Horoskopski znak Jarac

Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 06.12.2021.

Posao: Predstoji vam vazna poslovna odluka, ali i velika dilema. Resite sporno pitanje zajedno sa saradnicima.

Ljubav: Postoji iskusenje da udjete u tajnu vezu sa kolegom sa posla. Budite oprezni, jer mozete biti otkriveni.

Zdravlje: Solidno.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: eriod najavljuje bolje sagledavanje potencijalnih puteva u vasoj karijeri. Stvari sagledavate u sirem kontekstu. Postoji mogucnost veoma vaznih poslovnih dogovora iza zatvorenih vrata.

Ljubav: Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom, jer zajednickim naporima mozete resiti neke dugotrajne probleme koji su postojali izmedju vas. Postoji mogucnost da pokrenete zajednicki biznis. Slobodni Jarcevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Raka ili skorpije.

Zdravlje: Reuma, zglobovi.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Dolazi Vam period u kojem cete na polju posla biti skloni tome da vodite glavnu rec. Generalno na poslovnom polju ne biste trebali da ocekujete bilo kakve probleme tokom ovog meseca. Situacija moze da Vam se odvija i bolje od onoga sto ste ocekivali. Pred Vama je period
koji Vam donosi mmogucnost da na poslovnom polju budete na neki nacin rastereceni i da se u
svojoj kozi osecate dosta bolje. Mozete da ocekujete da ce sudbina biti na Vasoj strani i da cete uspeti da ostvarite i dobre odnose unutar kolektiva u kojem radite. Generalno cete biti zadovoljni poslovnim ucinkom koji Vam ovaj mesec donosi.

Ljubav: Nastupa jako dobar period za mogucnost da vVam se nova ljubav desi. Vi ste spremni da
otvorite srce ka novim poznanstvima. Spremni ste da se zaljubite i da iskreno volite, zelite da se pokrenete u emotivnom smislu i da se prepustite strastvenim desavanjima koja Vas ocekuju. Srescete osobu koja ce Vam odgovarati i koja ce Vam jako prijati. Pocetak nove veze je moguc, veoma uskoro, a postoje velike šanse da upravo ta veza potraje na duže staze u budućnosti i da bude prilično stabilna. Ako ste u vezi već ili u braku, sa voljenom osobom sada imate dosta bolji odnos nego što ste imali pre. Moguće je da ćete planirati i zajedničko dete ili ćete biti spemnji za neke nove, važne i ozbiljnije korake.

Zdravlje: Ocekuje Vas period koji Vam na polju zdravlja takodje donosi dobro stanje i srecu
generalno. Ne bi trebali da ocekujete vece komplikacije i probleme tokom ovog meseca.