Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 07.12.2021.

Posao: Sukob interesa obelezava poslovni dan. Neko od kolega pretenduje da zauzme vasu poziciju i ne bira sredstva u tome.

Ljubav: Uspesno cete prevazici nesuglasice s partnerom. Izvor svega je njegova nesigurnost.

Zdravlje: Stabilno.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: Ovaj period moze vam doneti novu poslovnu ponudu, pa Vage koje nisu zadovoljne postojecim radnim mestom, mogu da prihvate prelazak na novu poziciju. Odnosi sa saradnicima i nadredjenima prosli su kroz period krize, sledi harmonizacija odnosa.

Ljubav: U polju emotivnih odnosa moze oziveti neki stari problem izmedju vas i partnera. Ponovo mozete proci kroz fazu turbulencije. Bice neophodan otvoren razgovor. Slobodne Vage mogu da udju u tajnu vezu sa nekom osobom sa posla.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Ocekuje Vas mesec u kom bi Vasi planovi po pitanju finansija mogli znacajno da se menjaju. Imacete utisak da Vam je poljuljana stabilnost na polju novca. Moze da dodje do manje stete ili do necčekivanih troskova koji ce poceti da Vas opterecuju na neki nacin. Nije Vam dobar
mesec za poslovne odluke ili za odluke koje se ticu organizacije trosenja novca. Najbolje bi bilo
da se potrudite da malo pristedite. Generalno na polju posla sada mozete imati manjak motivacije
i manjak zelje da se trudite pa se i to moze odraziti na Vasu zaradu. Trenutna faza vam nije
preterano povoljna za posao.

Ljubav: Na polju ljubavi cete imati dosta ljubomore i nepoverenja u partnera. Moguce je i da Vase sumnje nisu tu bez razloga, odnosno da Vam voljena osoba jeste dala povoda da budete posesivni i ljubomornni. Ako se pojavila treca osoba u Vasem odnosu to je nesto sto necete lako resiti. Vidi se da niste mogli da budete skloni tome i da prekinete emotivnu vezu ukoliko se sumnje vezane za preljubu ispostave kao tacne. Ako ste slobodni, naredni period Vam nije povoljan za pocetak nove emotivne veze. Moguce je da se necete osecati dovoljno slobodno ili opusteno pred pripadnicima
suprotnog pola i da ce kod Vas postojati sada neka doza stidljivosti i povucenosti. Tesko se
oslobadjate i niste spremni za nova poznanstva.

Zdravlje: Na polju zdravlja Vas takodje ocekuje nepovoljan mesec. Slabe tacke su Vam uglavnom vezane za urogenitalni trakt pa treba maksimalno da vodite racuna kada je u pitanju besika, jajnici, bubrezi.