Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Imaćete priliku da se okrenete ka novim saradnjama i prilikama da proširite svoj posao na neki način.

Ljubav: Pred vama su nove komplikacije sa voljenom osobom, koje nećete lako prevazići. Nekada mislite o prekidu veze.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za značajno materijalno poboljšanje i stabilizaciju.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete novu ponudu za vezu.

Zdravlje: Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa bešikom, bubrezima, urogenitalnim traktom. Možete biti podložni upalnim i bolnim stanjima kao i nekim novim infekcijama, pa se čuvajte.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Uticaji na poslu su takvi da donose neki zastoj, čekanje. Povoljan je period za edukaciju, pripremu, nove strategije koje ćete primeniti u narednom periodu koji tek dolazi. Nigde se ne žurite, već se dobro pripremite. Za nezaposlene Jarčeve takođe nije bas najpovoljnije vreme za pronalaženje adekvatnog posla. I vama je povoljno vreme da se sada dodatno edukujete i pripremite za vreme koje dolazi. Povoljno je za sve poslove koje imaju veze sa građevinom, poljoprivredom, šumarstvom, rudama, kamenom i metalima…

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vreme niste videli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vreme bilo u zastoju. Ako ste slobodni to bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se dopadne. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Verovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Jarčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Druženja, izlasci, provodi… neće vas zaobići ni odlazak na kraći put.

Zdravlje: Slaba tačka kosti, zglobovi, vežbe istezanja bi vam jako prijale!