Ispovest Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

June 18, 2024 19:34

By

Rešićemo je otrovnom jabukom… Posle poniženja, Karleuša progovorila o suparnici

Ispovest Jelene Karleuše tera na suze

U velikom rođendanskom intervjuu za magazin “Story” 2022. godine  najveća pop diva Jelena Karleuša ogolila je svoju dušu i tom prilikom govorila o ćerkama, suprugu Dušku ali i o tome zbog čega njeno ime decenijama podiže buru među onima koji ga spominju. Ispovest Jelene Karleuše dirnula je tada mnoge. Na pitanje da li se oseća kao četrdesetčetvorogodišnjakinja, jasno je rekla:

Ispovest Jelene Karleuše – Samo jake žene ovo mogu razumeti

– Žena mojih godina? Ne razumem? Slavim život i dan ka me je majka rodila. A to kako se ja osećam postavljeno je u tonu kao da punim 144 pa sam čudo prirode. Kakvo je to žigosanje brojevima, kakvo je to obeležavanje i stavljanje nekakve kazne i omče oko vrata jednoj ženi?

Pročitajte Nesrećnice, saberi se – Karleuša upozorila Anu na rečnik i provokacije, prepucavanje preko Instagrama više nije opcija

– I to jednoj ovakvoj ženi? Tretirajte me kao vampira, sisam crveni sok života iz svega što mogu i zauvek sam mlada. A možda imam 10 vekova života iza sebe. Osećam se odlično, izgledam fantastično.

Ispovest Jelene Karleuše svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Ako bih nekom rekla da imam hiljadu godina, da li to znači da sam automatski nepodobna za nešto? Za šta – počela je Jelena svoj intervju veoma žustro dodajući i svoje mišljenje i o svetu koji ne shvata jake i nezavisne žene, i koji bez ustručavanja diksredituje žene zbog godina čim pređu četrdesetu…

Ispovest Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

– Sve su to mali igrači, malih srca i uskih vidika. Zato se ja nikada nisam uklapala u ovu našu sredinu. Pošto nisam rođena u Americi gde bih bila bog i batina, trudim se da Amerika i svet vrlo prate ono što ja radim. Ameriku ću na kraju naterati da dođe na Balkan.

Ispovest Jelene Karleuše – Kako je planirala sve se tako i desilo

– Polako, tek sam počela, a i izlazi novi album. Moj savet svima je da žive koliko mogu do izlaska albuma a posle neka se pakuju za Turkmenistan, tamo ima mesta. Smatram da svi na našoj muzičkoj sceni treba da se grupno mole da mi se nešto desi i da album ne izađe. Jer kad izađe, biće kuku lele.

Ispovest Jelene Karleuše svet novine svet portal

Foto: ATA images

– Mene može da diskredituje samo ona ili onaj koji izgleda bolje i mlađe od mene, ko ima više energije, više uspeha, više snage i u životu i na sceni. Iskreno, ne znam za takve. Ima dobrih, a ja sam najbolja jer tako kaže moje ogledalce. Znate ono ogledalo koje zla kraljica pita svako jutro ko je najlepši na svetu?

Pročitajte U znak nepomirenja – Karleuša nakon svega ovo poručila Tošiću, fotografija sve govori (foto)

– E, za sada je sve OK, kad naiđe neka Snežana, rešićemo je jednom otrovnom jabukom – zanimljvo je odgovorila Jelena a nedavno je na svom Instagramu podelila i sliku čiji je opis potrvdio sve ovo što je govorila Story.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Naime, na nastupu u Novom Sadu koji je protekao u sjajnoj atmosferi Jelena je odabrala savršen autfit a šminka i frizura podsetili su na najpolularniju i najlepšu lutku koju devojčice obožavaju – Barbiku. S tim u vezi, pop diva je u svom stilu, vrlo kratko i jasno opisala editorijal sa fotografijama:

Pročitajte Jelena Karleuša isprozivala poznate dame – Zanemećete kada vidite ko se sve našao na meti njenih kritika

–  Barbie wants to be me što u prevodu znači “Barbika želi da bude kao ja” i ovom objavom ponovo dokazala da je u poslu surovi profesionalac. Što se tiče privatnog života, iako je sada u raskoraku i u procesu razvoda, Jelenu čak ni to nije pokolebalo, štaviše, samo joj je dalo vetar u leđa i snagu da se iz svega izdigne kao prava lavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)