Bobina tajna
Svet

26 јануара, 2023 15:45

Kilogrami se tope neverovatnom brzinom: Brena se osušila zbog ovog režima, na njoj sve visi FOTO

Dijeta Lepe Brene stvarno je efikasna 

Pevačica Lepa Brena godinama je na muzičkoj sceni i oduvek je bila poznata po svojoj besprekornoj liniji i vitkim nogama. Ipak, godine su učinile svoje da se čovek pomalo i opusti. Eksperimentisanje u hrani, Brenu i Bebu dovelo do odluke da je vreme da se pozabave kilažom pa je diva iz ishrane izbacila slatkiše i sve što sprema, to čini „bez kapi ulja“. Na ovaj način ishrane je „navukla“ i svog supruga .

Pročitajte: Lepa Brena priznala – Svašta nam se izdešavalo u braku, razdvojeni smo proveli poslednju godišnjicu

Foto: Rajko Ristić

– Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno – pričala je svojevremeno pevačica.

Ipak, kako težina može često da varira tako se i Lepa Brena u jednom trenutku suočila sa viškom kilograma. Imala je čak 17 kilograma viška, ali je uspela da smrša za 6 meseci i povrati liniju.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

Brenina jahta

Instagram

Kako mršavljenje iziskuje određeni način ishrane, pevačica je pronašla svoj recept uspeha u gubljenju kilograma.

– Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu – rekla je svojevremeno Brena za Blic ženu.

Pročitajte: Kakav kraj godine, Aleksandra i Filip podelili najlepše vesti – Brena i Boba plaču od sreće FOTO

Saradnica Lepe Brene

Rajko Ristić

Uz ishranu, pevačica je počela i da trenira i da se bavi fizičkom aktivnošću. Kako kaže, redovno trenira i bitno joj je da se dobro oseća, a ne nužno da izgleda dobro. Da je zdrav način života zarazan govori i činjenica da je Lepa Brena definiitvno iskorenila neke navike.

–Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da ‘navučem’ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada – rekla je ranije pevačica, pomenuvši i svog supruga Bobu Živojinovića.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Rajko Ristić