Horoskopski znak Jarac

Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Bićete danas primećeni.

Ljubav: Ne tražite krivca uvek u drugima.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Posao malo trpi ,ali nije do Vas.Oni koji su bez posla,neka sacekaju jos ovu nedelju i imace bolje prilike.

Ljubav: Osoba koja ne zivi u Vasoj blizni moze da Vas iznenadi srecnim vestima.Put je znacajan narocito za slobodne jer moze doneti pocetak zanimljivog poznastva ,a mozda i ljubav koja ce da traje uprkos razlikama.Nekima od Vas ce se sreca osmehnuti kroz iznenadan odlazak na put.

Zdravlje: Obavezno izbacite slatkise iz ishrane i pocnite dijetu jer se vec vidi visak.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Jarcevi jos ne mogu da odahnu kada je posao u pitanju, dosta obaveza, dosta nekih pritisaka cete imati i ovoga meseca. Ali, Vi cete se tim preprekama izboriti, kao i obicno, pa cete na kraju ipak imati satisfakciju jer cete postici clj koji ste sami sebi zacrtali. Povoljan je period za kupovinu ili prodaju nekretnina, pa ga iskoristite maksimalno ako imate tako nesto na umu. Za one koji traze posao, sada lako mogu doci do posla koji moze biti kavalitetan i na duze staze. Povoljan je period za one koji su u privatnom biznisu, ocekujte satabilnost kao i povecanje finansija.

Ljubav: Dosta ste napeti u poslednje vreme sto naravno moze da se odrazi i na Vas odnos sa partnerom. Pokusajte da budete fleksibilniji, ne dozvolite da okolnosti uticu na Vasu vezu. Ako ste slobodni najbolje je da negde otputujete jer ima izgleda da na taj nacin upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste u braku, trpite vec neko vreme negativne uticaje. Mogucnost svadja i razmirica je ogromna pa se potrudite da to izbegnete. Imacete stalno nekakve izazove, kritike na Vas racun i tome slicno. Pokusajte mirno da saslusate sta partner ima da vam kaze. Moguce je da i Vi u necemu gresite. Razmislite.

Zdravlje: Slaba tacka ledja i noge.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje