Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Imate utisak da se posao odvija sam od sebe. Sve vam ide od ruke što vas čini maksimalno opuštenom.

Ljubav: Razmišljate o prekidu veze. Čekate partnera da napravi najmanju grešku da bi ga ostavili.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Saradnja sa strancima se odlično razvija. Sudski proces se ne razvija u smeru koji vama odgovara, a sem toga imate utisak da se vremenski razvlači bez ikakve potrebe.

Ljubav: Iako ste željni ljubavi primećujete da je nova ljubavna ponuda prilično neozbiljna i glatko je odbijate.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je stabilna.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Vaša vladarka, Venera, smeštena u znaku Vage, donosi vam mogućnost uspeha na poslu, kao i napredovanja. Ostavljaćete dobar utisak na saradnike, lako ćete moći da pravite poslovne dogovore, bićete uspešni i efikasni u poslovima, naročito u onim koji zahtevaju kontakte sa ljudima ili prezentacijama i marketingom. Za nezaposlene Vage je jako povoljan period za pronalaženje dobrog posla, tako da je savet da ovoga meseca budete jako aktivni i da imate inicijativu.

Ljubav: Možda nije najsjajniji period za ljubav, imate malo otežanje na tom polju, ali sa druge strane, moguće je da učvrstite vašu vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ako ste sami, moguće je poznanstvo sa osobom koja je dosta ozbiljna, možda čak malo starija od vas. Došlo je vreme da se i vi uozbiljite kada su emocije u pitanju i da počnete da negujete prave vrednosti, da se naučite odgovornosti. Ovakva pozicija može vam uskratiti radost i zabavu ukoliko ste površni i neodgovorni, ali isto tako dovodi vas u situaciju da se vi menjate i da razmislite o sebi i svojim postupcima, o izborima partnera i o vašem odnosu prema ljubavi i emotivnim vezama.

Zdravlje: Odlično!