Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svet portal svet
Svet

May 28, 2024 10:15

By

Razišli se pod pritiskom: Pukla ljubav između Jelene i Ivana Bosiljčića, glumac odmah pronašao utehu

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić doživeli su prekid veze davno

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, važe za jedan od najskladnjih parova koje javnost obožava. Njih dvoje zabavljali su se godinu dana, pa su imali kratak prekid u kome je Ivan ušao u vezu sa lepom balerinom Lidijom. Mnogi su govorili da je Ivan Bosiljčić u njoj našao utehu iako je sve kratko trajalo budući da je ljubav sa pevačicom bila sudbinska.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svet novine svet portal

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić – Prekid na kratko

Mjuzikl “Cigani lete u nebo” je spojio Lidiju i Ivana. Ivan Bosiljčić je igrao glavnog lika u predstavi, a lepa balerina je bila deo baletske postavke.

Pročitajte Mudar savet za dobar brak Jelene Tomašević 

Lidija je rodom iz Pančeva u kom je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u srpskoj prestonici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Novakovic (@lidijanovakovic_)

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić – Ljubav je pobedila 

Ivanova i Lidijina ljubav je važila za tajnu, a trajala je nekoliko meseci. Brzo su raskinuli i Ivan je obnovio vezu sa Jelenom. Venčali su se 2011. godine, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla ćerka Nina.

Pročitajte Nesumnjivo liči na Jelenu – Prvo javno pojavljivanje Ivana Bosiljčića i ćerke Nine očaralo javnost

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba – kazala je jednom prilikom Tomaševićeva.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svet novine svet portal

ATA images

Podsećanja radi, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić venčali su u tajnosti krajem avgusta 2011. godine. Poznati par izgovorio sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Zanimljivo je da ni mlada, ni mladoženja, nemaju veze sa Gornjim Milanovcem. Naime, Jelena je rodom iz Kragujevca, a Ivan iz Užica. Venčanje se slučajno tamo desilo, a oni su bili voljeni i ispoštovani kao da su u rodnom gradu.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Photo: F.S./ATAImages