Snimak Jelene i Novaka
Star

November 27, 2020 23:00

By

Jelena Đoković SKROMNA! “Nosim FARMERKE STARE tri godine i jednu te istu majicu!”

Jelena Đoković tvrdi da ne pati od skupih stvari i brendova, te da ne troši Noletove pare na krpice, piše novi STAR! Gostujući u jednoj emisiji priznala je da nosi farmerke od pre tri godine i jednu te istu majicu i objasnila da je to čini srećnom jer na taj način pomaže prirodi!

“Neću da trošim Novakove pare na skupe krpice! Živim u skladu sa prirodom!”

– Imala sam sreću, spletom okolnosti sam se našla u ovoj situaciji da kao mlada sa samo 24 godine dobijem veliku moć, veliki pristup novcu i uticajnim ljudima. Kupovala sam brendove, bavila sam se tim nekim stvarima koje su možda tako zacrtane kao nužni koraci da dođemo do nekog saznanja i spoznaje. Ja sam sada u svoje 34 godine, iako sam mlada i neiskusna maksimalno, a opet imam neko značajno iskustvo iz kog sam izvukla zaključke da svi treba da počnemo dobro da promišljamo naše odluke priča Jelena i dodaje:

– Modu posmatram sa puno poštovanja jer je to kreativni izraz svakog čoveka, međutim, ja sam toliko postala obično dosadna u mojim izborima da sam pronašla smisao u tome da pomažem prirodi. To je neka lepo spojiva okolnost. Ja ne kupujem više kao što sam kupovala. Nosim farmerke koje su stare nekoliko godina, nosim jednu te istu majcu, imam uvek istu frizuru, ne koristim šminku i postala sam dosadna. Zato sam sa takvim izborom doprinela nečemu – ispričala je Jelena i objasnila zašto njeni roditelji nisu savršeni.

– Moji roditelji su meni najveća pomoć i podrška u svemu, ali i te kako su imali greške zato što nisu savršeni roditelji. Ne postoje savršeni roditelji, i to je ono što ja kroz fondaciju i sa stručnjacima pričam non-stop. Moji roditelji su svoje greške ispravljali na meni, ali ja te njihove greške ne vidim kao bitne – ispričala je Jelena koja je i za sebe rekla da nije savršena majka, ali da teži ka tome.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR