Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 30.09.2020.

Posao: Sledi vam faaza u kojoj lako možete da ostvarite promenu posla ako se oko toga budete potrudili.

Ljubav: Novo ljubavno poznanstvo je moguće. Pokušajte da ne budete napadni u kontaktu sa novom osobom.

Zdravlje: Problemi sa želucem.

Nedeljni horoskop za period: 28.09.2020. - 04.10.2020.

Posao: Imate ozbiljnih problema sa finansijama. Ne očekujete neki značajan poslovan pomak i zbog toga razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice.

Ljubav: Nervozni ste zbog poslovno-finansijske situacije, pa započinjete svađu sa partnerkom.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, smeta vam variranje pritiska i raspoloženja.

Mesečni horoskop za septembar 2020.

Posao: Polje posla je pod uticajem promena na poslu gde već radite, ali ovi uticaji lako mogu doneti novo zaposlenje ili neku novu priliku za posao. U poslu ste predani, odgovorni i dobro se slažete sa kolegama, kao i sa nadređenima. Povoljan je period za one Vodolije koje spremaju ispite, sada ćete moći da nadokadite sve ono sto ste popustili i da dočekate željeni uspeh. Za one koji traže posao, poslovi u vezi sa marketingom, izdavaštvom i transportom mogu doneti dosta uspeha.

Ljubav: Upoznaćete osobu iz svojih snova, baš kao da ste samo na nju čekali. Pa čak, i ako ste u ozbiljnoj vezi, neće vas ostaviti ravnodušnim. Imaćete mnogo zajedničkih tema za razgovor, sličan smisao za humor i slična interesovanja. Budite oprezni i hrabro reagujte, odmah stupite u akciju, jer postoji mogućnost da propustite priliku zbog koje ćete se posle kajati. Zauzete Vodolije, naročito one koje su u braku, imaju pred sobom malo komplikovan period. Partner je nezadovoljan sobom, moguće da ima probleme na poslu, što će se odraziti na vaš odnos. Moguće su manje prepirke, pokušajte da ga razumete i da mu budete podrška.

Zdravlje: Odlično!