Severina, Igor Kojić
Scandal

19 Februar, 2021 13:00

Igor hteo da PREBIJE Severininog DEČKA!

Kako SCANDAL! saznaje, Kebin sin Igor Kojić jedva podnosi tračeve da Severina ima novog dečka iz Hrvatske koji se bavi proizvodnjom vina i jako je imućan. A koliko ga izluđuju naslovi na tu temu dokazuje da su ga prijatelji jedva smirili i ubedili da nipošto ne ide u Hrvatsku da se bije s tim momkom kako je bio naumio.

Sa starije supruge prešao na mlade manekenke

Razumem Igora, sujeta mu je povređena. Ipak su on i Seve bili skoro šest godina zajedno. Mnogo ga iritira ta priča o aferi sa vinarom. Hteo je da ode i da ga nađe kako bi se pobili. Kaže lakše bi mu sve palo kad bi se suočio s njim – priča izvor i dodaje:


Srećom odustao je od toga. Pa nije ni sigurna vest da je Seve s tim čovekom. Priča se i da su samo prijatelji, tako da je Igor ipak smirio strasti i spustio loptu. A i njega je zainteresovala druga devojka. Prelepa crnka. Manekenka je, ima 22 godine i ponekad je u našem društvu. Mislim da su tu sevnule varnice i da će biti nešto. Ne vredi, pa mora on da nastavi dalje, ne može ceo život da kuka za Seve – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL