Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 16.05.2021.

Posao: Uspećete da sklopite novu poslovnu saradnju koja za vas može da bude od veoma velikog značaja.

Ljubav: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena. Spremna je da uradi sve kako bi mogla da vas zadrži za sebe.

Zdravlje: Manji problemi sa hormonima.

Nedeljni horoskop za period: 10.05.2021. - 16.05.2021.

Posao: Pripremite se za povoljan period u kojem vam se otvara šansa za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje početak jedne zanimljive veze.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi koji se odnose na jetru, žuč, pankreas. Povedite računa o svom zdravlju. Izbegavajte alkohol. Proveravajte holesterol i idite na redovne lekarske kontrole.

Mesečni horoskop za maj 2021.

Posao: Novembar je mesec nagrada i unapređenja za vas, posebno ako radite u nekoj velikoj državnoj instituciji. Verovatno ćete imati važan poslovni put u inostranstvo. Taj put vam može promeniti život. Neke Ribe imaju prednost da dobiju nagradu i veću zaradu. Budite sigurni da će vam novac stizati i više nego što očekujete. Sarađujte tokom meseca sa ženom Bikom koja je vaša velika podrška i prijateljica. Zatim, sa muškim Jarcem koji je dobar kritizer, ali njegovi saveti jesu dobri i trajni za vas. Takođe, sa muškom osobom iz znaka Ribe možete imati dobro razumevanje.

Ljubav: Vaša ljubav je na vašem radnom mestu. Negde ste svesni toga ali kao i svaka Riba se povlačite i imate nevericu i sumnju. Vreme je da se oslobodite i iskoristite mesec maj koji će vam dovesti zaista uzbudljivog i dinamičnog parnera. Osoba može biti Strelac, Bik, Vaga. Strelac i vodi vas napolje, u društvo i svet. Bik vam je kućni tip sa kojim pijete jutarnju kafu i ne razmišljate o telesnoj težini, Vaga vam je zanimljiva jer vas pokreće kroz unutrašnji rad, dok vas Škorpijon budi kroz “niske strasti”. Muškarac Ribe traba više vremena da posvetite sebi, svom fizičkom telu i zdravlju. Jako je važno da brinete o svom telu jer vaša partnerka voli zgodnog, lepog, doteranog muškarca pored sebe.

Zdravlje: Pokušajte da se odvojite od težih fizičkih poslova. Ako ste kancelariski tip, onda su problem srce, vene i kolena.