Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 16.10.2021.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 11.10.2021. - 17.10.2021.

Posao: Moguće je da lako ulazite u rasprave u poslovnom okruženju i da ste nekako podložni konfliktima.

Ljubav: Na ljubavnom polju vas fatalno privlači Ovan.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, temperaturom, zuboboljom, a trebali biste da budete obazrivi i da se čuvate i nekih manjih padova ili povreda.

Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose neku tenziju, nervozu, lako se može napraviti nesporazum i ući u konflikt sa kolegama. Napeti aspekti dovode do toga da se može napraviti greška i neki propusti koji još više mogu da zakomlikuju situaciju. Za one Vage koje su u javnim poslovima jako je povoljan period za uspeh i napredovanje. Nezaposlene Vage imaju odličan period za pronalaženje posla, ali i pomoc uticajnih ljudi i osoba koje su na nekoj poziciji.

Ljubav: Udvara vam se osoba koju verovatno poznajete kroz posao. Sve to vam veoma prija i dopada vam se. Ima izgleda da je ta osoba zauzeta, sada ste pod uticajem tajnih veza i postoji mogućnost da upravo i takvu vezu ostvarite. Ako ste već duže vreme sami, eto prilike da se malo zabavite. Vage koje su u dužim vezama u poslednje vreme su nezadovoljne. Partner je okupiran svojim obavezama, pa se čini kako vas je zapostavio. Zabavite se sami ili u društvu prijatelja, ovaj uticaj brzo prolazi. Skloni ste da često menjate raspoloženja i da se brinete, pokušajte da se opustite.

Zdravlje: Osetljiviji vam je stomak, ali i bešika. Neki lagani čajevi bi vam veoma prijali.