Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 21.10.2020.

Posao: Odličan je dan za izlazak u javnost. Ostavićete utisak ozbiljne, kulturne i odmerene osobe.

Ljubav: Niste u potpunosti zadovoljni vezom. Imate utisak da je partnerka suviše hladna i pragmatična.

Zdravlje: Problemi sa kostima.

Nedeljni horoskop za period: 19.10.2020. - 25.10.2020.

Posao: Imate utisak da je situacija na poslu izmakla kontroli. Problemi se nekontrolisano nagomilavaju. Manje uspevate da rešite, a veće ostavljate za kasnije.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi imate puno razumevanja za poslovnu situaciju u kojoj se partner nalazi. Slicno Vama on ima previše poslovnih obaveza. Strpljivi ste i mirno čekate da ovaj period prođe da bi mogli da se posvetite jedno drugom.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja ukoliko se pojave bilo kakvi simptomi koji su u vezi sa srcem reagujte odmah.

Mesečni horoskop za oktobar 2020.

Posao: Polje posla je pod uticajem retrogradnih planeta, što može biti interesantno ukoliko očekujete da se vratite na stari posao ili neki posao gde ste ranije hteli da radite ili ste već konkurisali. Generalno, ovakva postavka nosi jedno usporavanje, pa za neke nove poteze i poduhvate moraćete još da sačekate. Sada je idealan period da dovršite ono što ste ranije započeli, ali niste uspeli da završite zbog nedostatka vremena ili nekih drugih razloga. Povoljan je period za studente koji hoće da ponovo izađu na ispit koji im je u prošlosti zadavao problema.

Ljubav: Pred vama je interesantan period, naročito ako niste u vezi. Poznanstvo sa osobom koju poznajete preko posla može lako da se pretvori u ljubav. Interesantna je i osoba koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja, verovatno da je rođena u znaku Ovna. Sjajan je period za romantična druženja, svakako će jedno od tih poznanstava da se pretvori u vezu. Uživajte. Oni koji su u braku imaju pred sobom jedan udoban period sa voljenom osobom. Mogući su planovi za zajednički posao, jer partner je veoma praktičan i pun ideja.

Zdravlje: Više šetajte i provodite slobodno vreme na svežem vazduhu.