Horoskopski znak Vodolija

Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 26.11.2022.

Posao: Danas Vam se čini da Vam ništa ne ide od ruke.

Ljubav: Obratite pažnju na sitne stvari što neko čini za Vas.

Zdravlje: Fali Vam sna!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Nedeljni horoskop za period: 21.11.2022. - 27.11.2022.

Posao: Problemi vezani za mesto stanovanja mogu da se i ove nedelje stave u prvi plan. Osobe na koje ste nekad mogli da racunate nece Vam dati podrsku .Vecim troskovima cete pokriti nedostatak saradnje.Stari dugovi stizu na naplatu.

Ljubav: U ljubavi osobe koje nemaju partnera osvojice osobu na koju su se namerili,a osobe koje vec imaju vezu ili brak uzivace sa svojim partnerom u dugim setnjama.

Zdravlje: Nedelja je u znaku nervoze,priprema,odlaganja,iznenadnih menjanja planova.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

Mesečni horoskop za novembar 2022.

Posao: Vodolijama je povoljan period za promenu posla, ili za prosirenje ili neku vrstu poslovne reaorganizacije. Uticaji nose neku nestabilnost, brzinu… pa cete morati i brzo da reagujete, da ne biste propustili nove sanse i nove poslovne prilike. Za one koji su u privatnom biznisu moze nastupiti neki period zastoja, ali nemojte da brinete jer su ti uticaji prolazni. Studentima je jako povoljan period za polaganje ispita, pa ga iskoristite maksimalno.

Ljubav: Oni koji su zauzeti ili u duzim vezama imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom. Mnogo lepih trenutaka, ostvarenja planova, zanimljivih situacija sa zajednickim prijateljima… Zadovoljni ste i ispunjeni. Oni koji su u duzim vezama lako mogu planirati zajednički zivot ili brak. Odlican je period za tako nesto. Slobodne Vodolije imaju vise mogucnosti. Poznanstvo sa veoma privlacnom i energicnom osobom, moguce rodjenom u znaku Skorpije. Ako nista ozbiljnije, to bi mogla da bude strastvena avantura. Takodje, osoba koju poznajete kroz posao nece Vas ostaviti ravnodusnim. Mogucnost ulaska u vezu je velika.

Zdravlje: Mentalna napetost i iscrljenost, boravak na svezem vazduhu bi Vam veoma prijao.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje