnost u poslovima i finansijama kao i mogućnost da konačno materijalizujete poslovne ideje i planove. Budite obazrivi sredinom meseca, jer upliv Marsa donosi mogućnost za svađe, sukobe i nesporazume sa kolegama. Za Bikove koji se bave ekonomijom, finansijama, bankarstvom ili nekretninama, sjajan je period za realizaciju većih poslova, kao i za poboljšanje finansija. Nezaposleni Bikovi imaju veće šanse za zaposlenje tokom ovog meseca, a moguća je i pomoć od strane prijatelja.

Ljubav: Ovaj mesec je dosta osetljiv za one Bikove koji su u dužim vezama ili u braku. Kvadrat Venere i Saturna donosi emotivno nezadovoljstvo, ali i preispitivanje emocija, sopstvenih želja i uverenja. Vrlo je moguće da će vaš emotivni odnos tokom ovog meseca doći na veći ispit. Ne donosite odluke pod uplivom jakih emocija. Sačekajte još neko vreme. Druga polovina meseca je mnogo povoljnija za ljubav, naročito za one Bikove koji su slobodni. Smeši se ljubav sa osobom koju ćete upoznati na poslu ili na važnom poslovnom dešavanju. Uticaji su jako povoljni, pa se može razviti ljubav na duže staze.

Zdravlje: Odlično!