Jelenina majka Divna
Svet

April 4, 2023 18:15

By

Priznanje koje je Karleuša godinama čekala: Tošiću je propao plan, one su sada samo njene FOTO

Izgled Nike Tošić je čaroban 

Prelepa mlađa naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića sve je češće tema domaćih portala, ali i pratilaca koji su oduševljeni njenim objavama a sada i novim stajlingom…

Pročitajte: Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO

Mlađa ćerka Jelene Karleuše

Instagram

Sasvim spontano, postala je vodeća zvezda svog uzrasta na društvenim mrežama, posebno Tik-Toku, a njene objave izazivaju sve više pažnje i postaju sve komentarisanije.

Iako je pop diva više puta isticala kako je njena mlađa mezimica naklonjena sportu i nauci, u poslednje vreme kod tinejdžerke su sve primetnija interesovanja za modne trendove, a promena Nike Tošić koja je sada usledila, upravo je to i dokazala.

Pročitajte: Jelena Karleuša urnisala Duška – Njegov život bez mene ne smisla, čekam da shvati da sam BOGINJA

Stil Duška Tošića

Ata images

Sudeći po snimcima koje objavljuje, ova popularna trinaestogodišnja devojčica postala je pravi mali mag za transformaciju, posebno kada su najnoviji “hair” trendovi u pitanju, a novi izgled Nike Tošić svi su prokomentarisali kao fantastičnu.

Čini se da ipak Nika ide u korak sa starijom sestrom Atinom koja je pre nekog vremena i sama počela da se doteruje. Pratioci su na ovom video klipu i ostavili komentar da je Nikina kosa prelepa, budući da je za razliku od prethodnog puta, izvukla sitne, plave pramenove.

Pročitajte: Sećanje na Divnu i na dom gde je bila istinski srećna – Ovde je živela Jelena Karleuša FOTO

Upravo je to slučaj i sa najnovijom objavom na kojoj je, pored neospornog talenta za muziku, primetan novi imidž i velika promena Nike Tošić koja je očito usledila po uzoru na mega popularnu mamu, atraktivnu plavušu.

Nika je odlučila da sa dolaskom proleća svoju kosu osveži znatno svetlijim tonovima, a frizuru je takođe drugačije stilizovala i isfenirala na ravno što se posebno dopalo njenim pratiocima koji su složno komentarisali da joj novi imidž savršeno pristaje, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / SVET

FOTO: ATA images