Horoskopski znak Vaga

Vaga

23.09-22.10

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Nađite bolji način za komunikaciju s kolegama.

Ljubav: Slobodne očekuje flert.

Zdravlje: Vreme je za dijetu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: U poslovnim pitanjima,samo se nezaposlenima smesi sreca,a oni koji imaju teskoce na radnom mestu mogu imati i napetost vecu nego inace.

Ljubav: Oni koji su bez partnera imace lepe i ugodne trenutke provedene u drustvu prijatelja,a nije iskljucena ni kratka afera za koju ce biti jasno od samog pocetka da nema svoj nastavak.Imacete mogucnost da promenite nesto vazno i vezano za odnos u kojem ste,narocito ako je to veza koja je bracna ili traje dosta dugo.

Zdravlje: Dosta snazno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Vasa Vladarka Venera smestena u znaku Skorpije donosi Vam mogucnost uspeha na poslu kao i napredovanja. Ostavljacete dobar utisak na saradnike, lako cete moci da pravite poslovne dogovore, bicete uspesni i efikasni u poslovima, narocito onim koji zahtevaju kontakte sa ljudima, ili ako se bavite nekim prezentacijama ili marketingom. Za nezaposlene Vage je jako povoljan period za pronalazenje dobrog posla, tako da je savet da ovoga meseca budete jako aktivni i da imate inicijativu.

Ljubav: Mozda nije najsjajniji period za ljubav, imate malo otezanje na tom polju, ali sa druge strane moguce je da ucvrstite Vasu vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ako ste sami, moguce je poznanstvo sa osobom koja je dosta ozbiljna, mozda cak malo starija od Vas, doslo je vreme da se i vi uozbiljite kada su emocije u pitanju i da pocnete da negujete prave vrednosti, da se naucite odgovornosti. Ovakva pozicija moze Vam uskratiti radost i zabavu ukoliko ste povrsni i neodgovorni ali isto tako dovodi Vas u situaciju da se vi menjate i da razmislite o sebi i svojim postupcima, o izborima partnera, o vasem odnosu prema ljubavi i emotivnim vezama.

Zdravlje: Odlicno!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje