Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 16.06.2021.

Posao: Ukoliko ste imali velike planove za novi posao moraćete da pričekate još neko vreme sa realizacijom.

Ljubav: Spremni ste da se sasvim prepustite osećanjima i da uživate u lepim trenucima sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Mogući su problemi sa čestim glavoboljama.

Nedeljni horoskop za period: 14.06.2021. - 20.06.2021.

Posao: Pred vama je faza tokom koje možete da očekujete nestabilno stanje na polju posla.

Ljubav: Kada je u pitanju ljubav imate naviku da impulsivno reagujete i odnos sa voljenom osobom nije dobar.

Zdravlje: Zdravlje vam je takođe nepovoljno prikazano, mogući su mnogi problemi i zbog stresa nervoze ali i zbog osetljivosti. Najslabija tačka vam je glava. Posetite lekara.

Mesečni horoskop za jun 2021.

Posao: U junu ćete biti istaknuti na svim poljima, kako na poslu sa saradnicima, tako i na socijalnom nivou. Važno je kako ćete praviti dogovore i šta potpisujete. Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti treba da ga menjate, ali morate nešto u okviru njega da promenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani, tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete. Novac će vam dolaziti nekim novim, čudnim putem. Stoga budite stabilni i trudite se da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina meseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite, a vi ćete naravno prihvatiti, jer jedino tako možete da pobedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.

Ljubav: Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Uran je planeta iznenađenja, pa ne znamo kakvo nas to iznenađenje čeka, lepo ili loše, malo ili veliko, ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha kada je o njoj reč. Slobodne Vodolije kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje, a posle desetog u mesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Imate dobar odnos sa vatrenim znakovima.

Zdravlje: Premor koji stalno osećate je nešto što ne prestaje, ali je to više od loše energije. Čuvajte se loših misli, lečite se pozitivnim afirmacijama.