Star

February 3, 2022 10:00

By

Jana najbogatija pevačica! Pogledajte kako izgledaju njene vile i u šta je sad uložila milione!

Dok se mnoge poznate ličnosti utrkuju da pokažu kako nose skupu garderobu, uživaju na egzotičnim destinacijama, žive u vilama i voze luksuzne automobile, pevačica Jana Todorović je sve potpuno suprotno tome.

Iako je na estradi oko dve decenije, sve do nedavno se nije znalo da je Janin muž milioner i da pevačica živi u svili i kadifi.

Naime, porodica Todorović poseduje nekretnine širom sveta. Pored stanova i kuća u Beogradu, Americi, Hrvatskoj, Nemačkoj, oni imaju i luksuznu vilu u Španiji, koja je pevačici najdraža, a vezana je i za Ameriku, gde je rodila ćerku Kristinu Džulijen.

PROČITAJTE: PRED PUBLIKOM U SUZAMA! Janu je zadesila neopisiva tragedija! Otkrila kako se nosi s tugom!

No najluksuznija nekretnina koju poseduje Janina porodica je dvorac u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Velelepno zdanje pre pet godina kupio je pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje…

Kada se su se fotografije njenog dvorca pojavile u javnosti, pevačica je tada za Kurir rekla:

Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete.

Pored luksuznih nekretnina širom sveta, Jana se skućila i u Beogradu, a ekipa “Paparazzo lova” snimila je kako izgleda njena vila u Jajincima.

Po završetku Kule, u Beogradu na vodi, Jana će u svom vlasništvu imati i tri apartamana, a svaki od njih vredeće preko milion evra.

PROČITAJTE: Ceca priznala: “Bogdan nije mogao da me menja!”

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN