Scandal

22 Oktobra, 2020 19:00

IZVISIĆE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ? Goca našla Mihajlu devojku u Beču!

Iako je Goca Šaulić prihvatila Aleksandru Mladenović jer je shvatila da je njen sin obožava, a sa druge strane, dobro se raspitala o njoj i shvatila da je devojka na mestu, ona ipak smatra da Mihajlu ne treba pevačica jer ona najbolje zna kako je živeti sa zvezdom! Zbog svega toga rešila je da barem pokuša da Mihajlu nabaci jednu pravnicu iz Beča.

Bolje advokatica nego pevačica!

Goci je jasno da je Aleksandra vredna i da je samostalna, lepa i kulturna devojka, ali kako kao i svaka majka želi svom sinu najbolje, hoće da proba da ga spoji sa jednom slatkom advokaticom iz Beča – objašnjava nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gordana Šaulić (@gordana_saulic) дана

Majka te advokatice i otac su lekari, inače Gocini prijatelji, pa se Goca sad udružila sa tom ženom da im se deca spoje. Devojka je studirala u Beču, završila je i pravosudni ispiti i ima licencu. Jako uspešno se bavi advokaturom i naravno da bi Goci imponovalu da joj baš ona bude snajka. Ali može njoj da se sviđa bilo šta! Ako Mihajlo želi Aleks, džaba joj! Njemu je nekako i prirodno da bude sa nekim ko se bavi muzikom. Navikao je uz oca Šabana i sestru Ildu, a znam da se za malu Aleksandru baš zagrejao. Voli on taj tip devojaka kakva je ona. Oštra, zna šta hoće, neobična, slatka, a vatrena i uz to i lepo vaspitana. Zbog svega toga videćemo da li će Goca moći tek tako da se umeša – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!