Razlozi za razvod
Svet

August 18, 2022 22:00

By

U znak nepomirenja: Karleuša nakon svega ovo poručila Tošiću, fotografija sve govori (foto)

Jelena Karleuša uživa na putovanju, nove slike raspametile javnost

Nakon što je Jelena Karleuša povodom svog 44. rođendana ekskluzivno za “Story” progovorila o Dušku i razvodu rekavši da još uvek nisu predali papire za razvod, mnogi ne prestaju da pišu o tome da li ipak postoji šansa za pomirenje. Nakon odgovora na pitanje za pomenuti magazin da li misli da je preterala objavivši saopštenje, pevačica je jasno i glasno odgovarila:

Pročitajte: Jelena i Duško su ovako proslavili godišnjicu ljubavi – Pogledajte najintimniju fotografiju poznatog para

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – rekla je Jelena koja se dotakla i svojih ćerki Atine i Nike te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak:

Pročitajte: Kad zasluži, pomenuću ga – Karleuša nikad iskrenije o Tošiću i razvodu koji trese region

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.

Nedugo nakon njene izjave oglaiso se i advokat Duška Tošića koji je takođe pojasnio detalje njihovog razvoda rekaši za Kurir da Duško i Jelena jesu su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka.

– U kontaktu sam sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se uskoro doći do mirnog i sporazumnog rešenja, imajući prvenstveno u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite – rekao je Premović za pomenuti medij.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša uživa na putovanju – Slike u znak nepomirenja

Iako mnogi i dalje priželjkuju da će par ljubavi dati drugu šansu, Jelenine nove objave čini se, govore drugačije. Svojim neodoljivim fotografijama sa letovanja indirektno je stavila do znanja da je život nastavila dalje i da za “tapkanje u mestu” više nema vremena. Da li je Jelena novim slikama želela da poruči da je jaka, nezavisna i da ipak nakon svega sve može sama, nismo sigurni. Mnogi nagađaju da je ovo samo jedan od njenih prkosnih poteza kako bi Duško shvatito šta je izgubio, a da li će zaista i on ovo tako shvatiti, samo će vreme pokazati…

Pročitajte: Papir sve trpi – Jelena i Duško na korak do pomirenja, posle razvoda okrenuli novi list

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

AUTOR: SVET

FOTO: Insatgram Screenshot