Izgled Saše Mišića
Svet

February 20, 2024 13:00

By

Pojela ga briga i svakodnevni stres: Saša Mišić nije isti čovek otkako ga je žena napustila FOTO

Izgled Saše Mišića zaprepastio

Paklena kuhinja” svojevremeno bila je jedna od najomiljenijih emisija o kulinarstvu a sa njom, naravno i miljenik svih žena u Srbiji – Saša Mišić. Kako se dugo ne pojavljuje u medijima, mnogi se pitaju da li je porodična drama koja se odigrala u njegovom životu ostavila traga na izgled Saše Mišića. Naime, potpuni pakao u njegovom životu dogodio se 2011.godine kada ga je napustila supruga sa troje male dece, a njegova ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti.

Izgled Saše Mišića

Instagram

 

Izgled Saše Mišića, smršao je i potpuno se promenio

– Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije.

Pročitajte U ovoj kući više nikad ništa neće biti isto – Veljko napustio porodični dom, Seka otkrila i zašto (foto)

– Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje – izjavio je tada Saša, koji je dugo živeo u Nemačkoj gde je pored kulinarstva učio i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venom cafe pizzeria (@venom.cafe)

Mišić je svojski verovao da će se stvari popraviti i da će se supruga ipak vratiti, ali tri godine kasnije Centar za socijalni rad oduzeo mu je decu i starateljstvo je pripalo njihovoj majci Katarini Grujning.

Pročitajte Saša Mišić protestom pokušava da vrati decu

Tad je usledio protest koji je Mišić organizovao ispred “Vaznesenjske crkve”, tražeći da mu se deca vrate, pisao je ranije “Story!”

Izgled Saše Mišića zaprepastioa, a gde je danas?

Javnost je ostala uskraćena za epilog porodičnog spora koji je stigao do suda, a Saša Mišić se povukao iz javnosti, da bi se potom vratio na male ekrane i na televiziji “Balkan trip” ponovo ima svoju emisjiu “Turist ekspert”.

Pročitajte Tužna priča Paklenog kuvara – OVO je Katrin Mišić, žena koja ga je ostavila sa troje dece, da bi mu ih godinama kasnije oduzela (FOTO)

Za potrebe emisije on putuje po celom Balkanu, a ako uzmemo u obzir izgled Saše Mišića kom je nešto sedih samo doprinelo na šmeku, reklo bi se da mu je, kako poslovno, tako i privatno sve potaman i da je sreću i ljubav pronašao pored nove izabranice sa kojom ima još čak petoro dece.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Screenshot