Ribe

19.02-20.03

Dnevni horoskop za dan 02.03.2021.

Posao: Prilično ste kreativni i imate jasnu viziju šta želite da postignete. Ukoliko ste umetnik ispiracija je naglašena.

Ljubav: Odličan je dan za novo poznanstvo. Ponašate se netipično i otvoreno flertujete sa simpatijom.

Zdravlje: Zdravlje je solidno.

Nedeljni horoskop za period: 01.03.2021. - 07.03.2021.

Posao: Prilično ste kreativni i na taj način postižete uspeh na poslu. Početkom nedelje će vas brinuti finansije, ali već krajem nedelje bićete opušteni po tom pitanju.

Ljubav: U slučaju da ste zauzeti imate utisak da je partner hladan i da vam ne poklanja dovoljno pažnje. Ukoliko ste slobodni ne menjate status.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za mart 2021.

Posao: Naglašena intuitivnost govori da ovog meseca možete iskoristiti sve povoljnosti vašeg znaka. Posebno povoljan period je za rad u grupi, za osobe koje se bave umetnošću, kao i za humane profesije. Prva polovina meseca je nešto nepovoljnija, jer je preosetljivost naglašenija, ali usmerevanjem energije na brigu o drugima možete umanjiti ovu neprijatnost. Druga polovina meseca donosi uticaje koji vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike. Mnogi od vas će razmišljati o promeni posla.

Ljubav: Nežna, romantična osećanja obeležiće mesec mart. Moguće je da se zaljubite, ali i da patite, jer ćete misliti da partner ne može da razume vaša osećanja i potrebe. Za zauzete Ribe je period posebno izazovan za ulazak u ljubavne veze i tajne ljubavi. Moguće je i da mislite da vas partner vara ili da je neiskren. Slobodnim Ribama smeši se ljubav sa osobom koja je mlađa, koju ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje: Preosetljivost i želja za osamljivanjem. Preporuka: Sto više šetnje i boravka na svežem vazduhu. Budite umereniji u porocima.