Horoskopski znak Vodolija

Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 28.03.2023.

Posao: Ne tražite brze uspehe za ovo vreme, jer to nije najvažnije u životu.

Ljubav: Prilagodite ton i počnite da pokazujete više interesovanja za partnera

Zdravlje: Izbegavajte masnu hranu i mlečne proizvode

Najnovije na portalu Marie Claire

Nedeljni horoskop za period: 27.03.2023. - 02.04.2023.

Posao: Pocetkom nedelje ocekuju vas manje komplikacije na poslovnom planu, ali cete to moci lako da resite. Napravicete dosta dobrih poslova koji ce vam se zaista dopasti i moci cete da sebi priustite da kupite nesto o cemu ste dugo sanjali.

Ljubav: Bicete veoma romanticni, jer cete zeleti da se prepustite svojoj voljenoj osobi i konacno izgradite toliko zeljeni san da delite dom sa svojim partnerom.

Zdravlje: Pocecete vise da cenite svoj zivot i svoje telo, pa cete takodje poceti da se bavite bilo kojim sportom.

Najnovije na portalu Marie Claire

Mesečni horoskop za mart 2023.

Posao: Ovog meseca bićete veoma praktični, videćete prave šanse i moći ćete i da ih iskoristite. Budite taktični u kontaktu sa ljudima i nemojte da se prema nekome ophodite naređivačkim tonom, da ne biste ostavljali pogrešan utisak i izazvali antipatije kolega i saradnika. Ovaj mesec vama nosi uspeh i neki novi polet na polju karijere. Za one koji nisu zaposleni jako je povoljan period da konačno dođu do posla iz svojih snova. Za studente je povoljan period za polaganje ispita i to onih težih ili onih koje ponovo polažete!

Ljubav: Ovog meseca će vam partnerski odnosi biti na prvom mestu. U vašem emotivnom odnosu potrudite se da sto više vremena provodite sa voljenom osobom, a takođe se potrudite da se krećete i da budete u kontaktima i sa zajednickim prijateljima. Povezivanje sa drugima, kao i unošenje neke dinamike u odnos, mnogo će popraviti situaciju među vama, koja već izvesno vreme nije baš na zavidnom nivou. Za one koji su slobodni smeši se ljubav sa osobom koju mogu upoznati poreko posla ili nekih usluga.

Zdravlje: Slaba tačka su vam cirkulacija i krvni sudovi.

Najnovije na portalu Marie Claire