Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 28.01.2021.

Posao: Malo ste konfuzni, pa je moguće nerazumevanje sa saradnicima. Srećom, sve brzo razjašnjavate.

Ljubav: Flertujete sa kolegom. Uživate u njegovoj pažnji. Jako je duhovit. Bez obzira što je zauzet prija vam njegovo udvaranje.

Zdravlje: Stomak je osetljiv.

Nedeljni horoskop za period: 25.01.2021. - 31.01.2021.

Posao: Imaćete osećaj da se sve odvija u nekom usporenom tempu i da je potrebno mnogo više ulozenog napora da bi ste rešavali situacije u kojima ćete se naći.

Ljubav: U emotivnom delu očekuje Vas da neke price konačno rešite – ili ostajete zajedno zauvek ili idete svako na svoju stranu.

Zdravlje: Dugotrajno sedenje na poslu i kod kuce pred TV-om loše deluju na Vašu kičmu, nervni sistem i vene. Aktivirajte se!

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Vaša vladarka, Venera, u vatrenom znaku Strelca donosi vam uspeh na poslu, naročito ako je posao u vezi sa obrazovanjem, podučavanjem, strancima, marketingom i trgovinom. Imaćete nove ideje koje će svi rado prihvatiti i bićete podržani u tome. Ovaj uticaj vam može doneti napredovanje, a takođe i povećanje finansija. Za one Vage koje se bave kreativnim poslovima, ovaj mesec nosi dosta kontakata i mogućnosti da se izrazite na način koji vama najviše odgovara. Takođe, za nezaposlene Vage je sjajan period za pronalaženje posla koji ce trajati i doneti uspeh.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi, pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, a mnoge Vage će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogrešiti. Slobodne Vage, takođe, imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smeši novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je verovatno i prilično uspešna, pa su mogući i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovde imamo spoj lepog i korisnog.

Zdravlje: Odlično!