zoran kalezic
Scandal

16 Januara, 2022 14:23

Tuga! Lekari Zoranu Kaleziću odstranili deo pluća! Evo kako se bori!

Proslavljeni estradni umetnik Zoran Kalezić hrabro vodi bitku protiv kancera pluća, a u Podgorici gde sada živi, lekari su mu operisali ba plućna krila i odstranili delove zahvaćene bolešću. Uprkos tome, pevač se ne predaje.

Lekari Zoranu Kaleziću odstranili deo pluća!

Borim se. Sada idem na hemoterapiju, u specijalnu kliniku za plućne bolesti „Brezovik“ u Nikšiću. Te hemoterapije su jedina nada čoveku koji ima rak pluća, one mogu da „kupe“ dve-tri godine života, a ja verujem u medicinu. Imao sam neku svoju viziju da se lečim tu, gde je moj narod. Jer ja sam narodni pevač, umetnik naroda. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovde, nego da skončam kao nečiji sluga u inostranstvu  – rekao je Zoran Kalezić za Večernje novosti.

YouTube printscreen

Inače, on je dugo godina živeo u Americi gde su mu deca i dalje, dok se on sa suprugom vratio u Crnu Goru. U rodnoj zemlji ipak nije dobio status  umetnika, iako je u Srbiji je stekao status istaknutog umetnika, a u Americi status zaslužnog umetnika. Ipak, ne žali se i sKromno živi od svoje penzije koja iznosi 320 evra. Kako uspeva da plati skupo lečenje, samo on zna, ali ponosan je i kako kaže, neće da se ponižava i puzi ni pred kim.

Inače, Zoran Kalezić je mogo pomogao Draganu Bjelogrliću dok je radio film o Tomi Zdravkoviću. Bjela je dolazio kod Kalezića da bi saznao što više detalja o Tomi sa kojim je Kalezić bio kum. Koliko je Toma voleo Kalezića i verovao mu dokazuje i to što ga je pred smrt molio da baš on na grobu održi poslednji govor, a ne da, kako je sam rekao ”tamo neki pričaju gluposti”.

PROČITAJTE I… Tuga! Lekari Zoranu Kaleziću odstranili deo pluća! Evo kako se bori!

FOTO: YouTube printscreen