Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 15.05.2021.

Posao: Očekuje vas prilika za kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja vam nije pokazala šta oseća. Za sada ste i sami suzdržani, čekate pravi trenutak za nova dešavanja.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa osetljivim grlom.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Na poslovnom polju nećete imati preterano važna dešavanja i promene u ovom periodu, možete da se odmorite malo od obaveza.

Ljubav: Novu ljubav ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje, prolazne grčeve u mišićima, a krajem ove faze i probleme sa krvotokom.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Zapravo maj je bolji mesec za Jarčeve jer će imati više snage i energije da nešto menjaju. Okolonosti u kojoj se nalazite stalno variraju. Finansije jesu stresan faktor za svakog Jarca, ali poznajući vaš cilj i ambiciju, imaćete ipak puno snage i mogućnosti da ostvarite svoj plan. Morate sami da pronađete svoj stil i put rada, jer jedino tako dobro radite i stičete samopouzdanje. Najviše sreće imaće pripadnici rođeni u drugoj dekadi, dok onima rođenim u trećoj dekadi, posao cveta samo ako su samostalni u delatnosti od koje zarađuju. Budite oprezni u početku meseca sa Škorpijom jer može da vas uspori. Svakako da ćete zarađivati dobro već od 12. maja.

Ljubav: U maju nije lako steći vezu ukoliko ste slobodni Jarac. Privlače vas muškarci/ žene u braku i dugogodišnjim vezama, koji su uspešni i moćni. Verovatno ćete imati virtuelnu ljubav. Takva iluzija ne traje dugo i nemoguće je ostvariti realnu vezu, bar u vašem slučaju. Ukoliko budete u društvu nekog zemljenog znaka kao što su Bik, Devica i muški Jarac, onda vam se pruža prilika da ostvarite nešto realno i lepo. Ukoliko se vezujete za vazdušne znakove poput Vodolije, Blizanci, Vaga, imaćete dobar provod, ali ne toliko emocije i ljubavi. Osoba iz znaka Ribe ili Rak će vam pomoći da pronađete svoju iskrenu dušu i pravu emociju u sebi. Preporučljivo je da idete na putovanje.

Zdravlje: Tokom maja ćete imati više mogućnosti za oporavak ili neko novo pročišćenje kroz mentalno ili telesno oslobođenje, fitnes, jogu ili neku drugu veštinu alternativnih ponuda.