Vodolija

21.01-18.02

Dnevni horoskop za dan 17.01.2021.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas uspešan poslovni put i uspostavljanje novog poslovnog dogovora.

Ljubav: Jako ste neraspoloženi, ali srećom partner ima dovoljno razumevanja za vaše stanje.

Zdravlje: Imunitet je slab.

Nedeljni horoskop za period: 11.01.2021. - 17.01.2021.

Posao: Očekuju vas teškoće i izazovi na poslu sa kojima nećete uspeti da se izborite.

Ljubav: Jasno vam je da nemate ništa zajedničko sa partnerom i prekidate vezu. Bivši partner ima sličan stav o vašem odnosu tako da prihvata raskid i ne pada mu na pamet da se bori za vezu.

Zdravlje: Imunitet je jako slab. Pričuvajte se u saobraćaju.

Mesečni horoskop za januar 2021.

Posao: Jupiter u vašem znaku doneće vam nove poslovne prilike, kao i širenje posla, pa je za vas upravo počelo sjajno vreme koje će vam doneti napredak, ali i finansijske dobitke. Ovaj uticaj vama donosi i nove poslovne prilike, pa ako niste zadovoljni postojećim, savet je da nešto promenite. Za one koji su nezaposleni, povoljan je period za posao, naročito za poslove u vezi sa ekonomijom, bankarstvom i finansijama. Za studente je jako povoljan period za polaganje ispita, pa je savet da se potrudite, jer ćete imati mnogo sreće!

Ljubav: Ovih dana ćete biti prilično poslovno aktivni, dosta ćete se kretati i komunicirati. Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, verovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom imaćete odličnu komunikaciju i kapiraćete se u mnogo čemu, jer imate slična interesovanja i obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Vodolije imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera. Više ćete vremena provoditi sa rodbinom i u društvu starih prijatelja nego sa partnerom.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu!