Bekuta Severina Brena
Scandal

6 Januara, 2021 16:00

Severina LJUTA na Bekutu i Brenu! Sve ZAKUVAO KEBA!

Brena, Seve i Ana su se zbližile na rođendanu Saše Matića, ali je sad sve to puklo zbog Kebe

Kako SCANDAL! saznaje, Severina Kojić mnogo je ljuta i razočarana u Lepu Brenu i Anu Bekutu jer su je pre mesec dana bez reči objašnjenja odbacile kao koleginicu i prijateljicu, a čak su je otpratile i sa Instagrama! Naime, i Ana i Brena su to učinile onog momenta kada su se snajke na pomenutoj društvenoj mreži odrekli svekar Keba i svekrva Olja, te su naše pevačice stale na stranu Kebe! To je negde i logično jer su godinama kolege, Brena je i Kebina komšinica i prosto se duže znaju sa Kebom nego sa Seve, tako da im je to verovatno bio kriterijum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina ljuta na Bekutu i Brenu jer su je tako lako otkačile!

– Seve ne može da veruje da su je tako otkačile bez i jedne jedine reči! Nije joj uopšte pravo, ali neće polemisati o tome javno. Shvatila je poruku i držaće je se – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:
– One su se inače zbližile pre tri godine na proslavi rođendana Saše Matića i od tada su na neki način drugarice, imaju i zajedničke slike sa te žurke koje je baš Seve kačila, međutim, problemi koje Seve ima u braku s Kebinim sinom Igorom udaljili su je od njegovih roditelja i samim tim i Anu i Brenu koje očito više vole Kebu – objasnio je izvor i dodao da Severina želi pomirenje s Igorom i da ne bi da se razvodi, ali mu je, navodno, postavila uslove od kojih neće odustati:

Severina i Igor Scandal

Severina traži od Igora da prekine odnos sa roditeljima

– Pošto sa Kebom i Oljom više nije u dobrim odnosima, Severina je, kako se šuška, rekla mužu da se odrekne mame i tate i da joj se vrati, ali da li je to zaista tako i koje oni probleme imaju, to niko sa sigurnošću ne zna jer se ni jedno ni drugo ne oglašavaju. Sa druge strane, Keba je za snajku rekao da s njom nema kontakt, te da ne zna da li će ona uopšte dolaziti u Beograd, a da sa sinom više ne polemiše o njoj jer više neće da se meša u njihov brak.

PROČITAJTE JOŠ: Severina odahnula! Sve isplatila bivšem mužu!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL