Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal
Svet

March 3, 2024 19:30

By

Zar se nakon 13 godina braka muž tako obraća ženi: Od Ivana Bosiljčića ovo nismo očekivali

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića skladan je

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić godinama uživaju u skladnom braku, a o privatnom životu retko govore u javnosti. Popularna pevačica i slavni glumac uspevaju da odole svim izazovima sa kojima se susreću poznati parovi. Za njihov privatni život, ali i pojedinačne karijere, nikada se nisu vezivali skandali, a daleko od očiju javnosti vaspitavaju i svoju ćerku Ninu.

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal, svet novine

Ata images

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pun je ljubavi i razumevanja

Jelena i Ivan su se upoznali kada su već oboje bili poznati, a jednom prilikom je pevačica izjavila da je početak njihove veze bio veoma stresan.

“Ivan i ja smo se upoznali kad smo oboje bili na vrhuncu naših karijera, ali smo se našli pod ogromnim pritiskom medija. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali”, izjavila je.

Pročitajte Sloboda nije kriva: Vojin priznao zašto je braku došao kraj

Na iznenađenje mnogih, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su podlegli pritisku javnosti, te su nakon godinu dana veze stavili tačku na njihovu vezu, a nakon nekog vremena njoj je ponuđena numera “Da mi je da mi se vrati moj dragi” koju je ona odbila.

“Ivan i ja smo se rastali, ali se emocije nisu ugasile. Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da ne mogu da budem neka “jadnica” koja želi da joj se Bosiljčić vrati”, iskreno je pričala Jelena svojevremeno.

Brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal

Ivan Vučićević

Tek nakon pomirenja, Jelena je pesmu pustila Ivanu i objasnila zašto je toliko dugo čekala u fioci.

Pročitajte Nikakve luksuzne destinacije, već letovanje kakvo nismo mogli ni zamisliti – Pogledajte gde odmaraju Jelena i Ivan Bosiljčić FOTO

Iako brak Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića traje skoro 13 godina i svoju intimu čuvaju od radoznalih pogleda, pevačica je jednom otvoreno govorila na temu preljube.

“Nikada ne reci nikad. Uvek kada sam u životu govorila da nikada to ne bih uradila, dešavalo mi se da upravo to uradim. Kako da kažem, hrišćanska sam i učena sam da praštam, tako da ću tako postupiti ako dođe do takve situacije, ali verujem da se nikada neće dogoditi”, rekla je.

Koliko se vole Jelena i Ivan, pokazao je i glumac svojevremeno kada je na emotivan i dirljiv način čestitao svojoj supruzi rođendan.

“Uvek se seti da si hrabrija nego što veruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i duplo lepša nego što si ikad mogla da zamisliš da ćeš biti”, napisao je Ivan i poželeo joj dobrodošlicu u petu deceniju.

“Srećan ti rođendan, lepoto, dobrodošla u četrdesete”, napisao je glumac i uz to podelio Jeleninu fotografiju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević, Instagram