Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Moguće je da ste skloni svađama i tenzijama sa saradnicima koji vam generalno nisu naklonjeni.

Ljubav: U ljubavi vam sledi burno stanje i puno promena u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Imate mnogo pozitivne energije!

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se normalno odvija. Teškoće koje se pojave rešavate u hodu. Uspevate da prevaziđete i neke stare probleme.

Ljubav: Partner je neraspoložen, pa pokušavate da ga odobrovoljite i opustite. Njemu puno znači vaša podrška.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, sve je pod kontrolom.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Polje posla je pod uticajima koji mogu doneti nerazumevanje sa kolegama i nadređenima. Moguće je da vas napadaju i kritikuju, ali vi ćete imati odgovor na sve izazove. Znate kada da spustite loptu i da se taktički ponašate, jer diplomatija vam je jača strana. Polje finansija je pod uticajima koji mogu doneti dobitke, očekivane, ali i neočekivane. Iskoristite ovaj period za nove poslovne poduhvate i nove početke, jer će vam se višestruko isplatiti kroz vreme.

Ljubav: Ovih dana ste u centru pažnje kod suprotnog pola, plenite svojom elegancijom, prefinjenošću i finim manirima. Imaćete susret sa osobom na koju ste ostavili snažan utisak. Ne odbijajte poziv, lepo ćete se provesti. Vage, koje su u stabilnim vezama u septembru imaju odličan period. Partner će se veoma potruditi da vam udovolji i ispuni svaku želju. Potrebno je samo da budete mazni i umiljati onako kako samo vi umete. Bićete prijatno iznenađeni pažnjom i načinom na koji se voljena osoba ophodi prema vama. Uzvratite joj istom merom.

Zdravlje: Sada je odličan period za držanje dijete, korekciju ishrane i detoks.