Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Iako dolazi priliv novca na koji ste čekali, može da se desi da zbog toga ne budete previše zadovoljni ovaj put. Iznenadni troškovi su pred vama.

Ljubav: Voljena osoba pokazuje da joj potrebno malo prostora i slobode i drži se na distanci.

Zdravlje: Povećan apetit je naglašen.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Polje finansija vam je jako nestabilno, a to vam unosi osećaj nervoze.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje nezadovoljstvo sa voljenom osobom ali i povrata flerta sa nekim od prijatelja.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa zubima, desnima i bilo bi dobro da se javite vašem stomatologu radi pregleda. Povedite računa i o problemima sa grlom.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Ne bi trebalo da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete. Često želite sve odjednom, ali to ne ide tako. Loši aspekti planeta neće dati ni novac ni uspeh u karijeri, ali i to je kratkog daha. Već od desetog juna možete očekivati bolju klimu. Važno je da ne ulažete novac ni u šta u prvoj polovini meseca zbog gubitaka i loših ljudi. Ne žurite, vreme radi za vas. Bolji period sledi od kraja meseca.

Ljubav: Emotivno ste sazreli za ozbiljnu vezu, mada ste poljuljani avanturama i to često. Ako ste u braku ili vezi morate biti oprezni sa finansijama jer vam nisu naklonjene, ni vama ni partneru, pa će to biti razlog svađe. Bolje je da uživate u nekim malim stvarima koje ,,život znače” nego da se stalno vrtite u krug oko sitnica koje vas u nekoj suštini blokiraju. Ako ste sami onda je za vas druga polovina meseca kada možete biti maštovitiji i emotivniji, nežniji za ljubav i za prijem iskrenih osećanja. Rak, Ribe, Škorpija su idealni partneri u ovom periodu.

Zdravlje: Nije ništa novo ako ste opet prehlađeni. Niste pažljivi, često se hvalite jakim zdravljem, a onda sve to nekako preko noći jednom temperaturom padne. Više vitamina, minerala, kretanja i vazduha.