Horoskopski znak Ribe

Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Naucite da kazete ne odredjenim stvarima, jer se dajete previse u razlicitim oblastima, sto nikome ne koristi, a posebno ne vama. Sto pre ovo shvatite, bice bolje za vas.

Ljubav: Do sada ste mislili da vas vise nista ne moze iznenaditi i razdvojiti, ali uz jednu vest shvaticete da to nije sasvim tacno. Samo uz snaznu volju i snazno poverenje jedno u drugo resicete situaciju povoljno za oboje.

Zdravlje: Shvaticete koliko je vazan zdrav nacin zivota i zdrava ishrana. Odreci cete se mnogih stvari da biste ziveli bolje i zdravije.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Ovaj mesec nosi priliku za napredovanjem, a takođe su moguće i velike promene koje će vam otvoriti vrata ka višim ciljevima. Potebna je vaša veća odgovornost da se usmerite u potpunosti ka onome što želite i čemu se nadate već duži vremenski period. U odnosu sa nadređenima i kolegama budite korektni i od reči i ne obećavajte ono što ne možete da ispunite. Za one koji traže posao sada je lako i da ga pronađu, vidi se mogućnost neke veze, protekcije ili pak preporuke. Možete se osloniti na druge da vam pomognu.

Ljubav: Polje ljubavi je jako naglašeno tokom ovog meseca, Venera je u znaku Riba i kroz vaše prvo polje učiniće da budete izrazito privlačni za suprotni pol. Tako da, za one koji su slobodni, neće biti velikih prepreka da na lagan način osvoje srce osobe do koje im je stalo. Za one koji su zauzeti takođe je povoljan period za ljubav i bliskost sa voljenom osobom. Takodje, polje tajnih veza bice aktivirano tokom ovog meseca, pa će mnogi od vas imati neke tajne šeme i tajne veze, bilo da ste slobodni ili zauzeti .

Zdravlje: Više se odmarajte.

Najnovije na portalu Marie Claire