Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Najverovatnije se krećete u pravom smeru. Nastavite polako i uspeh će doći brzo

Ljubav: Nemate želju za žurkom, ostanite kod kuće sa partnerom. Živite punom snagom

Zdravlje: Posvetite odmoru i sve što radite radite polako i promišljeno.

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Iznecete svoje misljenje i ideje vrlo jasno i odlucno, sto ce dobiti veliki uspeh i pohvale. Doslo je vase vreme jer ste uvek bili u pozadini.

Ljubav: Pocetkom nedelje oseticete da vas niko zaista ne slusa i da ste potpuno sami, ali krajem nedelje cete dobiti veliku paznju od svog partnera, koji ce vas zaista saslusati i pomoci da dodjete do odgovora.

Zdravlje: Naporan rad ce zahtevati dosta trosenja energije od vas tako da bi bilo dobro da pocnete da uzimate neke vitamine.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Vage će ovog meseca biti jako zauzete, na sto strana. Dosta je povoljan period za posao i poslovnu saradnju, naročito u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca donosi neku nervozu i rasejanost. Ne dozvolite da vas drugi pritiskaju i prenose vam nervozu, vi imate svoj tempo poslovanja i trudite se da tako i ostane. Polje finansija je povoljno postavljeno, biće novca i zarade, samo se potrudite da ne potrošite sve odmah. Za one koji su nezaposleni, sjajan je period za posao, naročito u oblasti koja je u vezi sa kreativnim zanimanjima, marketingom i reklamiranjem.

Ljubav: Vaša vladarka Venera, u romantičnom vodenom znaku Riba daće vam posebnu čar i privlačnost tokom ovog meseca. Ukoliko ste slobodni, udvarača i novih prilika neće nedostajati, a takođe je moguća promena situacije i napredak sa osobom koja vam se već duže vremena dopada. Za one koji su u brakovima ili dužim vezama uticaji nose sklad u odnosu sa partnerom. Sada je jako povoljan period da opet rasplamsate ljubavnu energiju i osvežite vašu vezu, a odlazak na neki kraći put bi veoma u tome pomogao.

Zdravlje: Odlično!

Najnovije na portalu Marie Claire