Jarac

22.12-20.01

Dnevni horoskop za dan 24.02.2021.

Posao: Novac, uz još neke prirodne sile, pokreće svet, te nema smisla zanemarivati ga. Provešćete dan u ozbiljnom finansijskom reprogramiranju i ulaganju.

Ljubav: Ako želite da se približite ljubavnom cilju, ne bi bilo loše da ga prvo definišete. Tako ćete lakše krenuti u pravom smeru.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa vidom.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija.

Ljubav: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti.

Zdravlje: Veliki deo onoga što se dešava povezan je sa vašim psihičkim stanjem.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Sjajan period je pred vama jer vam se otvaraju nove poslovne mogućnosti. Povezanost sa ljudima i dobra saradnja učinila je to da sada lako možete da nađete tim lojalnih i talentovanih osoba koji će vam pomoći da realizujete svoje nove poslovne ciljeve. Sakupili ste sve potrebne informacije, znate kako da napravite dobru realizaciju koja je pokrivena iz više uglova i povoljan je period za novi start, za novi početak.

Ljubav: Previše ste opterećeni poslom i obavezama zbog kojih zapostavljate partnera u poslednje vreme. Njemu je dosadilo da stalno sluša priče sa vašeg posla i postoji mogućnost da će početi da vas izbegava. To ne treba da vas iznenadi već da vas podstakne na pozitivnu promenu. Obradujte vašu bolju polovinu pažnjom ili nekim poklonom, krajnje je vreme. Za one koji su slobodni sledi iznenadni susret sa jednim romantičnim Rakom. Bićete zbunjeni emocijama koje su se probudile. Nemojte da ih potiskujete, skinite sve maske i okove i krenite u akciju.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i konzumirajte više tečnosti.