Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 14.08.2022.

Posao: Ne radite poslove koji ne mozete sami da obavite.

Ljubav: Poziv nekoga na koga ste zaboravili da postoji.

Zdravlje: Dobro,ali pojacano zadrzavanje tecnosti I oticanje.

Nedeljni horoskop za period: 08.08.2022. - 14.08.2022.

Posao: Nove prilike se nizu,a Vi samo treba da odaberete koja je najbolja za Vas.

Ljubav: Bezite od otvaranja i pokazivanja Vasih emocija.To ce ove nedelje predstavljati problem jer se partner oseca zapostavljeno i nevoljeno.Oni koji su slobodni ce imati problem da uspostave odnos sa nekim zbog toga.

Zdravlje: Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati pojacane tegobe sa besikom i organmima za reprodukciju.Potrebna je pretraga krvne slike.

Mesečni horoskop za avgust 2022.

Posao: Polje posla je pod uticajima koji nose neku tenziju, nervozu, lako se moze napraviti nesporazum i uci u konflikt sa kolegama. Napeti aspekti dovode do toga da se moze napraviti greska i neki propusti koji jos vise mogu da zakomlikuju situaciju. Za one Vage koje su u javnim poslovima jako je povoljan period za uspeh i napredovanje. Nezaposlene Vage imaju odlican period za pronalazenje posla, ali i pomoc uticajnih ljudi i osoba koje su na nekoj poziciji.

Ljubav: Udvara Vam se osoba koju verovatno poznajete kroz posao. Sve to Vam veoma prija i dopada vam se. Ima izgleda da je ta osoba zauzeta, sada ste pod uticajem tajnih veza i postoji mogucnost da upravo i takvu vezu ostvarite. Ako ste vec duze vreme sami eto prilike da se malo zabavite. Vage, koje su u duzim vezama, u poslednje vreme su nezadovoljne. Partner je okupiran svojim obavezama pa se cini kako vas je zapostavio. Zabavite se sami ili u drustvu prijatelja, ovaj uticaj brzo prolazi. Skloni ste da cesto menjate raspolozenja i da se brinete, pokusajte da se opustite.

Zdravlje: Osetljiviji je stomak ali i besika, neki lagani cajevi bi Vam veoma prijali.