Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 03.12.2020.

Posao: Zahvaljujući poslovnom uspehu dospevate u medije. Prija vam što se rezultati rada cene, ali se ne snalazite najbolje kada ste u centru pažnje.

Ljubav: Brak je u krizi. Imate utisak da je bračni partner hladan. Jako ste posesivni prema bračnom partneru. Ne želite da ga izgubite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa genitalijama.

Nedeljni horoskop za period: 30.11.2020. - 06.12.2020.

Posao: Odnos sa kolegama nije najbolji. Tvrdoglavo se držite svojih stavova, pa kolegama smeta što niste otvoreni prema novim idejama koje smatraju kvalitetnim.

Ljubav: Nervi su vam osetljivi i osećate potrebu za pražnjenjem putem svađe sa partnerom. Partner elegantno izbegava verbalni okršaj.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za decembar 2020.

Posao: Bikovima ovaj mesec donosi dosta napetosti i nezadovoljstva kroz posao i poslovne prilike. Nije povoljan period za sklapanje nekih novih poslovnih dogovora, ostavite to za naredni period. Sada je povoljno da se usmeriite na usavršavanje ili dodatne edukacije koje će Vam doneti napredak u narednom periodu. Polje posla nosi energiju promene, pa morate da se usmerite na neke nove poslovne prilike, ako ništa ne promenite sami, promene mogu biti neudobne za vas. Nezaposleni Bikovi ovog meseca mogu uspeti u poslovima koji su u vezi sa finansijama, nekretninama, hranom, kao i sa poslovima koji su u vezi sa lepotom i uslugama.

Ljubav: Pravo vreme za ljubav. Osvojiće vas osoba iz bliskog okruženja, moguće iz komšiluka ili kruga prijatelja. Započinje romansa, ali ćete se uskoro razdvojiti na neko vreme, zbog nekakvog puta ili obaveza. Po povratku – sledi nastavak. Ima izgleda da ostvarite stabilnu vezu, prvenstveno baziranu na emocijama, prijateljstvu i uzajamnom poverenju, a zatim i na strasti. Ova veza ima izgleda da bude posebna i da dovede do zajedničkog života. Bikovi koji su u braku i dalje uživaju u skladnom partnerskom odnosu.

Zdravlje: Slaba tačka butine i prepone. Više se krećite ili radite neke vežbe istezanja.