Horoskopski znak Bik

Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 17.05.2022.

Posao: Retrogradno kretanje Merkura nalaze da oprezno upravljajte finansijama. Moguce su nepredvidjene prepreke i zastoj.

Ljubav: U ovom periodu sledi stabilizacija u odnosu s partnerom. Ocekuje Vas zajednicko putovanje.

Zdravlje: Odlicno se osecate, puni ste energije.

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Posao: Postojeci aspekti najavljuju revoluciju u Vasem poslovanju. Donecete odluku da uvedete nove elemente i unapredjenje tehnickog tipa. To ce Vam omoguciti da nadmasite konkurenciju. Retrogradni Merkur moze da stvori zastoj u prilivu novca.

Ljubav: Neophodno je da provodite mnogo vise vremena sa partnerom, jer moze da dodje do udaljavanja. Osecate zamor rutinom u svakodnevici, pa je neophodno da se vise angazujete i vise izlazite sa Vasim partnerom. Slobodne Bikove ocekuje izlazak sa jednom sarmantnom Vagom .

Zdravlje: Osetljivost grla.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: Otkricete novi pravac kojim ćete voditi svoje poslovanje, onaj koji ima potencijal da pretvori Vasu malu firmu u visemilionsku kompaniju. Verujte svojim mislima tokom ovog vremena, jer imaju podrsku zvezda. Vase ideje nailaze na odobravanje kod saradnika, u njima cete naci snaznu potporu, oslonac za dalje poslovanje. Pozeljno je da se oslonite na svoje instikte. Ne podlezite tudjim uticajima, jer oni mogu da Vas pokolebaju u prvobitnim namerama, sto ce se negativno odraziti na dalje poslovanje. Budite dosledni sebi, ne sumnjajte u svoje odluke. Svakako da cete prolaziti kroz razlicite faze, cak i one negativne, ali ce krajnji ishod biti vise nego ocekivan.

Ljubav: U ovom mesecu ćete verovatno uzeti slobodne dane na poslu, dok provodite vreme u novim avanturama i istrazivanju prirode. Naucicete mnogo o sebi. Stoga će ovaj mesec za Vas biti unosan, ali i zabavan. Ovo je savrsen period za Vas ljubavni zivot. Ocekujte lepe momente u drustvu najmilijih. Sa partnerom cete se bolje upoznati i to će Vas zbliziti. Spoznacete da su Vam interesovanja i zivotni ciljevi vrlo slicni. To ce Vas i uverite se da ste u dobrom drustvu. Ukoliko ste slobodni, neocekivano se pojavljuje osoba koja u Vama moze probuditi uspavana osecanja, a upoznajete je preko posla ili prijatelja. Budite otvoreni, kako bi mogao da ucini korak ka vecem zblizavanju.

Zdravlje: Mozda biste zeleli da se vise fokusirate na svoje mentalno, nego na fizicko zdravlje.