Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 26.02.2021.

Posao: Zar ste već zaboravili koliko ste zapravo posebni? Imate velike planove, pitanje je ko Vas u tome može pratiti?

Ljubav: Polako se na vidiku oblikuju veliki emotivni ciljevi. Kad znate po šta idete, način će se nametnuti sam po sebi.

Zdravlje: Prijalo bi Vam više sna.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju.

Ljubav: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama. I one imaju svoj šarm.

Zdravlje: Mogući su psihički problemi, duševni poremećaji i krize. Naučite da meditirate.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Prva polovina Meseca doneće vam ograničenja i prepreke na poslu, ali moći ćete sve da rešite na najbolji mogući način. Druga polovina meseca je jako povoljna za vaš napredak i moći ćete da realizujete sve sjajne ideje koje su vam se vrtele po glavi prethodnog perioda. Sada je povoljan trenutak i za započinjanje novog posla, ako ste to planirali ili imate takve namere. Za one koji već dugo traže posao, sada je sjajan period da imaju uspeh u tome. Postoji mogućnost da se pojave dva posla i da se dvoumite koji posao da odaberete.

Ljubav: U poslednje vreme ste nekako dosta ozbiljni i kruti u ponašanju, što vama nije svojstveno. U narednom periodu imate velike šanse da povratite vašu ležernu i zavodljivu prirodu u društvu jednog simpatičnog Strelca. On će izmamiti neodoljive osmehe na vašem licu i verovatno će odmah napraviti planove za zajedničko putovanje. Mozda će vam se to učiniti ishitreno i ne previše ozbiljno, ali avantura bi vam svakako prijala. Za Vage, koje su u stabilnoj, dugoj vezi, sledi kritika od strane partnera. Moguće je da vam zameri da ste sebični i da mislite samo na sopstvene potrebe.

Zdravlje: Blagi pad imuniteta može vam doneti sklonost prehladama.