Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 24.07.2021.

Posao: Generalno vam je povoljan dan kada je u pitanju posao i sa lakoćom možete da ostvarite sve ono što želite.

Ljubav: Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Povećajte unos vitamina i minerala.

Nedeljni horoskop za period: 19.07.2021. - 25.07.2021.

Posao: Moguće je da ćete imati probleme sa nekim od saradnika i da vam komunikacija na poslu neće biti naš najbolja.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete usporena dešavanja i kočnice.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje, osetljive tačke su vam vezane za centralni nervni system, ali isto tako i za oči, krvni pritisak, a mogući su i problemi sa osetljivim nožnim zglobovima.

Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Polje posla je ovog meseca pod uplivom jako povoljnih uticaja koji donose promenu na bolje. Mnoge Vage će promeniti posao, a one Vage koje su nezaposlene ovog meseca će imati sreće. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa modom, lepotom, javnošću, ovaj mesec je izuzetno naklonjen za uspeh. Druga polovina meseca donosi malo napetiju, užurbaniju atmosferu na poslu, ali vi ćete se dobro snaći u takvim situacijama i lako prilagoditi, kao i obično.

Ljubav: : Slobodne Vage biće zaokupirane mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste hteli da je izbegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljsko- poslovne odnose, pošto nemate nameru da uđete u ozbiljnu vezu. Zauzete Vage, takođe i one koje su u braku, imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje: Odlično!