Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 29.09.2020.

Posao: Sudbina je na vašoj strani i donosi vam značajne promene na polju posla kao i poboljšanje zarade.

Ljubav: Prija vam manja distanca od voljene osobe kako biste stigli da presaberete utiske vaše veze.

Zdravlje: Problemi sa leđima.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Prilično ste inventivni i smišljate nove načine rešavanja starih problema. Nije vam jasno kako vam rešenje nije ranije palo napamet kada je bilo pred vašim očima.

Ljubav: Emotivno ste nezadovoljni, jer partnerkino ponašanje govori da je nezainteresovana za vezu.

Zdravlje: Umorni ste i neophodan vam je odmor.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Posao je pod uticajima koji nose neku rasejanost, gužvu i napetost, pa se lako mogu napraviti greške i doneti odluke koje nisu najbolje za poslovanje, pa se pripazite. Osoba sa posla nije iskrena u izražavanju svog mišljenja, pa se ne možete sada lako osloniti na kolege i zaposlene. Uticaji su takvi da se lako možete naći u situaciji da vam neko od kolega okrene leđa, onda kada je najpotrebnije. Oslonite se samo na sebe i na svoju nepogrešivu intuiciju, ona će vas dovesti do uspeha i pronalaska rešenja za svaku situaciju.

Ljubav: Vaš partner je u poslednje vreme nekako odsutan i bez inicijative. Zabrinuti ste i pitate se šta se to sa njim dešava. Problemi koje ima u svakodnevnom životu ga pritiskaju, jer ne zna kako da ih reši. Budite strpljivi, pomozite mu i budite mu podrška. Ovaj negativan uticaj uskoro prolazi. Slobodne Ribe uživaće u društvu jedne interesantne Škorpije. Simpatija je prisutna samo što se još ništa ne dešava. Potrebno je da pokažete malo više emocija i da budete strastveni da biste je osvojili. Njoj su potrebni veći izazovi da bi se našla u vašem zagrljaju. Srećno.

Zdravlje: Idealno vreme za odmor. Dosta ste iscrpljeni, boravak pored vode će vam napuniti baterije!