Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 13.04.2021.

Posao: Imate odličnu intuiciju. Tačno znate koji potez treba da povučete da bi bili uspešni. Očekuje vas priliv novca.

Ljubav: Brak je i dalje u krizi. Nijedno od vas dvoje ne ulaže ni najmanji napor da se kriza okonča.

Zdravlje: Osećate se dobro.

Nedeljni horoskop za period: 12.04.2021. - 18.04.2021.

Posao: Pred vama je faza u kojoj će nedostajati konkretna realizacija na polju posla.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav osećate dozu neizvesnosti i strepnje u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Na polju zdravlja su mogući problemi sa cirkulacijom, ali i sa psihom, nervozom, depresijom. Moguća je generalno bezvoljnost ili pad energije u ovom periodu kod vas.

Mesečni horoskop za april 2021.

Posao: Preko prijatelja i poznanika možete doći u kontakt sa veoma ozbiljnim poslovnim saradnicima sa kojima se vredi dogovarati i uspostaviti poslovnu saradnju. Takođe, povoljan je period za pronalaženje dodatnog posla i lako možete doći do dodatnog prihoda. Ukoliko ste nezaposleni, potegnite svoje veze i poznanstva i ne propuštajte šansu koja vam dolazi. Za one koji polazu ispite veoma je povoljan period, jer srećne okolnosti će biti na vašoj strani.

Ljubav: Monotonija u vezi se oseća već duže vreme – puno nekog praznog razgovora ili pak ćutanja. Niste spremni da se suočite sa nedostacima, pa vam je lakše da sve izbegavate. Za one koji su slobodni nailazi jako interesantan i dinamičan period. Osoba iz prošlosti, sa kojom već duže vreme čak ni kontakt nemate, iznenada će se pojaviti u vašem životu. Takođe, prijateljstvo i ljubav su isprepletani, pa se lako neko prijateljstvo može pretvoriti u emotivnu vezu.

Zdravlje: Osetljiviji stomak i organi za varenje.