Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Zadovoljni ste svim onim što ste ostvarili po pitanju posla. Očekuje vas period u kojem će vam situacija biti generalno stabilna.

Ljubav: Potrebno vam je više razumevanja od strane voljene osobe koja pokazuje da je nekada previše tvrdoglava.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neke veće promene koje niste baš planirali.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete svađe sa partnerom.

Zdravlje: Na polju zdravlja vas očekuju problemi koji su vezani za probavni trakt, moguć je stomačni virus ili problemi sa crevima. Jako je važno da vodite dovoljno računa o svojoj ishrani.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: : Finansije će biti naklonjene ovog meseca, planete u polju novca donose dobitke, poklone, laku zaradu, naročito ako se bavite medijima, izdavaštvom, novinarskim poslom, pisanjem…. Isto tako novac dolazi preko žena I ljubavi. Polje posla je pod uticajima retrogradnih planeta sto donosi neko odugovlačenje, čekanje, ali i mogućnost vraćanja na nešto staro, ili na obnovu saranje sa bivšim klijentima, kolegama. Oni koji traže posao sada će imati uspeha u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama.

Ljubav: Jako je povoljan period da se bivše ljubavi vrate u vaš zivot, ili da se obnovi kontakt sa osobom iz prošlosti. Za one koji su zauzeti ide dinamičniji period, mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom je izvesna. Partner moze biti malo nestrpljiviji, imati inicijativu, pa to mozete doživeti i kao neku vrstu pritiska ili forsiranja, što u vama može stvoriti i određene otpore, ali uspećete da pronadjete rešenje koje će oboma odgovarati. Za sloboodne Bikove povoljan je period za nova poznanstva, kao i za ulazak u strastvenu vezu sa nešto madjom osobom.

Zdravlje: Odlično!