Konstraktin stajling
ekskluzivno

December 11, 2022 11:15

By

Konstrakta posle dužeg vremena u javnosti: Svi su šokirani njenom promenom, šta joj se desilo? FOTO

Konstraktin stajling oduševio je sve prisutne na jednoj modnoj reviji

Za nju se može reći da je u pravom smislu te reči, obeležila godinu koja je na izmaku. Ana Đurić Konstrakta napravila je ogroman uspeh na Evrosongu osvojivši peto mesto sa pesmom “In corpore sano”, ali to nije jedino što je osvojila. Svojom neposrednošću i iskrenošću osvojila je i srca čitave nacije, pa su se svi zapitali u poslednje vreme gde je ova umetnica?

Pročitajte: Konstrakta lansirala neviđeni modni trend, svi su poludeli za ovim cipelama (FOTO)

Konstraktin stajling

Foto: Irena Klein

Ona, u svom stilu i ovog puta nas je iznenadila. Naime, Ana se pojavila kao gošća na jednoj prestoničkoj reviji, a Konstraktin stajling i danas se prepričava. Pevačica je ponela dizajnerske komade, baš one u kojima nju nikako ne bismo mogli zamisliti.

Zelena kratka jakna sa specifičnom kragnom, posuta sitnim šljokicama i tamno plava suknja upotpunjene su visokim maslinastim, plišanim potpeticama sa mašnom. Kada je prošetala pistom, Konstraktin stajling ispraćen je gromoglasnim aplauzom i ovacijama na šta ja ona i navikla, a svi su se složili da se Ana odlično snašla u ulozi manekenke.

Pročitajte: Ovo su svi čekali – Konstrakta pokorila evrovizijsku scenu! (video)

Konstraktin stajling

Foto: Instagram

Brojni fanovi dele mišljenje da pevačica treba da promeni svoj imidž, jer joj ovakvi komadi garderobe savršeno pristaju. Da li je ovogodišnja predstavnica Srbije na Evrosongu tog mišljenja, ostaje nam da vidimo, a do tada ćemo uživati u njenim hitovima.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images