Horoskopski znak Bik

Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Slede pohvale za dobro obavljen posao.

Ljubav: Neko očekuje Vašu reakciju.

Zdravlje: Smanjite unos nikotina.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Kolo srece se okrece.Sreca ce u ovoj nedelji biti na Vasoj strani.Mentalna napetost kojoj ste bili izlozeni popusta u ovoj nedelji i otvara sansu za nove planove.Potrudite se da ih pravite na realnim osnovama.Znacajne mogucnosti I vece uzbudjenje povodom toga.

Ljubav: Osobe koje su same,nece ove nedelje naci osobu svog zivota,ali ce imati susrete sa osobom koja im je nekad mnogo znacila.Osobe koje imaju vezu,imace i satisfakciju za nanetu uvredu.

Zdravlje: Zapocnite duzi detoks.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Bikovima je sjajan period za posao, narocito za one Bikove koji se bave poslovima povezanim sa Modom ili Lepotom, ili nekim drugim kreativnim zanimanjima. Vasa vladarka Venera je usla u znak Skorpije, strastveno cete pristupiti poslu i poslovnim obavezama, pa ce Vam to donositi i dobre kontakte i povoljne poslovne dogovore. I finansije ovog meseca mogu znatno d a se uvecaju, dosta plodan mesec je ispred vas. Za nezaposlene Bikove je povoljan period za pronalazenje posla, narocito prva polovina meseca.

Ljubav: Zelite da uredite Vas zivot, sada ste u takvim planovima. Zapostavili ste neke obaveze i sada bi hteli to da rascistite. Partner Vas razume i pomaze vam u svemu. Drago vam je sto na njega mozete da se oslonite u svakoj prilici. Imate jedan kvalitetan odnos. Slobodni Bikovi ce takodje biti okupirani poslovima. Uspeh na poslu Vas raduje i srecni ste zbog toga. Osoba sa posla vam se udvara. Razmisljate da li da prihvatite ili ne. Ne biste da mesate posao i ljubav, ali ipak Vas sve to privlaci. Sta god da se desi, potrudite se da ne pokvarite Vas poslovni odnos.

Zdravlje: Povedite racuna o ishrani, postoji tendenicija da nabacite koji kilogram vise.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje