Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 26.02.2021.

Posao: U poslu prštite od novih ideja koje potencijalno donose značajni finansijski pomak. Ipak, zadržite ideje za sebe dok ne budete sigurni da ih prezentujete pravim ljudima.

Ljubav: Ne prepuštajte se olako strasti, jer Vas to može skrenuti sa pravog puta koji ste zacrtali.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

Nedeljni horoskop za period: 22.02.2021. - 28.02.2021.

Posao: Trebat će dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu.

Ljubav: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim suradnicima. Vaš privatni život neće biti sasvim miran.

Zdravlje: Zbog preoterećenja ili nekog vida preterivanja moguća su kardiovaskularna oboljenja.

Mesečni horoskop za februar 2021.

Posao: Februar mesec donosi nove prilike za posao. Vi već imate neki svoj zacrtani plan, ali ove prilike mogu biti dosta različite od očekivanih. Sada je pravi momenat da se otvorite za nove mogućnosti i da razmotrite sve opcije koje dolaze do vas. Vidi se velika mogućnost da baš neki takav posao, koji niste ni razmatarli, bude nova prilika koja će vam promeniti i poboljšati poslovnu situaciju i otvoriti vrata za veliku promenu koju vi u dubini duše već duže vreme želite.

Ljubav: U nastojanju da zadovoljite vašeg partnera nekako ste počeli da gubite identitet i niste više zanimljivi, spontani i originalni kao što ste nekada bili. To sigurno primećuju vaši prijatelji i tužni su zbog toga. Postoji opasnost da vaš partner bude dominantani da postane egocentričan u vezi, a to će uskoro početi mnogo da vam smeta. Menjajte to dok još ima vremena. Slobodnim Vodolijama sledi poznanstvo sa jednim Bikom. Međutim, nećete hteti odmah da se vezujete, već ćete više hteti da budete u prijateljskoj, slobodnoj vezi, što jednom Biku sigurno neće odgovarati.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem i mentalna iscrpljenost.