Svekar Jane Todorović
Svet

July 30, 2022 00:12

By

Svaka snajka bi poželela takvog svekra: Jana od Ivanovog oca dobila skupoceni poklon

Janin svekar je milijarder koji ne štedi na snajki

Javnost je tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Beogradu na vodi brujala o čoveku koji je kupio ceo sprat u Kuli Beograd.

Ispostavilo se da je u pitanju Sveta Todorović, svekar pevačice Dragane Jane Todorović. On je kupio sprat za sebe za 15.000.000 evra.

Inače, svekar milijarder kupio je Jani skupoceni poklon za rođendan. U pitanju je ružičasta “birkinka”, tašna za koju postoji lista čekanja i čija cena, zavisno od modela. U svetu torbi, kraljica svih listi čekanja je Hermesova Birkin torba. Među glumicama, pevačicama, starletama ona je stvar prestiža, a cena joj ide od 7.000 do 70.000 evra.

Pročitajte: Jana najbogatija pevačica – Pogledajte kako izgledaju njene vile i u šta je sad uložila milione

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

Jana Todorović takođe ima zamak u blizini Nirnberga u Nemačkoj. Velelepno zdanje pre sedam godina kupio je pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović.

Pročitajte: Jana je posle rođenja ćerke pala u očaj, a evo i zbog čega

Dvorac Janinog svekra/ Printscreen

Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu ” Ja sam tvoja”, ali je nije pričala da je u pitanju njena građevina.

– Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete – rekla je pevačica pre dve godine za Kurir.

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM