Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 15.06.2021.

Posao: Pred vama je povoljan dan na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati podršku bliskog okruženja.

Ljubav: Ukoliko planirate susret sa osobom do koje vam je stalo, možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

Zdravlje: Odlično se osećate!

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Možete da se nadate potivnim okolnostima tokom ove nedelje, pa vas obaveze i posao ne opterećuju.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa bivšom ljubavi.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme vezane za srčani sistem, krvni pritisak, krvne sudove. Bilo bi dobro da redovno pratite stanje i da idete kod lekara.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: Dobar je period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i da tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti odskočna daska za celu 2021. godinu. Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomerite brda i planine. Vagama koje nisu zaposlene stiže planetarna pomoć. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava, Škorpije i Bika.

Ljubav: Potrebna vam je stalna podrška partnera, a često osećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osećaj, onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepoverenje partnera, ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom, jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami, to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smeši nova ljubav.

Zdravlje: Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene najlakšem i najbržem gojenju.