Poruka Anastasije Ražnatović
Svet

November 11, 2022 14:15

By

Ni nalik Anastasiji: Ova prelepa manekenka je Gudeljeva nova devojka (foto)

Gudeljeva nova devojka je potpuna suprotnost Anastasiji

U porodici Nemanje Gudelja poslednjih dana su se baš zaređala slavlja. Prvo je rođendan slavila njegova sestra Vanja, da bi nekoliko dana kasnije i njegov brat, Dragi Gudelj, proslavio 25. rođendan.

Pročitajte: Cecina naslednica zanemela od šoka – Sestra Nemanje Gudelja ljubi ga u usta, majka ga grli golog

Ata images

A tom prilikom oglasila se i njegova devojka. Naime, Lana Lazarević je Gudeljeva nova devojka i javnost je za njenu vezu sa Nemanjinim bratom saznala tek pošto mu je čestitala rođendan.

Lana je inače bivša manekenka i studentkinja fakulteta za međunarodne odnose u Beču, a u Sevilju je doputovala kako bi sa Dragim provela njegov rođendan, a sve to je ovekovečila i fotografijom, koju je objavila na Instagramu.

Pročitajte: Definitivan kraj ljubavi – Zajedničke uspomene Anastasije i Gudelja nestale sa Instagrama

Instagram

Gudeljeva nova devojka okitila se posebnom titulom

Nova devojka Gudelja prelepa je plavuša, od svega 20 godina, koja je prošle godine dobila titulu top modela Evrope. Dugo se lepotica, o kojoj mediji bruje, školovala u Americi, a čim je kročila na stari kontinent zaljubila se. Kraj Dragog Gudelja pronašla je sve ono o čemu je sanjala da jedan muškarac poseduje, dok joj on svojim postupcima potvrđuje da nije pogrešila što mu se prepustila, piše Story.

Zaljubljeni par vezu gradi na daljinu između Beča i Sevilje i za sada to nije problem. Oboje su uspešni, mladi, imaju volju da romansu nadograde, a pored velike ljubavi koja je prisutna ništa im više ne treba.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM