Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Situacija ne poslu je stabilna. Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom i razmatranje novih poslovnih planova.

Ljubav: Očekuju vas problemi u braku. Ne zna se ko je nervozniji, vi ili partner. Raspravljate se sa partnerom oko nekog starog problema.

Zdravlje: Zdravlje je stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Možete da očekujete da ćete na polju privatnog posla imati neke nove stresove ali i vraćanje starih problema.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav očekuje vas neko manje razočarenje.

Zdravlje: Na polju zdravlja takođe nije sjajna situacija, osetljivi ste i podložni problemima i to pogotovo kada su u pitanjujstomak, probava, bešika i generalno predeo abdomena.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Prva polovina meseca povoljna je za pripremu, organizaciju i dogovore, a druga polovina meseca je povoljna za akciju. Proverite svu papirologiju, mogu se prikrasti neke greške i naći neki propusti, pa ih ispravite na vreme. Za nezaposlene Vage, koje se bave nekim od umetničkih zanimanja, povoljan je period da do izražaja dođe njihova urođena kreativnost i da ostvare svoje zamisli o kojima već duže vreme razmišljaju. Sada je pravo vreme da izađete u javnost sa svojim idejama koji su fantastični.

Ljubav: Za one koji su u dužim vezama nije baš stabilan period u partnerskim odnosima. Neke neizgovorene reči, sitne laži i skrivanja dovode do destabilizacije odnosa i utiču na gubitak poverenja. Ukoliko ovakva sitacija duže potraje, može ozbiljno narušiti vas ljubavni odnos. Za slobodne Vage sjajan je period za ljubav i nova poznanstva. Biće aktuelna mlađa odoba, moguće rođena u jednom od vatrenih znakova. Ovaj period podstiče strasti, podiže ljubavnu energiju i novi ljubavni početak se približava.

Zdravlje: Slaba tačka vam je probavni sistem.