Izgled Maje Mandžuke svet novine svet portal
Svet

June 22, 2024 10:15

By

Nikada ne drži dijetu, ali jednog pravila se ne odriče: Maja Mandžuka otkrila kako godinama održava vitku liniju

Izgled Maje Mandžuke se ne menja, glumica godinama održava istu kilažu, otkrila i kako

Glumica Maja Mandžuka proslavila se ulogom lepe Kate u filmu “Munje” još davne 2001. godine, a 22 godine kasnije, ponovo je zasijala u punom sjaju u ulozi svoje junakinje u nastavku kultnog ostvarenja pod nazivom “Munje opet”.

Izgled Maje Mandžuke svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Maje Mandžuke je besprekoran

Maja je 12 godina živela u Americi gde je usavršila glumu, ostvarila je nekoliko manjih uloga i izgradila bogatu producentsku karijeru, a onda se na radost srpske publike vratila u Beograd gde niže uloge na televiziji i filmu.

Iako je prošlo više od dve decenije od prvog dela „Munja“, Majaizgleda isto kao na početku karijere. Čak je i njen kolega, glumac Boris Milivojević jednom prilikom za nju rekao:

“Maja Mandžuka je uvek mlada, ne znam kako to postiže.”

Izgled Maje Mandžuke svet novine svet portal

M.M./ATAImages

Majini prijatelji znaju da je glumica velika gurmanka, obožava hranu i ne može dan da prođe da ne pojede nešto slatko. Ali, to se na njoj uopšte ne vidi. I ona sama se često šali da figuru održava slatkišima. Nikada nije držala dijete niti je bila na posebnom režimu ishrane.

“Nikada nisam bila na posebnom režimu ishrane, jer nisam taj tip. Sve to mi deluje opterećujuće”, priznala je Maja jednom prilikom.

“Jedem sve što mi prija, nisam opterećena načinom ishrane, iako vidim da je to danas postalo trend. Nikada nisam brojala kalorije. Naravno, podržavam, čovek treba da vodi računa o sebi, svaki organizam je drugačiji, ali ja ne razmišljam o tome da li jedem popodne ili kasno uveče. Obožavam i naše sarme, a volim i italijansku i japansku kuhinju”, rekla je ona.

Izgled Maje Mandžuke svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Za savršen izgled Maje Mandžuke zaslužni su dobar metabolizam i genetika i zahvaljujući tome ne mora da izbegava namirnice koje goje.

Pročitajte Bivša ljubav Filipa Živojinovića izgleda bolje nego ikad – Da li vam je lepša od Prije FOTO

“Obožavam slatkiše, a najviše reform tortu, tiramisu, rozen tortu i sve vrste štrudli. Pošto ne mogu da zaspim gladna, obavezno oko jedan-dva “napadnem” frižider i uživam u slatkim ili slanim đakonijama, ponekad i u običnim grickalicama”, otkrila je dramska umetnica kroz osmeh.

Izgled Maje Mandžuke svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje da li trenira, Maja je jednom prilikom uz osmeh odgovorila da ni ne zna šta je to trening, a ni joga joj se ne dopada.

“Joga mi je suviše statičan sport, a ja volim dinamične stvari”, rekla je.

Ipak, postoji jedna stvar koja joj pomaže da održi vitku liniju. U pitanju je fizička aktivnost, pre svega pešačenje.

“Volim da šetam, a budući da živim u centru i da se parking teško nalazi, uglavnom svuda idem pešice. Ukoliko primetim da sam dobila neki kilogram, pojačam pešačenje, pošto ništa ne treniram. S vremena na vreme jedino odem na tenis. Volim da igram tenis, a uživam i u plivanju. Nameravam i da se vratim staroj navici da idem na duge, ali lagane vožnje biciklom, uz pauze za kaficu”, rekla je glumica svojevremeno.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images