Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 27.01.2021.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom posao je u zastoju. Inicirate poslovne sastanke, ali nema rezultata.

Ljubav: Zaljubljeni ste. Vaše emocije su stabilne i postojane. Imate utisak da ste našli partnera za ceo život.

Zdravlje: Cirkulacija je slaba.

Nedeljni horoskop za period: 25.01.2021. - 31.01.2021.

Posao: Shvatićete da ne možete da nastavite dalje i napredujete, ako prvo ne završite obaveze koje vučete iz prethodnog perioda.

Ljubav: Jarčevi koji su u ozbiljnoj vezi, moraju da znaju da će im ova nedelja proći u trzavicama, nerazumevanju, netoleranciji.

Zdravlje: Nemojte biti neodgovorni prema sebi, naročito kada je zdravlje u pitanju. Moguć je pad imuniteta.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Uticaji koji su već duže vreme prisutni i koji su vam nosili zastoj i prepreke, sada polako prolaze i za vas upravo počinje sjajan period kada ćete moći da se povežete na pravi način sa istomišljenicima i sa osobama koji imaju slične stavove kao i vi. Sada je povoljan period za postavljanje novih temelja i ciljeva. Poslovni period vam je naklonjen i vi ćete ga, kao i uvek, sjajno iskoristiti. Za one koji su u privatnom biznisu, sada je pravo vreme da unaprede posao, da ga prošire, ali i da naprave neke korekcije za poteze za koje su uvideli da ne funkcionišu baš najbolje.

Ljubav: : Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Sledi zanimljivi razvoj situacije. Osoba je verovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, ali primetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba svidi, pa ako ste sami – može doći do ljubavne romanse.

Zdravlje: Slaba tačka su stomak i bešika.