Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 24.11.2020.

Posao: Energični ste, samouvereni i postižete javni uspeh. Kolege vam zavide na postignutim rezultatima.

Ljubav: Nezadovoljni ste brakom. Razmišljate u smeru razvoda. Niste sigurni da je to najbolje rešenje.

Zdravlje: Osećate se snažno.

Nedeljni horoskop za period: 23.11.2020. - 29.11.2020.

Posao: Vaše primarno interesovanje je vezano za novac. Fokusirate se na poslovne obaveze koje sigurno i u kratkom vremenskom roku obezbeđuju priliv finansija.

Ljubav: Imate snažne emotivne potrebe i posvećujete se voljenoj osobi. Neophodan vam je osećaj emotivne sigurnosti.

Zdravlje: Zdravsteno stanje je zadovoljavajuće.

Mesečni horoskop za novembar 2020.

Posao: Vodolijama je povoljan period za promenu posla ili za proširenje i neku vrstu poslovne reaorganizacije. Uticaji nose neku nestabilnost, brzinu… pa ćete morati i brzo da reagujete, da ne biste propustili nove šanse i nove poslovne prilike. Za one koji su u privatnom biznisu može nastupiti neki period zastoja, ali nemojte da brinete, jer su ti uticaji prolazni. Studentima je jako povoljan period za polaganje ispita, pa ga iskoristite maksimalno.

Ljubav: Oni koji su zauzeti ili u dužim vezama imaju pred sobom sjajan period sa voljenom osobom, mnogo lepih trenutaka, ostvarenja planova, zanimljivih situacija sa zajedničkim prijateljima… Zadovoljni ste i ispunjeni. Oni koji su u dužim vezama lako mogu planirati zajednički život ili brak. Odličan je period za tako nešto. Slobodne Vodolije imaju više mogućnosti. Za početak, to je poznanstvo sa veoma privlačnom i energičnom osobom, moguće rođenom u znaku Škorpije. Ako ništa ozbiljnije, to bi mogla da bude strastvena avantura. Takođe, osoba koju poznajete kroz posao neće vas ostaviti ravnodušnim. Postoji i mogućnost ulaska u vezu.

Zdravlje: Mentalna napetost i iscrljenost. Boravak na svežem vazduhu bi vam veoma prijao.