Horoskopski znak Ribe

Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 23.01.2022.

Posao: Vas odnos sa nadredjenima prolazi kroz krizu. Moguci su nesporazumi. Siatuacija zahteva kompromisno resenje.

Ljubav: Partner se ponasa protivrecno i ne znate sta da mislite o svemu. Pronadjite trenutak da razgovarate o tome.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Nedeljni horoskop za period: 17.01.2022. - 23.01.2022.

Posao: Problemi ovog perioda ticu se nedovoljnih finansijskih sredstava za razvoj daljeg poslovanja. Moguci su nesporazumi sa poslovnim partnerima, pa Vas ocekuju prepreke i zastoj u poslovanju. Moze da dodje do problema u okviru platnog prometa.

Ljubav: Prolazite kroz period krize poverenja u odnosu s partnerom. Za to je kriv splet okolnosti i Vasa prezauzetost obavezama. Partner je to shvatio kao poruku da su Vasa osecanja prema njemu zahladnela. Ukoliko Vam je stalo do partnera, promenite se i posvetite mu vise vremena.

Zdravlje: Problemi s kolenima.

Mesečni horoskop za januar 2022.

Posao: Sada ste ušli u jako povoljan period koji će vam doneti poslovne uspehe i napredovanje. Uticaji koji dolaze su podržavajuci u svakom smislu, pa čak i ako želite da menjate posao. Za one koji su u privatnom biznisu nije najbolji period, biće više izdataka nego priliva novca i potrebno je da vodite računa o tome. Za nezaposlene Ribe je povoljan period za posao, naročito ako se bavite umetničkim zanimanjima, ali isto tako i ako se bavite poslovima koji su u vezi sa medicinom, psihologijom i farmacijom.

Ljubav: Kontakti sa prijateljima će vam doneti dobro raspoloženje. Postoji mogućnost upoznavanja osobe na kraćem putu, naročito ako je put u vezi sa poslom. U pitanju je osoba veoma prijatne spoljašnosti, odmerena, moguće rođena u znaku Vage ili Bika. Poslovno je uspešna. Dopašće vam se. Zauzete Ribe suočavaju se sa partnerovom posesivnošću. Partner može biti ljubomoran i sklon da vas kontroliše. Teško ćete izaći na kraj sa njim. Nesuglasice, svađe… pripazite se.

Zdravlje: Odlično!