Horoskopski znak Jarac

Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Izbegavajte da radite bilo sta ako je prevruc dan.

Ljubav: Velike brige su za velike stvari.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom,odmarajte.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Pocetak neceg novog budi u Vama nesigurnost,ali je nepotrebna jer cete brzo savladati sve sto Vas ocekuje i uz pomoc osobe koja je veoma zabavna i sklona sali.

Ljubav: Bilo je neprijatnosti u protekloj nedelji i ova Vam pruza mogucnost da poboljsate odnos u kojem ste,a oni koji su slobodni imace priliku da ostvare odnos sa osobom koja ih vec duze vreme interesuje.

Zdravlje: Sklonost povredama je i dalje prisutna i vodite racuna da ne radite nista sto zahteva veliki napor.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Posao je pod dosta jakim uticajima koji Vama daju mogucnost za neko novo pokretanje i promenu. Ukoliko imate nameru da menjate posao ili da nesto oko posla samog menjate, unpredjujete… sada je jako povoljan period za tako nesto. Oni koji su nezaposleni sada lako mogu pronaci posao, postoji i neka tendenicija i vracanja na posao koji ste vec ranije obavljali. Ukoliko ste u privatnom biznisu imacete manje probleme oko protoka novca ali i rokovima.

Ljubav: Dosta ste napeti u poslednje vreme sto naravno moze da se odrazi i na Vas odnos sa partnerom. Pokusajte da budete fleksibilniji, ne dozvolite da okolnosti uticu na vasu vezu. Ako ste slobodni najbolje je da negde otputujete jer ima izgleda da na taj nacin upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste u braku, trpite vec neko vreme negativne uticaje. Mogucnost svadja i razmirica je ogromna pa se potrudite da to izbegnete. Imacete stalno nekakve izazove, kritike na Vas racun i tome slicno. Pokusajte mirno da saslusate sta partner ima da vam kaze. Moguce je da i vi u necemu gresite. Razmislite.

Zdravlje: Slaba tacka zglobovi i kolena!