Horoskopski znak Vodolija

Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 07.12.2021.

Posao: Uspeh u saradnji sa inostranstvom i prevazilazenje nekih razlika u vasim stavovima obelezice ovaj dan. Finansijski dobitak.

Ljubav: Moguca je ljubav na prvi pogled sa osobom u znaku Lava ili Vage.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Nedeljni horoskop za period: 06.12.2021. - 12.12.2021.

Posao: Visestruke poslovne ponude mogu kod vas stvoriti dilemu. Sada mozete unaprediti kvalitet poslovnih odnosa i prosiriti krug poslovnih partnera. Poseban uspeh ocekuje one koji saradjuju sa inostranstvom ili pokrecu privatan biznis sa prijateljima.

Ljubav: Planete su vam naklonjene da u potrazi za svojom srodnom dusom, zaista pronadjete osobu koja vam je veoma slicno po sistemu vrednosti. Poznanstvo sa osobom u znaku Lava ili Strelca moze se pretvoriti u mnogo vise od avanture.

Zdravlje: Solidno.

Mesečni horoskop za decembar 2021.

Posao: Generalno Vam je vrlo povoljan mesec koji dolazi, kada je u pitanju Vas posao. Ne biste
trebali da ocekujete bilo kakve vece probleme i poteskoce na ovom polju. Mozete da se nadate
pozitivnom i stabilnom stanju. Znate na sta mozete da racunate kada je Vas posao u pitanju i zadovoljni ste time. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguce su manje tenzije ili nestabilnost, ali uz dovoljno smirenosti i posvecenosti sa Vase strane – mozete sve da resite. Ocekuje Vas faza koja Vam donosi mogucnost da menjate misljenje i donosite nove odluke u vezi privatnog posla. Vi ste spremni na iznenadjenja, koja i ostale mogu sokirati.

Ljubav: Ispod Vase maske nezainteresovanosti, zapravo ceznete za ljubavlju, potreban Vam je osecaj sigurnosti i zajednistva. Ako imate partnera, tokom ovog meseca je povoljan period da provodite vise vremena, da se dodatno zblizite ali i da pokrenete temu po pitanju moguceg zajednickog zivota. Bili biste srecni i ispunjeni kada biste bili spremni na jedan tako vazan korak, jer Vama sada zaista jeste potrebna partnerova ljubav i podrska na svakodnevnom nivou i potrebna Vam je stabilnost u ljubavi. Ako ste slobodni, imacete sanse da Vam se desi neko novo poznanstvo u drugoj polovini meseca, ali je moguce da cete prilikom tog poznanstva na pocetku biti malo pasivni ili nesigurni.

Zdravlje: U ovom mesecu mozete da ocekujete solidno stanje na polju zdravlja. Osetljiv stomak bi povremeno mogao da Vam pravi manje probleme, pa o tome treba da povedete racuna.