Svekar Jane Todorović
Svet

August 21, 2022 18:00

By

Konačno u javnosti: Jana pokazala svekra milijardera, upoznajte čoveka koji je pazario ceo sprat u Kuli Beograd (foto)

Svekar Jane Todorović, Sveta, nedavno je sebe počastio luksuznom nekretninom. Naime, on je kupio ceo sprat u Kuli Beograd za koji je morao da izdvoji neverovatnih 15.000.000 evra. Budući da Sveta ne voli javno da se eksponira mnoge je zanimalo kako misteriozni milijarder izgleda.

Svekar Jane Todorović konačno u javnosti 

Naime, svekar Jane Todorović proslavio je rođendan, a tim povodom pevačica je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

– Srećan rođendan mom dragom svekru od srca – napisala je Jana.

Pročitajte: Svaka snajka bi poželela takvog svekra – Jana od Ivanovog oca dobila skupoceni poklon

svekar jane todorović

Instagram

Podsećanja radi, svekar Jane Todorović poseduje i zamak u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Velelepno zdanje kupio je pre sedam godina, a ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac simbolično nosi naziv Kago Todorović.

Pročitajte: Jana najbogatija pevačica! Pogledajte kako izgledaju njene vile i u šta je sad uložila milione!

svekar jane todorović

Youtube printscreen

– Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – rekla je svojevremeno pevačica.

FOTO: INSTAGRAM