Horoskopski znak Ribe

Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 16.10.2021.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 11.10.2021. - 17.10.2021.

Posao: Možete da očekujete period u kojem će vas sreća pratiti, bez mnogo truda ćete lako ostvarivati dobre rezultate na poslu.

Ljubav: Moguće je da flertujete na više strana, a zemljani znaci vam prijaju.

Zdravlje: Kada se radi o zdravlju ne biste trebali da očekujete veće probleme. Sada ste skloni većoj potrebi za slatkišima, pa povedite računa o unosu šećera.

Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Posao: Jak uticaj tranzita na vaše polje karijere doneće vam dosta odgovornosti i obaveza. Nije baš lagan period, mnoge stvari će vas umarati i biti vam dosta teške. Osetljiv je period, pa lako možete ući i neke nesporazume i konflikte, pa pripazite. Oni koji traze posao već tokom meseca ga mogu naći, naročito ako se bavite trgovinom i ugostiteljstvom. Povoljan je i period za sve vrste edukacije, pa razmislite o tome.

Ljubav: Oni koji su zauzeti ili u dužim vezama imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Mnogo lepih trenutaka, ostvarenja planova, zanimljivih situacija sa zajedničkim prijateljima. Zadovoljni ste i ispunjeni. Oni koji su u dužim vezama lako mogu planirati zajednički život ili brak. Odličan je period za tako nešto. Slobodne Ribe imaju više mogućnosti. Poznanstvo sa veoma privlačnom i energičnom osobom, moguće rođenom u zanaku Škorpije. Ako ništa ozbiljnije, to bi mogla da bude strastvena avantura. Takođe, osoba koju poznajete kroz posao neće vas ostaviti ravnodušnim. Mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Slaba tačka su vam sinusi i grlo, boravite više u prirodi i pored vode!