Ispovest Dušice Jakovljević portal svet
Svet

November 7, 2023 22:00

By

Prvo obraćanje Dušice Jakovljević nakon otkaza na Pinku: Zbog ove stvari je prelomila…

Ispovest Dušice Jakovljević nakon otkaza

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji “Pink” posle 10 godina rada na istoj, o čemu je prvi pisao Kurir.Ovo je prva ispovest Dušice Jakovljević nakon otkaza sa ružičaste televizije…

Ispovest Dušice Jakovljević portal svet

Ivan Vučićević

Ispovest Dušice Jakovljević nakon otkaza govori o privatnim planovima

– Dogodilo se ono o čemu bruje svi mediji, ceo region. Bila sam u Berlinu i ljudi koje sam tamo sretala su bili iznenađeni što sam otišla sa televizije na kojoj je ove godine trebalo da proslavim deset godina rada. Nijedan rastanak nije lak i nijedna odluka se ne donosi preko noći.

Pročitajte Tajna otkrivena putem Instagrama – Dušicu Jakovljević nakon otkaza zameniće miljenik nacije (foto)

– Ja sam napustila televiziju na kojoj sam radila, na kojoj sam provela deset lepih godina. Tamo sam rasla zajedno sa daljim rastom te televizije. Lepo smo sarađivali, družili se i živeli zajedno, ali je došlo vreme da se ide – rekla je voditeljka i dodala:

Ispovest Dušice Jakovljević portal svet

Foto: Rajko Ristić

Ispovest Dušice Jakovljević nakon otkaza otkriva…

Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego i stvarati nešto i lično se razvijati. Ne bih da otkrivam šta je bio razlog što sam otišla, o svemu sam dobro razmislila, nisam odlučila preko noći. Moj odlazak sa Pinka je kao neki razvod. Sigurno nije sve bilo kako treba… Negde sam i ja profesionalno mislila da je vreme da se povučem sa te uloge voditelja i novinara. Malo su se pomešale u ovom vremenu babe i žabe, ja sam u tom slučaju baba. Sticaj raznih okolnosti.

Pročitajte Dušica Jakovljević hitno primljena u bolnicu – Voditeljku u bolovima i suzama odveli na operaciju VIDEO

– U tom momentu kad sam ja poželela da odem, tada se desio poziv Saše Mirkovića i ponuda koja se ne odbija i ja mislim najveći transfer veka. Ponuda koja se događa jednom u životu – rekla je Jakovljevićeva.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković