Brat Rade Manojlovićsvet portal svet
Svet

August 3, 2023 13:08

By

Razotkrivena tajna romansa Rade Manojlović: Ovaj muškarac je zamenio Harisa, Milan joj je samo paravan

Komšije Rade Manojlović otkrile s kim se viđa pevačica

Rada Manojlović bila je jedna od omiljenih komšinica u svom rodnom Četerežu, a čini se da je pridobila i simpatije beogradskih komšija.

Pročitajte Rada Manojlović više ne liči na sebe – Povećala usne, podigla jogodice, izblajhala kosu, fanovi je nisu prepoznali FOTO 

Komšije Rade Manojlović

Ata images

Za nju svi imaju samo reči hvale, jer kako kažu, uvek je prijatna i svima se uljudno javi, pa čak i onda kada nije raspoložena. Kako su naveli, žao im je što nema partnera, a smatraju i da je Milan Stanković bio idealan dečko za nju, ali da je to kasno shvatila.

Pročitajte Umorila se od pevanja – Rada Manojlović pokreće biznis koji nema veze s muzikom 

Komšije Rade Manojlović

Ata images

– Stalno je viđam u društvu sestre Marije. Pročitala sam u medijima da joj je ona sada i menadžer. To je lepo, ona je sigurno neće oštetiti i najiskrenije će je savetovati i raditi u njenu korist. Ne znam da li ima nekog, nisam ni čula ni videla ništa. Iskreno da vam kažem, meni se čini kao da ona tek sada, nakon mnogo godina, shvata da nije trebalo tako lako da prokocka onog malog Milana. Bio je to dobar dečko, vidim okrenuo se veri. Pametna odluka, oduvek mi je bio previše fin i neiskvaren za javni posao – rekla je komšinica.

Pročitajte Rada Manojlović zbog ljubavi završila na lekovima – Paralelne veze joj došle glave 

Komšije Rade Manojlović

Instagram

Komšije Rade Manojlović iznele su i neke pikanterije iz pevačicinog života.

– Stvarno ne volim da tračarim. Jednom je jedan mladić iz automobila izašao sa buketom ruža, a ona ga je čekala ispred zgrade. E, sada, da li joj je prijatelj ili dečko, ne mogu da kažem. Međutim, pre nekoliko meseci sam je jednom videla uplakanu. Baš mi je delovala iscprljeno i neraspoloženo. Šta li se tu zbilo, sam će ga Bog znati – rekla je jedna starija gospođa.

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM