Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 18.01.2021.

Posao: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Imate dosta obaveza, ali sve uspevate da odradite u roku.

Ljubav: Partner prolazi kroz ličnu krizu. Dajete mu podršku, ali ste svesni da on mora samostalno da se izbori sa problemima.

Zdravlje: Osećate se odlično.

Nedeljni horoskop za period: 18.01.2021. - 24.01.2021.

Posao: Jako ste vredni, pragmaticni, ambiciozni i fokusirani na obaveze koje donose siguran novac.

Ljubav: Ukoliko ste u braku zadovoljni ste odnosom. U slučaju da ste u vezi ili ste slobodni nemate nikakvu potrebu za komunikacijom i druženjem.

Zdravlje: Vaš stav prema zdravlju je prilično odgovoran. Osećate se dobro.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Polje posla je pod uticajem Venere u znaku Strelca, što će vam doneti širenje posla i napredovanje ukoliko je vaš posao u vezi sa strancima, inostranstvom, podučavanjem, marketingom i transportom. Za one koju nisu zaposleni sada je pravo vreme za pronalazak posla. Imate jaku podršku planeta, ali savetujemo da imate više sampozdanja, jer su veće sada šanse da nađete posao ako sami budete imali maksimalnu inicijatvu, a ne da se oslanjate na obećanja i da nešto čekate.

Ljubav: Posao i ljubav mogu lako biti povezani. Ako ste slobodni, imate prilike da upoznate interesantnu osobu, upravo kroz posao ili preko neke osobe sa posla. Ne samo da ćete uspešno sarađivati, već postoji mogućnost ljubavne romanse. Naravno, biće to tajna veza, makar u početku. Odličan je period za ljubav i to vam ide lagano. Bikovi koji su u braku imaju stabilan period. Dogovori oko zajedničkih investicija mogu izazvati nesporazume. Poslušajte šta vam voljena osoba predlaže, jer to može doneti uspeh. Prati vas sreća u braku.

Zdravlje: Odlično!