Horoskopski znak Bik

Bik

21.04-21.05

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Uživate u plodovima svog napornog rada, vreme je.

Ljubav: Pobrinite se prvo o sebi da biste mogli da brinete o svojim najmilijima

Zdravlje: Svakog dana odvojite najmanje pola sata za umereno vežbanje

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Oduvek ste bili veoma komunikativna osoba koja nema problema sa uspostavljanjem ili odrzavanjem kontakata. Ovo ce vam biti od velike koristi na poslu ove nedelje, jer ce vasa elokvencija igrati kljucnu ulogu

Ljubav: Do sada je ljubav ili ljubavna veza sa partnerom bila nesto sto se podrazumevalo, ali ove nedelje cete shvatiti da to nije istina. Sudbina ce testirati koliko je vasa veza zaista jaka, a vi cete shvatiti da za ljubav treba sve vreme da se trudite i negujete je.

Zdravlje: Mozda cete malo patiti od svih napora i stresa ove nedelje.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Finansije će vam biti naklonjene tokom ovog meseca. Imate uticaje koji vam mogu doneti i neki neočekivani novac ili neočekivanu priliku za zaradu. Saradnja sa osobom koja je povezana sa inostranstvom, donosi vam uspeh u poslu i sa finansijama. Uticaji su jako povoljni za one koji se bave trgovinom, transportom, saobraćajem, ali i podučavanjem. Za nezaposlene Bikove sledi povoljan period u drugoj polovini meseca, kada može da vam se otvori jako povoljna poslovna prilika.

Ljubav: Dosta intenzivan mesec je pred vama. Jako burna dešavanja sa izraženim emotivnim naboljem, doneće dosta strasti u emotivne odnose. Takođe, uticaji istovremeno su jako loši za komunikaciju, pa može doći do burnih reakcija i nesporazuma u partnerskim odnosima. Malo više kompromisa, ali i strpljenja može spasiti situaciju. Slobodni Bikovi biće skloni da se brzo zaljubljuju, pa ovaj uticaj će vam doneti vise inicijative u ljubavnim odnosima. Oni koji su zauzeti imaju jako povoljan mesec da izglade stare nesuglasice i da pronađu opet zajednički jezik sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično!

Najnovije na portalu Marie Claire