Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Odličan dan za pravljenje poslovnih planova. Racionalni ste i tačno znate šta hoćete i šta možete.

Ljubav: Partnerka je počela da vas iritira. Za sada uspešno uspevate da se iskontrolišete i pravite se da je sve u redu.

Zdravlje: Stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Zadovoljni ste poslovnom ekspanzijom. Fokusirani ste na finansijski aspekat posla. Potreban Vam je priliv novca pa pokušavate da nabavite novac preko sponzora ili banke.

Ljubav: Emotivno niste u potpunosti ispunjeni. Odnos sa partnerom je napet tako da ako ste u vezi završavate je bez imalo kajanja, a ako ste u braku pokušavate da stabilizujete odnos.

Zdravlje: Sto se tiče zdravlja pojavljuju se dobro poznati problemi vezani za alergije. Pokušajte da izbegnete alergene.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Polje posla je pod uticajima koji donose promene na poslu gde već radite, ali je veoma moguće da iskrsne i neka nova poslovna prilika. Sada je pravo vreme da se unesu neke novine, ako ste to želeli ranije i o tome razmišljali. Za one koji su nezaposleni, ovaj uticaj može doneti iznenadnu poslovnu priliku. Imajte inicijativu u ovom periodu. Polje finansija je i dalje pod jakim uticajem Saturna, koji sve usporava i odlaže protok novca.

Ljubav: Posao i ljubav su povezani. Moguća je ljubavna veza sa osobom sa kojom poslovno sarađujete, a koja je veoma uspešna i pametna osoba. Ima predispozicija da je ta osoba zauzeta, pa ako vam to ne smeta, ubrzo ćete ući u tajnu vezu. Očekujte susret, a moguće i poziv za izlazak. Zauzeti Bikovi imaju pred sobom jedan stabilan period sa voljenom osobom. Ovih dana bićete u nekakvoj gužvi, pa su mogući susreti sa prijateljima ili sa rodbinom. Možda će vam sve biti malo naporno, ali bićete zadovoljni i ispunjeni.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, jer postoji sklonost da nabacite koji kilogram više u ovom periodu.