Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Moguće je da ste dosta napeti i da imate neki loš predosećaj, iako se zapravo ništa loše ne dešava.

Ljubav: Na ljubavnom polju vam sledi prilika za neku tajnu avanturu ili prolaznu aferu sa zanimljivom osobom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa tahikardijom.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Imate odličnu komunikaciju sa saradnicima. Na istoj ste talasnoj dužini i sasvim lako donosite odlične poslovne planove.

Ljubav: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Ponašanje partnera vam ne odgovara i razmišljate o raskidu. Trenutno nemate energije da se raspravljate sa njim.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, cirkulacija je problematična.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Suočavanje sa ograničenjima može vam doneti dosta brige i nervoze. Polje finansija je pod uticajima koji mogu doneti zastoj, a takođe i sklonost dugovanjima je u ovom periodu naglašena. Sada je odlično vreme za učenje i kreativan rad, ali rezultati ne moraju da se vide odmah, vreme će vam doneti uspeh ako budete strpljivi. Oni koji su nezaposleni mogu naći lako posao ako je u pitanju profesija u vezi sa finansijama, kancelarijskim poslom, podučavanjem, pisanjem i svim kreativnim poslovima…

Ljubav: Sjajan period za ljubav. Ako ste slobodni, uskoro to nećete biti. Moguće je poznanstvo preko posla ili pak poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati i nekakve poslovne dogovore ili ponude. Veoma je plodan period na svim poljima. Takođe, moguće je poznanstvo sa osobom koja je zauzeta i ulazak u tajnu vezu. Zauzetim Bikovima predstoji, takođe, povoljan period za dogovore sa partnerom oko zajedničkih investicija ili pak odlazak na put. Oni koji su u dužim vezama razmišljaće o ulasku u zajednički život ili brak. Mogući su i planovi oko proširenja porodice.

Zdravlje: Osetljivi ste, emocije vam ruše energiju. Pripazite na ishranu.