Novi voditelj Pinka portal svet
Svet

November 6, 2023 22:00

By

Tajna otkrivena putem Instagrama? Dušicu Jakovljević nakon otkaza zameniće miljenik nacije (foto)

Novi voditelj Pinka navodno biće Milan Milošević

Nakon što je Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku svi spekulišu ko će zameniti njenu stolicu. Dok su mnogi pri stavu da je Ana Radulović naslednica, postoje i oni koji spekulišu da je Milan Milošević stari-novi voditelj.

Novi voditelj Pinka portal svet

Ata images

Teorija je dodatno podgrejana budući da su se Milan Milošević i Milica Mitrović zapratili na Instagramu što se može videti i putem sličila koje su isplivale.

Pročitajte Teška muka naterala da dragu osobu smesti u dom – Milanu Miloševiću nikad nije bilo teže, zaplakaćete

U sekciji zapraćenih profila stoje jedno drugome…

Novi voditelj Pinka portal svet

Instagram

Novi voditelj Pinka portal svet

Instagram

Naime, voditelj Milan sutra će gostovati u emisiji ,,Amidži šou” kod kolege Ognjena Amidžića kada će, kako je i sam rekao otkriti sve, piše Republika. Miljenik naroda u velikom stilu u emisiji ,,Amidži” otkriće i sve o novim projektima na kojima će biti angažovan prenosi Kurir.

Novi voditelj Pinka portal svet

Ivan Vučićević

Podsetimo, voditelj je godinama odlično sarađivao sa vlasnicima televizije Pink, Milicom Željkom Mitrovićem, pa je pre nekoliko meseci sve iznenadila vest da Milošević odlazi iz ružičastog carstva.

Pročitajte Milan Milošević se zamerio Milici i Željku – Uputio im reči koje nisu očekivali 

No, ni čelnici Pinka, a ni Milan nisu želeli da kažu zašto je došlo do prekida njihove saradnje. Jedino su istakli da su se rastali bez svađe i ružnih reči.

Novi voditelj Pinka portal svet

Ivan Vučičević

Međutim, čini se da je sada otkriveno zašto je Milan Milošević tako iznenada prestao sa radom na Pinku. Naime, Mensur Ajdarpašić je sinoć u razgovoru sa Janjušem rekao da im je bivši voditelj Zadruge prenosio informacije iz spoljnog sveta.

Pročitajte Milan Milošević otkrio – Ljubav u rijalitiju je deset puta jača

– Milan Milošević je bio najjači on ti direktno ubaci informaciju – rekao je Mensur.

Poznato je da je unošenje informacija iz spoljnog sveta u rijaliti strogo kažnjivo, pa nije isključeno da je i Milošević bio kažnjen zbog toga što je prekršio Miličinu i Željkovu naredbu.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić