Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 16.05.2022.

Trennutno nije dostupan dnevni horoskop. Molimo vas posetite nas kasnije, ili pogledajte sedmični ili mesečni horoskop.

Nedeljni horoskop za period: 16.05.2022. - 22.05.2022.

Mesečni horoskop za maj 2022.

Posao: Sada ćete se osećati puni energije i spremni da preuzmete svaki zadatak koji Vam se nadje na putu. Proći ćete kroz veoma pozitivnu unutrasnju promenu. Zvezde su se konacno uskladile da favorizuju Vase poslovne akcije. Postoji prilika da znacajno prosirite svoje poslovanje. Budite oprezni i ne donosite ishitrene odluke, kako ne bi ste pogresili. Ukoliko primetite da niste dovoljno skoncentrisani, prepustite odluke bliskim saradnicima ili se posavetujte sa njima. U suprotnom, posledice mogu biti fatalne i dugotrajne. Fokusirajte se na ucenje, sticanje novih iskustava, od strajih, iskusnijih kolega, umesto na zaradu.

Ljubav: Zadovoljni ste u ljubavi i lako resavate sve one tenzije i poteskoće koje su poslednjih dana delovale nemoguće. Naravno, nailazite na apsolutnu podrsku u partneru, koji je i sam uvideo koliko zelite da ovu vezu odrzite na jednom visem nivou. Ceni Vas trud, pa ce i sam uloziti napor kako bi Vasa veza napredovala. Ozbiljno cete razmotriti mogucnost zajednickog zivota. Ako ste slobodni, dopada Vam se osoba koja je nedavno pocela da radi u Vasoj firmi. Ne dozvolite da Vas emocije obuzmu, jer je pomenuti zauzet, pa sa njim mozete da ostvarite samo vezu tajnog karaktera. Vremenom ce vam to zasmetati, jer cete ocekivati nesto ozbiljnije.

Zdravlje: Glavobolja će Vas stalno muciti. Postojaće i sezonske bolesti koje će Vam uzrokovati prehladu, glavobolju i gusenje. Moraćete da dobijete strucnu pomoć.