Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 23.01.2022.

Posao: Problema moze biti u odnosu sa nadredjenima i kolegama. Zadrzite diplomatski stav, ukoliko zelite da zadrzite radno mesto.

Ljubav: Nepovoljni aspekti sve vreme ozivljavaju neki stari problem izmedju Vas i partnera. Moguca je rasprava.

Zdravlje: Nesanica.

Nedeljni horoskop za period: 17.01.2022. - 23.01.2022.

Posao: Nepovoljni aspekti mogu da stvore nesporazume s poslovnim saradnicima i s nadredjenima. Ukoliko zelite da zadrzite radno mesto, potrudite se da zadrzite diplomatski stav. Ukoliko po svaku cenu zelite da sprovedete pravdu, potrazite bolje radno mesto.

Ljubav: Vas ljubavni zivot prolazi kroz fazu Vaseg nezadovoljstva postojecim okolnostima. Ukoliko ste vec dugo nezadovoljni partnerom, a to sve vreme, potiskujete, sada moze sve da kulminira. Moguci su konflikti i ljubomorne scene.

Zdravlje: Zadrzavanje tecnosti u organizmu. Uzmite odgovarajucu terapiju.

Mesečni horoskop za januar 2022.

Posao: Vaša vladarka, Venera, u vatrenom znaku Strelca donosi vam uspeh na poslu, naročito ako je posao u vezi sa obrazovanjem, podučavanjem, strancima, marketingom i trgovinom. Imaćete nove ideje koje će svi rado prihvatiti i bićete podržani u tome. Ovaj uticaj vam može doneti napredovanje, a takođe i povećanje finansija. Za one Vage koje se bave kreativnim poslovima, ovaj mesec nosi dosta kontakata i mogućnosti da se izrazite na način koji vama najviše odgovara. Takođe, za nezaposlene Vage je sjajan period za pronalaženje posla koji ce trajati i doneti uspeh.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi, pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, a mnoge Vage će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Vage, takođe, imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, pa su mogući i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.

Zdravlje: Odlično!