Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 16.05.2021.

Posao: Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije.

Ljubav: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo otkrivate njene tajne.

Zdravlje: Ne očekuju vas problemi.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Možete da imate neke manje nesuglasice sa poslovnim partnerom ali uspećete da ih rešite.

Ljubav: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i osećate se dobro kada ste zajedno.

Zdravlje: Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati neke manje probleme koji se odnose na urogenitalni trakt, upale, bešiku, bubrege, jajnike i sve tome slično.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Posebnu intuiciju kada je posao u pitanju imaju Bikovi. Šesto čulo ih ne izdaje pri izboru posla, saradnika i same organizacije delatnosti. Oslonite se na svoje unutrašnje snage. Teško ko može da predvodi to što vi možete kada je u pitanju posao i novac u pitanju. Stari saradnici će vam se vraćati ili tražiti savete. Morate biti realni, ali ne i previše emotivni. Novac vam stiže iz inostranstva i to iz zemalja koje nisu komšijske.

Ljubav: Tokom maja treba obratiti pažnju na ljubavni život. Zapravo žene mogu biti zanesene muškarcima koji su uniformisani. To su obično muškarci koji nisu često kod kuće i žive neki svoj život. Ako ste u braku onda morate da obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom, koji nije prijatan za priču. Bolji period za brak je u trećoj nedelji meseca kada se savetuje put u inostranstvo kao kraći odmor. Najbolje bi bilo biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor i više je kućevan tip, jer ćete tu naći svoj unutrašnji mir i sreću. Slobodni Bikovi očekuju poziv iz inostranstva ili predlog da se upuste u vezu sa osobom koja je daleko od mesta stanovanja.

Zdravlje: Prva nedelja daje otežanje. Problem su šećer i visoki krvni pritisak.