Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 03.12.2020.

Posao: Jako ste vredni, optimistični i fokusirani na ciljeve. Problem je što niste realni tako da su očekivanja megalomanska.

Ljubav: Preko sistema društvenih mreža upoznajete novu osobu. Imate utisak da je veliki emotivac u potrazi za stabilnom vezom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa alergijama.

Nedeljni horoskop za period: 30.11.2020. - 06.12.2020.

Posao: Na poslu dolazi do iznenadnih promena poslovnih planova. Toliko ste adaptibilni da vam to uopšte ne smeta. Istim elanom se bacate na novi poslovni projekat.

Ljubav: Jako ste vezani za partnera. Želite da vam se u potpunosti posveti, dok on želi da se viđa sa prijateljima.

Zdravlje: Očekuju vas problemi sa spavanjem.

Mesečni horoskop za decembar 2020.

Posao: Ribama je polje posla pod uticajima koji nose neki zastoj, kao i mogućnost kašnjenja poslovnih dogovora i projekata. Ovaj mesec donosi mogućnost za iznenadne promene plana, rokova i poslovanja. Savet je da se strpite jer dobar period tek dolazi narednog meseca. Za one koji su u privatnom poslu, takođe, dolazi malo nestabilniji period. Pripazite na dokumente koje potpisujete, jer se vidi mogućnost grešaka. Oni koji traže posao savet je da se aktiviraju od sredine meseca, naročito ako je taj posao u vezi za tehnikom, elektrotehnikom i kompjuterima.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada ovih dana je dosta zauzeta, pa je moguće da se ređe javlja. Verovatno su nekakve porodične obaveze u pitanju ili pak odlazak na kraći put, opet povezan sa takvom vrstom obaveza. Jedino što možete da joj zamerite što se jako retko javlja, ali ipak ne bi trebalo zbog toga da brinete. Zauzete Ribe imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Partner jedino može da vam zameri da ste prilično okrenuti sebi i svojim potrebama i da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Ipak to nije tačno, otvoreno mu pokažite svoje emocije i razuverite ga.

Zdravlje: Odlično!