

Ishrana Olivere Kovačević čini čuda: Jedete sve što želite, a mršavite
Ishrana Olivere Kovačević efikasna je i raznovrsna
Olivera Kovačević spada u najzgodnije žene sa naših malih ekrana, a njen režim ishrane podrazumeva to da istovremeno bude sita i zgodna, a da pritom ne mora da gladuje.

Antonio Ahel/ATA Images
Ishrana Olivere Kovačević – Ključ leži u ovome
U njenom slučaju, najvažnije je imati tri obroka dnevno, redovno, i tada ćete zasigurno mršaviti, kako kaže voditeljka, najvažnije je da pravilno iskombinujete obroke i da pazite na to koliko su obilni.
“Manjak hrane organizam prepoznaje kao pretnju”, rekla je Olja voditeljka jednom prilikom.
Najvažniji joj je doručak, a tad joj je uvek na stolu hleb bez belog brašna (crni, ražani, od heljde…), puter ili kajmak, jaja, slaninu i kiselo mleko. Ako jede puter i džem, to je uvek onaj bez šećera i zaslađivača. Inače opominje da su veštački zaslađivači opasniji za organizam od običnog šećera pa ni napitke s takvim dodacima ne treba piti.

Rajko Ristić
Olivera obavezno ruča četiri sata nakon doručka, a dva sata nakon ručka jede neko voće. Inače, voće nikad ne treba jesti za doručak jer stvara kiselinu u želucu. Od mesa grilovana piletina ili teletina, bez krompira, a ukoliko imate pirinač ili testeninu, onda u tom obroku ne sme biti mesa. Što se tiče večere, riba ili lagana salata su pun pogodak kad je ishrana Olivere Kovačević u pitanju.
Pročitajte Olivera Kovačević stala na ludi kamen – Vesti o udaji podigle prašinu, sve se prebrzo desilo (video)
“Preskakala sam doručak, više jela noću nego danju”, otkrila je jednom prilikom urednica Zabavnog programa RTS-a.
Olivera Kovačević smatra da je ključ savršene linije u pažljivo odabranim namirnicama i kombinovanju jer ugljenih hidrata ima i više nego što mislimo u onim namirnicama za koje smo ubeđeni da su zdrave i odlične za mršavljenje. Na primer, bareni krompir, celer i šargarepa imaju veći glikemijski indeks nego beli šećer.