Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 28.10.2020.

Posao: Ne ide vam poslovna komunikacija. Nikako da jasno kažete šta nudite i šta želite od poslovnih saradnika.

Ljubav: Raspoloženi ste za izlazak i druženje, a partnerka insisitira na sastanku bez prisustva drugih ljudi.

Zdravlje: Mogući problemi sa disajnim organima.

Nedeljni horoskop za period: 26.10.2020. - 01.11.2020.

Posao: Prilično teška i nezadovoljavajuća nedelja je pred Vama. Ono što Vas najvise brine je očajna finansijska situacija. Ono sto Vam dodatno smeta su loši odnosi sa kolegama.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ponašate se prilično distancirano prema drugoj strani. Emocije su se ugasile, ne zanima Vas previse kako se druga strana oseća. Ušli ste u rutinu i nemate želju da poboljšate odnos.

Zdravlje: Zdravlje Vam je promenljivo. Pritisak varira pa je onda i Vaše raspoloženje u skladu sa njim.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Polje posla nosi neke nove prilike i mogućnost za promenu. Savet je da iskoristite ovaj uticaj, naročito ako niste zadovoljni već duže vreme i imate osećaj da tapkate u mestu, da ne napredujete. Uz inicijativu možete stvari da promenite u svoju korist, ali i da pronađete drugi posao, ukoliko na postojećem ne možete ništa da promenite. Oni koji su nezaposleni sada imaju sjajne uticaje da pronađu posao. Takođe, pomoć prijatelja, kao i poznanika biće vam od koristi, samo je bitno da se maksimalno fokusirate na to što želite.

Ljubav: Ulazite u jedan povoljniji period kada su emocije u pitanju. Pritisci koji su bili prisutni sada su prošli i ponovo ćete moći da se opustite i da uživate u društvu voljene osobe. Oni koji su u braku, takođe, pred sobom imaju jedan period stabilizacije i sada ćete moći da ispravite mnoge nesuglasice koje su se u prethodnom periodu stvorile. Slobodnim Jarčevima smeši se ljubav. Jedna simpatična Devica se uporno trudi da vas osvoji, ali ste vi nekako kruti i nepristupačni, pa je u poslednje vreme postala nesigurna. Otvorite se za novu ljubav, jer je sjajan period za to.

Zdravlje: Odlično.