Horoskopski znak Jarac

Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Vasa sposobnost da radite kao tim bice stavljena na test ove nedelje, sto ce oduzeti mnogo vise energije nego sto ste u pocetku mislili

Ljubav: Nema nista lose u vasoj razigranosti, ali treba da budete sigurni da se ponasate kako treba. Partnera cete najvise impresionirati svojim nestasnim stavom, koji ce otkriti i vasu zabavnu stranu.

Zdravlje: Koristice vam ako se za vikend potpuno odvojite od svih obaveza i briga i posvetite se sebi.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Finansije će biti jako promenljive tokom ovom meseca, imaćete i dobitke, ali i izdatke. Naglašeno je polje karijere, ali i polje vaše ličnosti, gde se vidi da ćete biti dobro pozicionirani i kod kolega i kod nadređenih. Mnogi od pripadnika vašeg znaka mogu očekivati unapređenje i napredovanje. Privatni poslovi će biti jako podržani u smislu nekih novih poslovnih kontakata i planiranja novih poslova sa jasnom mogućnošću realizacije. Jedino što je nestabilnije je protok novca i finansija, pa možete imati i neke probleme sa rokovima.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi imaju velike šanse da se upletu u neku tajnu priču. Ovaj mesec nosi vam želju da doživite duboku i intenzivnu emociju, pa ukoliko niste zadovoljni u postojećoj vezi ili bračnom odnosu, lako ćete da podlegnete ovom uticaju. Taj odnos može da vam donese veliku količinu strasti, a te emocije neće moći lako da se sakriju, što vam može doneti i velike probleme u postojećoj vezi. Budite oprezni i pokušajte sve to da izbegnete.

Zdravlje: Slabe tačke su mokraćni putevi i bešika.

Najnovije na portalu Marie Claire