Karleuša i Duško Tošić
Star

11 Maja, 2021 12:43

Karleuša ostaje bez Duška! Ova žena REŠILA da ga UZME!

Majka kandidata Strahinje Živanovića koji se takmiči u „Zvezdama Granda” imala je veoma interesantnu ponudu za Jelenu Karleušu.

Jelena dobila ponudu koja se ne odbija!

Naime, Strahinja je prikupio Jelenine simpatije zahvaljujući svom ocu koji je Karleušin veliki fan. On je svoje divljenje prema muzičkoj zvezdi dokazao pre nekoliko meseci na Kopaoniku, kada je omogućio Jeleni da na žičaru ide preko reda. Nakon toga, Strahinjin otac joj je dao i javno obećanje da će biti njen lični telohranitelj i da za to neće uzeti ni dinara. Ovim povodom oglasila se i majka pomenutog takmičara i poručila da će u narednom kugu ona doći umesto supruga jer ima interesantnu ponudu za Karleušu. 

Svima je poznata tematike mog tate i Jelene Karleuše. Svi pitaju mamu kako je to dopustila. Mama je najavila dolazak u podršku sledeći put. Napraviće trampu sa Jelenom. Duško ide kod nas, tata ide kod Jelene, ali razliku u kilogramima između Duška i tate, Jelena mora da doplati – rekao je Strahinja u emisiji „Zvezde Granda specijal“ pa dodao:

Realno, ja ne pevam. Negde mora da se profitira, pa onda da utopimo tatu. I mama da pobedi – rekao je Živanović i time nasmejao sve do suza.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ