Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Tajni poslovni pregovori se uspešno odvijaju. Prezadovoljni ste rezultatima rada i očekujete finansijski priliv.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promena statusa. Vi ste u naglašeno asocijalnoj fazi.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Prilično ste demoralisani zbog poslovne situacije. Zabrinuti ste zbog loših finansija, a kolege vas nerviraju. Totalno ste nezaineresovani za socijalnu sferu tako da se distancirate od ljudi.

Ljubav: Ukoliko ste u braku konačno parterki pokazujete više pažnje na šta vam je zahvalna.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju nervi su preosetljivi.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Jarčevi još ne mogu da odahnu kada je posao u pitanju, jer imaju dosta obaveza i pritisaka. Međutim, vi ćete se sa tim preprekama izboriti, kao i obično, pa ćete na kraju ipak imati satisfakciju jer ćete postići clj koji ste sami sebi zacrtali. Povoljan je period za kupovinu ili prodaju nekretnina, pa ga iskoristite maksimalno ako imate tako nešto na umu. Za one koji traže posao, sada lako mogu doći do posla koji može biti kvalitetan i na duže staze. Povoljan je period za one koji su u privatnom biznisu – očekujte stabilnost, kao i povećanje finansija.

Ljubav: Dosta ste napeti u poslednje vreme, što, naravno, može da se odrazi i na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da budete fleksibilniji i ne dozvolite da okolnosti utiču na vašu vezu. Ako ste slobodni, najbolje je da negde otputujete jer ima izgleda da na taj način upoznate jednu zanimljivu osobu. Ako ste u braku, već neko vreme trpite negativne uticaje. Mogućnost svađa i razmirica je ogromna, pa se potrudite da to izbegnete. Pojavljivaće se često neki izazovi, kritike na vaš račun i tome slično. Pokušajte mirno da saslušate šta partner ima da vam kaže. Moguće je da i vi u nečemu grešite. Razmislite.

Zdravlje: Slaba tačka su vam leđa i noge.