izgled petre divac
Svet

6 Jula, 2022 21:30

Tatin i mamin ponos, a sada… Jedina fotografija Petre Divac u kupaćem zbog koje gore društvene mreže (foto)

Izgled Petre Divac u kupaćem oduševio

Budući da su ih roditelji vaspitavali da budu skromni, izgled Petre Divac i njena dva brata Matije i Luke uvek je bio za primer. Nikada svojim stajlinog naslednici Vlada i Snežane Divac nisu privlačili pažnju, pa ni ponašanjem. Upravo iz razloga što su deca slavnih roditelja, vodili su računa o tome kako će se pojaviti i predstaviti u javnosti.

Pročitajte: Svi se pitaju kome je Petra Divac uputila oštru poruku –  Ćerka Vlade Divca poručila samo jedno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Петра A. Дивац (@divaccp)

Otkako je uplovila u vezu sa očevim zemljakom Mihajlom Veruovićem, ćerka Snežane i Vlada Divca dodatno je smirila svoj stajling, može se pre reći uobličila ga, stoga je sve iznenadila njega odluka da na društvene mreže objavi fotografiju sa letovanja i to u malenom kupaćem kostimu, piše „STORY!“ Za odmor sa dečkom na jahti Petra je odabrala dvodelni kostim u dve boje, crnoj i zeleno-žutoj florescentnoj, a ispod slike kojom je taj trenutak zabeležila stoji:

Pročitajte: Petra Divac objavila poruke Niše Saveljića – Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Ne bih voleo da svi znaju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Петра A. Дивац (@divaccp)

– Miriše na more koža boje cimeta.

Kratkim komentarom kojim je opisala svoj trenutni osećaj, ali i stajlingom ćerka košarkaša izazvala je različite komentare. Ono oko čega su se svi složili jeste da je dosta smršala, te da je novi izgled Petre Divac za svaku je pohvalu.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Instagram Screenshot