Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 29.09.2020.

Posao: Očekuje vas jako dobra prilika. Dolazi vam pokretanje posla koji će vam značajno poboljšati zaradu.

Ljubav: Dvoumite se između dve osobe koje vam izazivaju radoznalost. Dosta toga vas zbunjuje kada su osećanja u pitanju.

Zdravlje: Problemi sa grlom.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Tvrdoglavi ste, konzervativni i imate problem sa prilagođavanjem. Ne prihvatate promene na poslu i kolege smatraju da nije lako raditi sa vama.

Ljubav: Emotivno ste okrenuti ka prošlosti, pa obnavljate bivšu vezu uvereni da će ovog puta biti bolja.

Zdravlje: Povremeno vas hvata nervoza, što vas navodi na zaključak da vam treba odmor.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Polje posla je pod uticajem Saturna, što donosi prepreke, blokade i čekanje. Ako neko ume da bude strpljiv, onda ste to vi kao predstavnik ovog znaka kome bi strpljenje trebalo da bude jača strana, jer to je njegova snaga. Za one koji su u privatnom biznisu sledi period kada će se posao zahuktati, ail će i donositi dosta izazova, koje ćete vi moći da prevaziđete na najbolji mogući način. Zrelo razmišljanje i ispravne odluke, poštedeće vas nekih neprijatnosti koje su u ovom periodu moguće.

Ljubav: U poslednje vreme ste postali veoma ljubomorni i posesivni, što itekako smeta vašem partneru. Dosadila mu je ta vaša priroda i takvo ponašanje ne može više da podnese. Nemojte se začuditi ako počne da vas izbegava i da vreme provodi sa osobama u čijem društvu se prijatno oseća. Vaša veza je došla u ozbiljnu krizu i ako pod hitno nešto ne promenite, očekujte da ćete biti ostavljeni. Slobodni Jarčevi će biti opčinjeni iznenadnom pojavom jedne Škorpije. Ostaviće vas bez daha i staviće vas na ozbiljne muke. Ako želite da je osvojite, moraćete baš dobro da se potrudite.

Zdravlje: Slaba tačka vam je stomak. Obratite pažnju na ishranu.